Nem esett vissza, erősebb csapattal találkozott, mint a vb-n a csoportmeccsek után, vagy a Classico előtti jó forma.Messinek 2 éve az a legnagyobb jellemzője,hogy seggberakja a kiscsapatokat(lehet magyarázni,hogy ez a Sevilla erős,de mi is olyan könnyedén vertük el őket egy európai szuperkupa döntőn,hogy magam is meglepődtem), aztán amikor jön egy komolyabb(Atletico,Real,Bayern,Chelsea stb) akkor "visszaesik".De én elfogult vagyok és vak.danianevem írta:Valahol a kettő között volt szerintem. Az első fél órában még szélsőt játszott, kb. momentuma nem volt utána már középen tűrhetőbben játszott. A tavaszihoz képest jobbnak tűnt, de a Sevilla, Apoel ellenihez képest valóban nagyot esett vissza.
Real Madrid vs. Barcelona
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Real Madrid vs. Barcelona
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Valahol a kettő között volt szerintem. Az első fél órában még szélsőt játszott, kb. momentuma nem volt utána már középen tűrhetőbben játszott. A tavaszihoz képest jobbnak tűnt, de a Sevilla, Apoel ellenihez képest valóban nagyot esett vissza.
nem láttam.palesz77 írta:Láttad te a Valencia ellen? Ha azt a hozzáállását hozza, akkor nem kell tartani a mesternégyestől.. De remélem felpörög a Katalán derbire, elég csúnya lenne, ha most is csak sétálgatna.Toti írta:kíváncsi vagyok, de a rekord megdöntése óta minden összejön messinek úgyh..
megint szarokbele mentalitása volt?
én a sevilla és apoel elleni meccsekből indultam ki.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Láttad te a Valencia ellen? Ha azt a hozzáállását hozza, akkor nem kell tartani a mesternégyestől.. De remélem felpörög a Katalán derbire, elég csúnya lenne, ha most is csak sétálgatna.Toti írta:kíváncsi vagyok, de a rekord megdöntése óta minden összejön messinek úgyh..
Kezdőre meg külön kíváncsi leszek, remélem nem Alves lesz a jobbhátvéd, hanem az, aki a PSg ellen helyettesíteni fogja. Így lenne logikus..
ilyenkor szokott az lenni, h másnap lő messi egy négyest.
már, ha előtte cé lőtt 3at.
kíváncsi vagyok, de a rekord megdöntése óta minden összejön messinek úgyh..
már, ha előtte cé lőtt 3at.
kíváncsi vagyok, de a rekord megdöntése óta minden összejön messinek úgyh..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Volt pár éve egy teljesen hasonló tizenegyese a Barcának, amikor Xavit kb ugyanilyen módon "bántották", akkor mindenki addig kockázta míg találtak képkockát, amin megvolt a kontakt. Azt nem tudja linkelni senki? Keresem, de nem találom, pedig biztos volt, mert akkor is ment a vita.
Szerk: megvan, https://www.youtube.com/watch?v=BMEJnp9kyt0, ez jogos volt akkor...
Szerk: megvan, https://www.youtube.com/watch?v=BMEJnp9kyt0, ez jogos volt akkor...
És micsoda véletlen, még egy Barca játékos....danianevem írta:Van, Kubala. 1954-ben készült róla egy életrajzi film, a főszerepet is elvállalta.tucsoki írta:Van még olyan sportoló a világon akiről 27 éves korában mozifilm készült?
Arról nem is beszélve, hogy ez nem egy hoolywoodi gigaprodukció, hanem egy dokumentumfilm Messiről, amit majd leadnak pár moziban...
Viccet félretéve, tudtam, hogy még az aktív pályafutása alatt készült, de hogy annyira korán....
Illetve, nem tudom melyik könyvben olvastam, de az is rémlik, hogy nagy politikai nyomásra készítették, amihez Kubala az akkori szélsőséges helyzetek miatt szívesen asszisztált. Nem mintha ez bármit is befolyásolna, inkább csak érdekességként jegyeztem meg, de ha valaki látta akkor ne tartsa magában a tényeket. Valamikor mostanra ígérték a magyar feldolgozást is.
- danianevem
Látatlanban nem ítélkeznék egy filmről, bár szerintem (is) inkább a karrierje után kellett volna készíteni.Remy írta:Egy dokufilm, ami hamis képet fest majd róla. Mondjuk esélytelen, hogy megnézzem, így nem fogom megtudni, de sejteni lehet.
Amúgy a barca játszott már délben bajnokit?
