Egyetértek, én igazából a németeket nem értem,hogy ilyen gyorsan rábólintottak Neuerre...azért ha bayern vagy német érzelmű lennék kicsit felháborodnék,hogy nem egy Shweinsteiger vagy Lahm került oda,persze értem ,hogy Neuer eladhatóbb de akkor is.Mondjuk én már 2013ban kiakadtam volna,hogy mit keres Ribery az esélyesek között amikor ott volt egy Robben,aki szerintem sokkal fontosabb láncszem volt ráadásul ő ki is emelkedett szerintem abból a Bayernből..morientes írta:Én sem értem mire ez a nagy aggodalom.Kellett valaki harmadiknak,ennyi a történet.Banális de ez van.S mivel a VB győztes csapatbó fura lett volna ha senki nincs ott,így lett aztán Neuer.Mert amúgy egy kaptafára készült kb az egész német csapat.Dolgos,olajozottan működő,német precizitás,de amelllett sablonos és unalmas...Kb mint a DB intercity Nem lógott itt ki senki,olyan acélszürke vokt az egész mint egy siemens-martin kemence...se fölfelé,(Kroos sem,pont azért olyan fontos a realba,mert precizen lehozza mindig ugyan azt,de beszélni tán még a madridi sajtó sem-úgy érten nem szakmai téren hanem egyéb vonatkozásban-sem igen beszél róla.A fenit három kapus is volt nyomva aranylabda szavazáson(főleg Casillas volt nyomva egyik évben). Kaptak díjat? Nem. Neuer fog? Nem. Akkor meg mi miatt kell itt aggodalmaskodni?
Na meg Khedira sem lógott ki lefelé,mert beleszürkült az egészbe.Tehát adott egy német csapat,ami piszok jól végzi a munkáját,aztán ezenkívül 2 hétnél többet csak a németek beszélnek róluk..
Aranylabda
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Aranylabda - 2014
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én sem értem mire ez a nagy aggodalom.Kellett valaki harmadiknak,ennyi a történet.Banális de ez van.S mivel a VB győztes csapatbó fura lett volna ha senki nincs ott,így lett aztán Neuer.Mert amúgy egy kaptafára készült kb az egész német csapat.Dolgos,olajozottan működő,német precizitás,de amelllett sablonos és unalmas...Kb mint a DB intercity Nem lógott itt ki senki,olyan acélszürke vokt az egész mint egy siemens-martin kemence...se fölfelé,(Kroos sem,pont azért olyan fontos a realba,mert precizen lehozza mindig ugyan azt,de beszélni tán még a madridi sajtó sem-úgy érten nem szakmai téren hanem egyéb vonatkozásban-sem igen beszél róla.A fenit három kapus is volt nyomva aranylabda szavazáson(főleg Casillas volt nyomva egyik évben). Kaptak díjat? Nem. Neuer fog? Nem. Akkor meg mi miatt kell itt aggodalmaskodni?
Na meg Khedira sem lógott ki lefelé,mert beleszürkült az egészbe.Tehát adott egy német csapat,ami piszok jól végzi a munkáját,aztán ezenkívül 2 hétnél többet csak a németek beszélnek róluk..
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
A fenit három kapus is volt nyomva aranylabda szavazáson(főleg Casillas volt nyomva egyik évben). Kaptak díjat? Nem. Neuer fog? Nem. Akkor meg mi miatt kell itt aggodalmaskodni?Jó, hát. Kahn-t is ezért bírtam. De, nehogy már megkapja, amikor se Kahn, se Casillas, se Buffon nem kapott. Pedig szerintem ez a 3 kapus jobb Neuernél, még biztosan.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Már el is érték amúgy a céljukat, kérdőjelesen van ott a faszi, beszélünk róla, ő is beszél az aranylabdáról... felkavarja a port a médiában, ez pont elég a fifának. Kroost mindenki megdicsérné és nem is foglalkoznának vele ennyit. Ez a lényeg.
...és én ettől függetlenül tartom őt a legjobb kapusnak, meg az egyik legmeghatározóbb arcnak a bundás válogatottban.
...és én ettől függetlenül tartom őt a legjobb kapusnak, meg az egyik legmeghatározóbb arcnak a bundás válogatottban.
Ez rendben vanDe egy jó kapus ilyen. Nagy a pofája, idióta, merészen játszik... nekem tetszik, egy kapus legyen ilyen. Ne beszarian álljon a vonalon, bízva a reflexeiben.
