Aranylabda

Foci a Real Madridon túl...
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Aranylabda - 2014

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 8., hétfő 15:46

morientes írta:
A fenit három kapus is volt nyomva aranylabda szavazáson(főleg Casillas volt nyomva egyik évben). Kaptak díjat? Nem. Neuer fog? Nem. Akkor meg mi miatt kell itt aggodalmaskodni?
Én sem értem mire ez a nagy aggodalom.Kellett valaki harmadiknak,ennyi a történet.Banális de ez van.S mivel a VB győztes csapatbó fura lett volna ha senki nincs ott,így lett aztán Neuer.Mert amúgy egy kaptafára készült kb az egész német csapat.Dolgos,olajozottan működő,német precizitás,de amelllett sablonos és unalmas...Kb mint a DB intercity :) Nem lógott itt ki senki,olyan acélszürke vokt az egész mint egy siemens-martin kemence...se fölfelé,(Kroos sem,pont azért olyan fontos a realba,mert precizen lehozza mindig ugyan azt,de beszélni tán még a madridi sajtó sem-úgy érten nem szakmai téren hanem egyéb vonatkozásban-sem igen beszél róla.
Na meg Khedira sem lógott ki lefelé,mert beleszürkült az egészbe.Tehát adott egy német csapat,ami piszok jól végzi a munkáját,aztán ezenkívül 2 hétnél többet csak a németek beszélnek róluk..
Egyetértek, én igazából a németeket nem értem,hogy ilyen gyorsan rábólintottak Neuerre...azért ha bayern vagy német érzelmű lennék kicsit felháborodnék,hogy nem egy Shweinsteiger vagy Lahm került oda,persze értem ,hogy Neuer eladhatóbb de akkor is.Mondjuk én már 2013ban kiakadtam volna,hogy mit keres Ribery az esélyesek között amikor ott volt egy Robben,aki szerintem sokkal fontosabb láncszem volt ráadásul ő ki is emelkedett szerintem abból a Bayernből..
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 8., hétfő 15:21

A fenit három kapus is volt nyomva aranylabda szavazáson(főleg Casillas volt nyomva egyik évben). Kaptak díjat? Nem. Neuer fog? Nem. Akkor meg mi miatt kell itt aggodalmaskodni?
Én sem értem mire ez a nagy aggodalom.Kellett valaki harmadiknak,ennyi a történet.Banális de ez van.S mivel a VB győztes csapatbó fura lett volna ha senki nincs ott,így lett aztán Neuer.Mert amúgy egy kaptafára készült kb az egész német csapat.Dolgos,olajozottan működő,német precizitás,de amelllett sablonos és unalmas...Kb mint a DB intercity :) Nem lógott itt ki senki,olyan acélszürke vokt az egész mint egy siemens-martin kemence...se fölfelé,(Kroos sem,pont azért olyan fontos a realba,mert precizen lehozza mindig ugyan azt,de beszélni tán még a madridi sajtó sem-úgy érten nem szakmai téren hanem egyéb vonatkozásban-sem igen beszél róla.
Na meg Khedira sem lógott ki lefelé,mert beleszürkült az egészbe.Tehát adott egy német csapat,ami piszok jól végzi a munkáját,aztán ezenkívül 2 hétnél többet csak a németek beszélnek róluk..
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. december 8., hétfő 0:36

Jó, hát. Kahn-t is ezért bírtam. De, nehogy már megkapja, amikor se Kahn, se Casillas, se Buffon nem kapott. Pedig szerintem ez a 3 kapus jobb Neuernél, még biztosan.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 7., vasárnap 22:29

Már el is érték amúgy a céljukat, kérdőjelesen van ott a faszi, beszélünk róla, ő is beszél az aranylabdáról... felkavarja a port a médiában, ez pont elég a fifának. Kroost mindenki megdicsérné és nem is foglalkoznának vele ennyit. Ez a lényeg.

...és én ettől függetlenül tartom őt a legjobb kapusnak, meg az egyik legmeghatározóbb arcnak a bundás válogatottban.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 7., vasárnap 22:21

De egy jó kapus ilyen. Nagy a pofája, idióta, merészen játszik... nekem tetszik, egy kapus legyen ilyen. Ne beszarian álljon a vonalon, bízva a reflexeiben.
Ez rendben van
Dehogy ezért kapjon Aranylabdát? Én nem így gondolom

Ami érdekes amúgy még, hogy Neuernél a nagy pofa és a magamutogató viselkedés pozitív, CRnél viszont negatív
Nem erre az oldalra gondolok, hanem a többi véleményre

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 7., vasárnap 22:17

nmate írta:De egy jó kapus ilyen. Nagy a pofája, idióta, merészen játszik... nekem tetszik, egy kapus legyen ilyen. Ne beszarian álljon a vonalon, bízva a reflexeiben.