A bajnokisat nem tudom, de van amikor jobban jönne egy déli időpont.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Egy dokufilm, ami hamis képet fest majd róla. Mondjuk esélytelen, hogy megnézzem, így nem fogom megtudni, de sejteni lehet.danianevem írta:Van, Kubala. 1954-ben készült róla egy életrajzi film, a főszerepet is elvállalta.tucsoki írta:Van még olyan sportoló a világon akiről 27 éves korában mozifilm készült?
Arról nem is beszélve, hogy ez nem egy hoolywoodi gigaprodukció, hanem egy dokumentumfilm Messiről, amit majd leadnak a moziban...
Amúgy a barca játszott már délben bajnokit?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- danianevem
Van, Kubala. 1954-ben készült róla egy életrajzi film, a főszerepet is elvállalta.tucsoki írta:Van még olyan sportoló a világon akiről 27 éves korában mozifilm készült?
Arról nem is beszélve, hogy ez nem egy hoolywoodi gigaprodukció, hanem egy dokumentumfilm Messiről, amit majd leadnak pár moziban...
ja persze.. max azt hozzák le róla h literszámra tolta a tejsavóproteint.Remy írta:Nem tudom, de remélem jól kiemelik benne, hogy kapta a cuccot anno, hogy focista lehessen...tucsoki írta:Van még olyan sportoló a világon akiről 27 éves korában mozifilm készült?
remélem lesznek benne ilyen best of jelentek minthogy Messi a magasban, vagy hogy Anyák napján Messis kártyát adnak a gyerkőcök az anyukájuknak.
joabulicsak
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem tudom, de remélem jól kiemelik benne, hogy kapta a cuccot anno, hogy focista lehessen...tucsoki írta:Van még olyan sportoló a világon akiről 27 éves korában mozifilm készült?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Van még olyan sportoló a világon akiről 27 éves korában mozifilm készült?
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Hat ha iden Aranylabda nem is lesz, talan meg az oscarra befuthat ha idoben jon a film. Mondjuk nem szep dolog Messitol, nagy onzoseg hogy nem engedi Busquetset hogy o legyen az elso oscar dijas focista.tucsoki írta:Messi film a mozikban
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
És mennyire igaz nemde?Jól mondta veb a túloldalon.Ezt a "nagy3-ast" meg a "2006-2011" elkezdte RMCF a többi meg megy utána.
Nekem csak egy dolog a "büdös" ebben, hogy vannak olyan gyengeelméjűek,akik valami idióta,megmagyarázhatatlan okból,azt hitték,hogy 2006-2011 közötti időszak barcája a barca. Pont hogy tökéletesen nem az.
Már akkor ott,jeleztem,ez a saját nevelés hitegetés,a szépfoci egyedülállói,meg a többi,egy nagy hazugság,és sajnálom ha ezt cselekvőképes emberek benyalják.....benyalták.
Bocs,de nem szoktam hülyeségeket írni. Ezt azért illene már tudni.szóval nem olyan nagy hülyeség ez.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Remy
- Kapcsolat:
Igazából előtte nem voltatok olyan "húha" csapat. Nem voltatok világelit. 1 BL-t tudtatok összvissz felmutatni. A bajnoki címetek nagy részét is az új évezredben nyertétek (14 év telt el és 6 bajnoki cím a 22-ből), szóval nem olyan nagy hülyeség ez.Drake írta: Jól mondta veb a túloldalon.Ezt a "nagy3-ast" meg a "2006-2011" elkezdte RMCF a többi meg megy utána.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mondjuk nem a humoros vagy vicces ugratásokat mondtam,az oké,abban én is partner vagyok,és a leszólásokat,szemétkedéseket mondom.
Palesz, nem tudom,lehet,biztos úgy van ahogy mondod,nem lehet kétségem,hogy Te egy normális értékrendű barcás vagy,mint mondtam is,van pár a sokból.
Palesz, nem tudom,lehet,biztos úgy van ahogy mondod,nem lehet kétségem,hogy Te egy normális értékrendű barcás vagy,mint mondtam is,van pár a sokból.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Mondanám, hogy meglepődtem, de..h3x0r írta: A Bayern elleni 7-0-nal az odavagot nem otthon nezte, szoval ez varta amikor hazaert
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Jól mondta veb a túloldalon.Ezt a "nagy3-ast" meg a "2006-2011" elkezdte RMCF a többi meg megy utána.mathers írta:Barca kb mindig is ilyen volt. Annyi, hogy most volt egy rohadt jó hármasuk iniesta xavi és messi személyében. Viszont most már mennek kifelé és vissza áll minden a régibe. Oké, hogy ott van Neymar meg Suarez. De nem jelentenek annyit, mint anno ez a hármas.Ma pont azon gondolkodtam,hogy a barcának mostanában állitólag nem megy annyira(ezt mondjuk én teljességgel vitatom,szerintem semmi különös probléma nincsen velük)