Dehogy ezért kapjon Aranylabdát? Én nem így gondolom
Ami érdekes amúgy még, hogy Neuernél a nagy pofa és a magamutogató viselkedés pozitív, CRnél viszont negatív
Nem erre az oldalra gondolok, hanem a többi véleményre
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Jó, hát. Kahn-t is ezért bírtam. De, nehogy már megkapja, amikor se Kahn, se Casillas, se Buffon nem kapott. Pedig szerintem ez a 3 kapus jobb Neuernél, még biztosan.nmate írta:De egy jó kapus ilyen. Nagy a pofája, idióta, merészen játszik... nekem tetszik, egy kapus legyen ilyen. Ne beszarian álljon a vonalon, bízva a reflexeiben.
Szerintem megérdemli. Krossz is megérdemelné, kétségtelen. De... nem csinálna elég nagy cirkuszt az aranylabda körül. Ő nem tenne nagyszájú nyilatkozatokat, mint pl. Nójer.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Abszolút.nmate írta:De egy jó kapus ilyen. Nagy a pofája, idióta, merészen játszik... nekem tetszik, egy kapus legyen ilyen. Ne beszarian álljon a vonalon, bízva a reflexeiben.
Ami ellene szól, hogy egyrészt CR-nek kell nyernie, demagóg indok de egyértelmű. Másrészt, most is néztem statok Leverkusen ellen, valami egy kapuralövést kellett hárítania...
Nem illik.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Nekem a tavalyi CR aranylabda örök emlék marad. Mert emlékszem Ribery elhitte, hogy lehet esélye és már megcsinálta a lasztinak a helyet a polcon.
- nmate
De egy jó kapus ilyen. Nagy a pofája, idióta, merészen játszik... nekem tetszik, egy kapus legyen ilyen. Ne beszarian álljon a vonalon, bízva a reflexeiben.
Szerintem megérdemli. Krossz is megérdemelné, kétségtelen. De... nem csinálna elég nagy cirkuszt az aranylabda körül. Ő nem tenne nagyszájú nyilatkozatokat, mint pl. Nójer.
Jó, de Neuer védői meg pont ez hozzák fel CR ellenRemy írta:De őt nem tudod eladni. És manapság ez a lényeg. Neuer csinálja a show-t ezáltal könnyebb eladni aranylabdaesélyesnek, mint egy olyat, aki jól végzi a munkáját, de csendben.wxyz írta:
Mondjuk nálam pont Kroos aki karakteres játékos
Crt el lehet adni, Neuert meg nem
Melyik igaz akkor?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Müllert hagyjuk inkább, lőtt gólokat a vb-n, de más semmi. A klubcsapatban full átlagot hoz. Ja és egy antifocista.
Kroos már érdekesebb, a bayernben is kb a legmeghatározóbb volt tavaly, a vbn is ő adott karaktert a csapatnak. Csak nincs médiaértéke.
Kroos már érdekesebb, a bayernben is kb a legmeghatározóbb volt tavaly, a vbn is ő adott karaktert a csapatnak. Csak nincs médiaértéke.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De őt nem tudod eladni. És manapság ez a lényeg. Neuer csinálja a show-t ezáltal könnyebb eladni aranylabdaesélyesnek, mint egy olyat, aki jól végzi a munkáját, de csendben.wxyz írta:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Jogos amit írsznmate írta:Mert karakteres, remek kapus, egyik vezére volt a világbajnok német csapatnak. Majdnem lehozta Navas is ezt.
Kroosnak nincs meg a karaktere, Müller meg nyomorék.
Nekem játékosként is jobb lenne egy olyan higgadt, nyugodt, magabiztos csapattárs, mint egy olyan aki állandóan produkálni akarja magát
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
de ezt amugy en se ertem. nem neuer hozta a meccseket se a bayernnek, se a nemeteknek...nyilvan a vilag egyik legjobb kapusa, es amikor szukseg volt ra, akkor nagyon ott volt, de nem miatta volt eredmenyes se a klubja, se a valogatottja. de javitsatok ki, ha tevedek.
szerk.: mondjuk ellenunk nem volt ott
szerk.: mondjuk ellenunk nem volt ott
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- nmate
Mert karakteres, remek kapus, egyik vezére volt a világbajnok német csapatnak. Majdnem lehozta Navas is ezt.
Valaki elmagyarázhatná nekem amúgy, hogy Neuer miért érdemelne Aranylabdát
Mível tett ő többet, mint Kroos, Müller vagy más német?
Ami kapusteljesítményt nyújtott a vbn azt például Navas is lehozta
Mível tett ő többet, mint Kroos, Müller vagy más német?
Ami kapusteljesítményt nyújtott a vbn azt például Navas is lehozta
November 21, ha minden igaz.És lehet tudni,hogy mikor volt pontosan?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
És lehet tudni,hogy mikor volt pontosan?Csabi írta:az aranylabda-szavazás már véget ért, tehát ezek a meccsek amiket most tolnak már rég nem számítanak bele.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
az aranylabda-szavazás már véget ért, tehát ezek a meccsek amiket most tolnak már rég nem számítanak bele.