Dolgozni fogunk rajta, hogy ne az legyen, de a nagyja rajtatok múlik.ja, még vagy 2 hétig tartani is fog, utána meg ugyanaz lesz, mint az előző oldalon. de azért remélem nem.
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
akkor megyünk tovább a következő oldalraja, még vagy 2 hétig tartani is fog, utána meg ugyanaz lesz, mint az előző oldalon. de azért remélem nem.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
majd csak nem!ateeemadrid írta:ja, még vagy 2 hétig tartani is fog, utána meg ugyanaz lesz, mint az előző oldalon. de azért remélem nem.nmate írta:Most nézem Flaco rangjához mi van írva admirador de bebidas alcohólicas. Állat. (már ha az,amit a guglitranszlét kidobott )
Amúgy egyelőre tetszik ez a családias hangulat itt, java részt korrekt viták, hozzászólások és pörög is a fórum.
ha meg igen,akkor- -Pa-Dö-Dő - Bye Bye Sasha :Đ
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
nmate írta:Most nézem Flaco rangjához mi van írva admirador de bebidas alcohólicas. Állat. (már ha az,amit a guglitranszlét kidobott )
Ráadásul túl sokat nem is gondolkodott ezen...
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- ateeemadrid
ja, még vagy 2 hétig tartani is fog, utána meg ugyanaz lesz, mint az előző oldalon. de azért remélem nem.nmate írta:Most nézem Flaco rangjához mi van írva admirador de bebidas alcohólicas. Állat. (már ha az,amit a guglitranszlét kidobott )
Amúgy egyelőre tetszik ez a családias hangulat itt, java részt korrekt viták, hozzászólások és pörög is a fórum.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Most nézem Flaco rangjához mi van írva admirador de bebidas alcohólicas. Állat. (már ha az,amit a guglitranszlét kidobott )
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
20:45 óta gépel :-)ferni írta:R.M.C.F még nem írt a fórumba, csak regisztrált
Én már várom az első hozzászólást tőle
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Aha ezt beneztem___Samy___ írta:nem hala real RMCF
arra írták, hogy ő is beregelt az előbb
Kulonben leirta a velemenyet a madridistan.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
R.M.C.F még nem írt a fórumba, csak regisztrált R.M.C.F , amit lehet látni a fórum kezdőlapjának az alján, onnan tudták.
hala real meg... hala real
hala real meg... hala real
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Pont most akartam én is beírni.Adamo írta:Továbbá tilos:
- tartalom nélküli, értelmetlen hozzászólások küldése, flood(hozzászólás többszörözése)
- hozzászólásokban reklámozni, hirdetni, erre nem a madridom.hu a megfelelő felület
- képek beágyázása, aláirásban szerepelhet 3x 350*19-es userbar (lehet mozgó is) vagy 1x 350*60-as kép (csak statikus).
- törölt hozzászólás, ill. annak részletének újra elküldése
- személyes jellegű vita nyilvános lefolytatása
- Raisen
nemtudom kinek az otlete volt, de nagyon nagy
egyebkent meg van a tobb mint 200 regelt felhasznalo, kb 1 het alatt, grat! :-)
Nem kell mondanom, hogy beszartam a gatyámba, amikor megláttam.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- ___Samy___
nem hala real RMCF
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- numberone1
Miert ki o? Vki mar irta elottem, h RMFC.ferni írta: hát ez nem jött össze
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Adamo
- Kedvenc csapatod: realmadrid
Továbbá tilos:
- tartalom nélküli, értelmetlen hozzászólások küldése, flood(hozzászólás többszörözése)
- hozzászólásokban reklámozni, hirdetni, erre nem a madridom.hu a megfelelő felület
- képek beágyázása, aláirásban szerepelhet 3x 350*19-es userbar (lehet mozgó is) vagy 1x 350*60-as kép (csak statikus).
- törölt hozzászólás, ill. annak részletének újra elküldése
- személyes jellegű vita nyilvános lefolytatása
- Raisen
nemtudom kinek az otlete volt, de nagyon nagy
egyebkent meg van a tobb mint 200 regelt felhasznalo, kb 1 het alatt, grat! :-)
12
hát ez nem jött összenumberone1 írta:Udv R.M.F.C.hala real írta:na én is megjöttem, valahogy csak idetaláltam, de kíváncsi leszek mi az oka ennek az egésznek.
R.M.C.F az R.M.C.F nem pedig hala real
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2013. április 21., vasárnap 21:58-kor.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
aztán ha beregel egy laptopról makkmarci néven, a kutya sem fogja tudni, hogy ő az.en azt hallottam, hogy szabalyzatban lesz, hogy nem regisztralhat
vagyis tudni fogja, de csak 3-4 hsz után. :Đ
- numberone1
Hat azon a napon egni fognak a vonalakBBeno írta:azt hittem az a visszaszámláló a dortmund meccshez van igazítva nem igazán vagyok a főoldalon csak itt a fórumon tehát nem tudom hogy egyezik-e a két időpont.
Dortmund meccs, nagy leleplezes- par oldal nagyon megfog telni itt.
Udv R.M.F.C.hala real írta:na én is megjöttem, valahogy csak idetaláltam, de kíváncsi leszek mi az oka ennek az egésznek.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ateeemadrid
ott is van egyébként nekem nem volt problémám a sráccal, én mások hülyeségein inkább nevetni szoktam, mintsem felidegesíteni magam... pl. danomics hozzászólásain néha hangosan felröhögtem, az a gyerek epic.Adamo írta:en azt hallottam, hogy szabalyzatban lesz, hogy nem regisztralhat'shutterisland írta:az új oldalról már biztosan tud, de nem sieti el a reget.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- ___Samy___
kiejtés szerint dolgozik, az én nickem sem egyezik betűről betűremindig kispórolod azt a h betűt a nickemből, csak az okát nem értem.
de hát nem az a lényeg, tudod te is, hogy neked szól, amit neked írt
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"