tubatibi írta:Vagy veszünk egy "Marcelot".
Én is erre gondoltam.
De hiába már keseregni a nyárért.. Viszonylag szűk kerettel terveztek, amit nem teljesen értek, főleg egy vb-s évben. Most lehet, és kell mélyíteni, változtatni ezen. Meg kell lépni.
Nem is feltétlen a létszámmal volt a gond. Mert azért a kp és a támadók: Kroos, Modric, Illarra, Khedira, Isco, James, Bale, CR, Benz, Chicha és a visszatérő Jesé.. azért létszámban elégnek kellene legyen..
De kicsit inkább olyan káosz szaga volt az egésznek, ha belenéz ebbe a névsorba az ember. Ott van rögtön Khedira. Nem kell magyarázni. Akkor Jamest és Iscot gyakorlatilag új szerepkörre kellett betanítani, az előbbi ráadásul új ember. Ott van Bale szar formája. És Jesé sérülten kezdte, ki tudja mikor lesz száz százalékos. Illarra és Chicharito nem túl meghatározó tagjai a kerenek, keveset játszanak. Talán előbbi majd most. Ráadásul még a 433 ill. a 442 kérdés is sokáig a levegőben lógott.
Megjegyezném, hogy mégis Carlo ebből olyat hozott ki, ami embertelen eredményt ért el, azért ez a 18 meccs, nem semmi. Modric kiválásáig mindez lenyűgöző játékkal.
Kialakult egy koncepció, ami 442-ben jól működött. Ott voltunk, hogy kezdett az egész túlzsúfolttá válni. 7 potenciális kezdő játékos volt 6 helyre. Ebből lett a "ki kezdjen a James, Isco, Bale hármas közül?" néhányszor rosszul feltett "kérdés-saga". Viszont a mögöttük lévő emberek nem igazán voltak/vannak tényezők. A spanyol most bizonyíthat, és reméljük él is vele.
Igazából szerintem túl lettek hajszolva már most a játékosok. Jönnek a sérülések. Modric, James... Kroos már hetek óta totál nyúzott. Csak idő kérdése szerintem, hogy ő is kidőljön néhány hétre.
Beütött, amitől többen tartottak/tartottunk még nyár végén.
Kell a brazil. Meg kell próbálni. Lehet, hogy beáll a használhatatlanok névsorába. De talán, és ha tényleg akkora nagy tehetség, akkor nem.
Megmondom őszintén, nem ismerem a játékát. De kit írjak? Másról az ég adta világon nincs hír. Európából úgy sem fogunk igazolni a bl miatt. Hát meg kell ezt próbálni, hátha bejön, veszteni nem veszthetünk.
Mert Modric kiesésével, most az eddigieknél is jobban felkavarodott az állóvíz. Ugye meghatározó ember volt, ezt mondani sem kell. A játékunk egyik pillére, meghatározó alakja. Nagy érvágás. Na ennek következménye még az, hogy a jól működő 4es megbomlik. Isco mehet mélyebbre, újabb szerepkör. Bale az istenért nem akar motiváltan focizni. Meg akkor, hogy ki játsszon melyik szélen.. Gyakorlatilag nincs csere. Nem véletlen voltak olyan cserék, hogy három védő jött be (vagy 2+Illarra) és gyakorlatilag 4 szélső védővel játszottunk ( ha jól emlékszem volt olyan periódus egyik meccsen, ahol mind a négyen fent voltak.), közülük kettő felhúzódott kp-ra. Ez minden csak nem normális. Egyszerűen nincs ember, akihez Carlo nyúlhat.
Nem tudom, hogy ki intézte így nyáron. De lehet korrigálni.
Remélem érthető, amiről írok, ahogy látom a dolgokat.