Szerintem megérdemli. Krossz is megérdemelné, kétségtelen. De... nem csinálna elég nagy cirkuszt az aranylabda körül. Ő nem tenne nagyszájú nyilatkozatokat, mint pl. Nójer.
Jó, hát. Kahn-t is ezért bírtam. De, nehogy már megkapja, amikor se Kahn, se Casillas, se Buffon nem kapott. Pedig szerintem ez a 3 kapus jobb Neuernél, még biztosan.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 7., vasárnap 22:16

nmate írta:De egy jó kapus ilyen. Nagy a pofája, idióta, merészen játszik... nekem tetszik, egy kapus legyen ilyen. Ne beszarian álljon a vonalon, bízva a reflexeiben.
Abszolút.

Ami ellene szól, hogy egyrészt CR-nek kell nyernie, demagóg indok de egyértelmű. Másrészt, most is néztem statok Leverkusen ellen, valami egy kapuralövést kellett hárítania...
Nem illik.

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 7., vasárnap 22:16

Nekem a tavalyi CR aranylabda örök emlék marad. Mert emlékszem Ribery elhitte, hogy lehet esélye és már megcsinálta a lasztinak a helyet a polcon. :lol: :lol:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 7., vasárnap 22:14

De egy jó kapus ilyen. Nagy a pofája, idióta, merészen játszik... nekem tetszik, egy kapus legyen ilyen. Ne beszarian álljon a vonalon, bízva a reflexeiben.

Szerintem megérdemli. Krossz is megérdemelné, kétségtelen. De... nem csinálna elég nagy cirkuszt az aranylabda körül. Ő nem tenne nagyszájú nyilatkozatokat, mint pl. Nójer.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 7., vasárnap 22:12

Remy írta:
wxyz írta:
Mondjuk nálam pont Kroos aki karakteres játékos
De őt nem tudod eladni. És manapság ez a lényeg. Neuer csinálja a show-t ezáltal könnyebb eladni aranylabdaesélyesnek, mint egy olyat, aki jól végzi a munkáját, de csendben.
Jó, de Neuer védői meg pont ez hozzák fel CR ellen
Crt el lehet adni, Neuert meg nem

Melyik igaz akkor?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 7., vasárnap 22:11

Müllert hagyjuk inkább, lőtt gólokat a vb-n, de más semmi. A klubcsapatban full átlagot hoz. Ja és egy antifocista.

Kroos már érdekesebb, a bayernben is kb a legmeghatározóbb volt tavaly, a vbn is ő adott karaktert a csapatnak. Csak nincs médiaértéke.
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 7., vasárnap 22:10

wxyz írta:
De őt nem tudod eladni. És manapság ez a lényeg. Neuer csinálja a show-t ezáltal könnyebb eladni aranylabdaesélyesnek, mint egy olyat, aki jól végzi a munkáját, de csendben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 7., vasárnap 22:08

nmate írta:Mert karakteres, remek kapus, egyik vezére volt a világbajnok német csapatnak. Majdnem lehozta Navas is ezt.

Kroosnak nincs meg a karaktere, Müller meg nyomorék.
Jogos amit írsz

Nekem játékosként is jobb lenne egy olyan higgadt, nyugodt, magabiztos csapattárs, mint egy olyan aki állandóan produkálni akarja magát

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2014. december 7., vasárnap 22:02

de ezt amugy en se ertem. nem neuer hozta a meccseket se a bayernnek, se a nemeteknek...nyilvan a vilag egyik legjobb kapusa, es amikor szukseg volt ra, akkor nagyon ott volt, de nem miatta volt eredmenyes se a klubja, se a valogatottja. de javitsatok ki, ha tevedek. :)

szerk.: mondjuk ellenunk nem volt ott :mrgreen:
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 7., vasárnap 21:59

Mert karakteres, remek kapus, egyik vezére volt a világbajnok német csapatnak. Majdnem lehozta Navas is ezt.

Kroosnak nincs meg a karaktere, Müller meg nyomorék.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 7., vasárnap 21:56

Valaki elmagyarázhatná nekem amúgy, hogy Neuer miért érdemelne Aranylabdát
Mível tett ő többet, mint Kroos, Müller vagy más német?

Ami kapusteljesítményt nyújtott a vbn azt például Navas is lehozta

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2014. december 7., vasárnap 21:28

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... to_comment

no comment.... :lol: :agree:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. december 7., vasárnap 20:58

És lehet tudni,hogy mikor volt pontosan?
November 21, ha minden igaz.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 7., vasárnap 20:13

Csabi írta:az aranylabda-szavazás már véget ért, tehát ezek a meccsek amiket most tolnak már rég nem számítanak bele.
És lehet tudni,hogy mikor volt pontosan?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. december 7., vasárnap 19:26

az aranylabda-szavazás már véget ért, tehát ezek a meccsek amiket most tolnak már rég nem számítanak bele.

Vissza: