Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
Megnéztem az Időhurkot... Ugye könyv adaptáció és erről az a véleményem -,ha jól értelmeztem-, hogy mennyire bedrogozva írhatta meg a művet a szerző. 8/10
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Golden Globe jelöltek
Phoenix, Gyllenhaal, J.K. Simmons nyerjen, a többi nem izgat Ja meg president Spacey
Phoenix, Gyllenhaal, J.K. Simmons nyerjen, a többi nem izgat Ja meg president Spacey
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Mad Max: Fury Road - Official Theatrical Teaser Trailer [HD]
Ez vagy katasztrofális lesz, vagy zseniális.
Ez vagy katasztrofális lesz, vagy zseniális.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Köszi szépenh3x0r írta:most igy hirtelen ezek ugrottak be:kelemen.istvan írta:Olyan kis karácsonyi meséket keresek amik speciálba jöttek ki egy-egy meséből. Ilyen például A madagaszkár pingvinjei-s. Köszönöm előre is a segítséget
jegkorszak allati nagy karacsony
kung fu panda unnepe
shrekbol az angyal
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jó lesz. Most újrázom az összes eddigi Z-moviet. Holnap jön az 5.wZoLee7 írta:DBZ Trailer!!!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- h3x0r
most igy hirtelen ezek ugrottak be:kelemen.istvan írta:Olyan kis karácsonyi meséket keresek amik speciálba jöttek ki egy-egy meséből. Ilyen például A madagaszkár pingvinjei-s. Köszönöm előre is a segítséget
jegkorszak allati nagy karacsony
kung fu panda unnepe
shrekbol az angyal
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Olyan kis karácsonyi meséket keresek amik speciálba jöttek ki egy-egy meséből. Ilyen például A madagaszkár pingvinjei-s. Köszönöm előre is a segítséget
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Biztos nagyon pocsek lesz a film, de az a Daddario csaj eleg brutal. Mikor a True Detective-ben lelokte a ruhakat, padloig zuhant az allam es napokig dehidratalt voltam a nyalveszteseg miatt... Szoval meg a vegen megnezem, remelem full meztelen lesz vegig!!
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
De rühellem az ilyen filmeket, rakás szar 95%-ban az összes Viszont van kontra: Alexandra Daddariomathers írta:San Andreas teaser. Várós nagyon. Rockot bírom.
https://www.youtube.com/watch?v=wdelLJ8g22c
-
Benne van Daddario meg Gugino - két istennő - de te Rock miatt várod? Egyébként ez valami Emmerich féle agyatlanság Bayjel karöltve? Talán majd egy esős délutánon agyzsibbasztónak jó lesz, másra nem.mathers írta:San Andreas teaser. Várós nagyon. Rockot bírom.
https://www.youtube.com/watch?v=wdelLJ8g22c
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Jó bocs,akkor rosszul tudtam,azt hittem hogy itt még jobban ütött. A lényeg,hogy spanyolokon kívül talán itt a legnépszerűbb.CS0ki írta:A 4 a legnézettebb film volt a bemutató évében spanyolországban. A spanyoloknál simán népszerűbb, mint itt. Más országoknál persze lehet, hogy itt jobban elterjedt és idézett, de azért a spanyoloknál volt igazán nagy siker. (különben nyilván nem is tartana az ötödik résznél)Itt kb nagyob durranas volt mint Spanyolorszagban,vagy barhol mashol.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
A 4 a legnézettebb film volt a bemutató évében spanyolországban. A spanyoloknál simán népszerűbb, mint itt. Más országoknál persze lehet, hogy itt jobban elterjedt és idézett, de azért a spanyoloknál volt igazán nagy siker. (különben nyilván nem is tartana az ötödik résznél)Itt kb nagyob durranas volt mint Spanyolorszagban,vagy barhol mashol.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Torrente jobb elvileg magyar szinkronnal mint eredetileg spanyolul. Itt kb nagyob durranas volt mint Spanyolorszagban,vagy barhol mashol.mathers írta:Na így este egy jó kis Torrente adta. Imádom azt a filmet. És szerintem a szinkron is jó.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Na így este egy jó kis Torrente adta. Imádom azt a filmet. És szerintem a szinkron is jó.
-
- Kedvenc játékosaid: Khedira
- Kedvenc csapatod: Khediradrid
Volt már valaki HFR 3d filmen? A Hobbit 3-at így is vetíteni fogják és eléggé érdekel,hogy aki látott már ilyet,mit gondol róla?
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Tegnap voltunk moziba és mivel nem volt olyan film, ami igazán lázba hozott volna, így a Förtelmes főnökök2-re esett a választás. Nem volt semmi komolyabb elvárásom a filmmel kapcsolatban, sőt arra készültem, hogy egy újabb erőltetett és dögunalmas vígjátékot kapok majd, sokadjára.
Viszont ebben pozitívan kellett csalódnom, baromi jól szórakoztam rajta végig, a maga műfajában igen jóra sikerült szerintem. Persze volt pár erőltetett poén is, de mindezek mellett szakadtam rajta végig és nem úgy jöttem ki a végén, hogy kidobott pénz volt a mozijegy ára. 7/10
Volt előzetes a Dumb és Dumberről is, na arra a két marhára még kíváncsi leszek majd.
Alapból nem csípem Jim Carrey filmjeit, kivétel viszont az Ace Ventura és a fent említett.
Viszont ebben pozitívan kellett csalódnom, baromi jól szórakoztam rajta végig, a maga műfajában igen jóra sikerült szerintem. Persze volt pár erőltetett poén is, de mindezek mellett szakadtam rajta végig és nem úgy jöttem ki a végén, hogy kidobott pénz volt a mozijegy ára. 7/10
Volt előzetes a Dumb és Dumberről is, na arra a két marhára még kíváncsi leszek majd.
Alapból nem csípem Jim Carrey filmjeit, kivétel viszont az Ace Ventura és a fent említett.
- András93
A google elnézte.
Mondjuk ezek a filmek nem is érnek többet. Ami igen (Amerikai szépség, Keresztapa, Harcosok klubja, stb.) az már rendes áron van.
Mondjuk ezek a filmek nem is érnek többet. Ami igen (Amerikai szépség, Keresztapa, Harcosok klubja, stb.) az már rendes áron van.