Bajnokok Ligája
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Egy jó Arsenal-Real Madridot megnéznék a 16-ba. :Đ
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realjoe
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
A Juve meg az Atleti kéz a kézben ment tovább ezzel a 0-0-al..Még mondják,hogy nincs bunda...
Sousa aki csak játékosnak volt jó szépen továbbvitte a Baselt
Lényeg, hogy a Mezey hívők megmondták az igazságot
Lényeg, hogy a Mezey hívők megmondták az igazságot
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
jólvan dortmund
Steve G tartja a lelket a Poolban. Szabiból egyenlít a Pool, de emberhátrányban vannak. Most segíthet az Anfield.
Amúgy bűnrossz ez a Pool, nem érdemelnének győzelmet
Amúgy bűnrossz ez a Pool, nem érdemelnének győzelmet
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
köszi bari, az az igazság, hogy nem akarom most egy ideig ajnározni, mert a túlzott lelkességem elviszi a dolog élét, miszerint jön fel a faszi mint a talajvíz..de örülök, hogy más felhozzaGT37 írta:Ziro, ezt neked küldöm, remélem, látod: Dortmund player influence map az első félidőből.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Illarra 20-30 cm-re passzol a speaker szerint.
miért nem hallottuk ezt amikor xavit éltették és tolták le a gyomrunkon a passz statját?
azért 20 cm-re passzolni is egyfajta művészet.
miért nem hallottuk ezt amikor xavit éltették és tolták le a gyomrunkon a passz statját?
azért 20 cm-re passzolni is egyfajta művészet.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
chicha helyett jöhetne bárki más, mert így mi is ember hátrányba vagyunk.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ziro, ezt neked küldöm, remélem, látod: Dortmund player influence map az első félidőből.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Majd én eldöntöm a vitát! Mind a kette egy kalap sz*r!!
Nem véletlenül írtam ilyen rövidet. Még csak véletlenül sem legyen támpontod
Továbbra is szívesen olvasnám milyen játék vagy taktikai elemek miatt tartod más szintnek
Továbbra is szívesen olvasnám milyen játék vagy taktikai elemek miatt tartod más szintnek
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ez aztán az indok kőbe kellene vésniUgyanazt hozza kb mindkettő. Ugyanakkora meghatározó szerep, kb ugyanannyi jó meccs
Na mindegy...neked egyformák,nekem Neymar jobb....béke
Kár is vokt ebbe belemmenem,mit magyarázkodok én... Nem vagyok a bíróságon.Na off vége,de tényleg...(minden féle személyeskedés nélkül...ugye)
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Továbbra sem kaptam normális indokot. Jössz a szokásos sablonjaiddal, a szórakoztató faktorral, a fejlődik dumával. Ezeket Sánchezre is Rálehet sütni
Komolyan az az indok, hogy rúgott vagy 3-4 góllal többet? Ez még akkor sem lenne indok, ha a Barca nem gálázna meccsei nagy részén
Komoly érveket várok továbbra is. Milyen elemekben jobb, miben ad többet csapatának?
Sánchez jobb szerintem? Mikor írtam ezt? Valahogy nem emlékszem ilyenre
Az volt a téma mitől magasabb szint Neymar
Ugyanazt hozza kb mindkettő. Ugyanakkora meghatározó szerep, kb ugyanannyi jó meccs
De tudom Neymar ő más szint, mert látványosak a megmozdulásai és ő a brazil tehetség
Komolyan az az indok, hogy rúgott vagy 3-4 góllal többet? Ez még akkor sem lenne indok, ha a Barca nem gálázna meccsei nagy részén
Komoly érveket várok továbbra is. Milyen elemekben jobb, miben ad többet csapatának?
Sánchez jobb szerintem? Mikor írtam ezt? Valahogy nem emlékszem ilyenre
Az volt a téma mitől magasabb szint Neymar
Ugyanazt hozza kb mindkettő. Ugyanakkora meghatározó szerep, kb ugyanannyi jó meccs
De tudom Neymar ő más szint, mert látványosak a megmozdulásai és ő a brazil tehetség
- morientes
11 gólos a bajnokságban egy Messi mellett úgy,hogy ez a 2. szezonja európában.Ennyit akkor talán arról,hogy Alexisnek azért nem ment mert Messi...22 évesen a hátán viszi azt a lim-lom barcelonat.De ami a legfontosabb,hogy látszik,hogy fejlődik.Kezdi levetkőzni hogy dobálja magát,kezd célirányosabban játszani,úgy,hogy közben a szórakoztató faktor is megvan.De persze nyilván ezek komolytalan indokok...Továbbra is várom a pontos indoklásokát miben is más szint jelenleg Neymar, mert az nem indok, hogy fiatalabb, valótlanok állítása Sánchezről pedig komolytalán indokok
De akkor indokold már meg te is,(ne komolytalanul),hogy Alexis mitől jobb....vagy legalább is mitől ugyan az a szint...de ne úgy,mint a senalos kollega,aki annyit írt,hogy nézzek arsenal meccset,oszt kussoljak...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Felhozod ellenpéldának a két gyenge, ezen a fórumon legjobb esetben is közepesnek tartott braziltNeked ez tűnhet fel,de szoktam favorizálni más nemzet futballistáit is,ahogy kritizálom a brazilokat,ha úgy érzem megérdemlik... :)Pl Oscarról sosem mondtam hogy huu de nagy spiller,vagy D.Luizról hogy mekkora játékos...
Mondom én hogy jó a dumád
Továbbra is várom a pontos indoklásokát miben is más szint jelenleg Neymar, mert az nem indok, hogy fiatalabb, valótlanok állítása Sánchezről pedig komolytalán indokok
- morientes
Szerintem eltévesztetted az oldalt...öcsiMilyen ma SEM? Ha nem nézel Arsenal meccseket, maradj csöndben.
Neked ez tűnhet fel,de szoktam favorizálni más nemzet futballistáit is,ahogy kritizálom a brazilokat,ha úgy érzem megérdemlik... :)Pl Oscarról sosem mondtam hogy huu de nagy spiller,vagy D.Luizról hogy mekkora játékos...Amúgy nálad minden személyeskedés nélkül megfigyelhető, hogy nagyon okosan, sok dumával próbálod minél jobbnak beállítani a brazil játékosok egy részét, akiket gondolom a nemzetiségük miatt kedvelsz
Hát nem tudom de valaki írta hogy a real,a barca meg a chelsea vmint a bayern után,az arsenal jön közvetlen Biztos úgy van...ki.beszélt itt erről?
LEGIO PATRIA NOSTRA
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az udineseben nagyon jól tolta, az arsenalban is szárnyal eddig, ráadásul a válogatottban is mindig patent volt.
a barcában nem volt az igazi, de ott is inkább mentális gondokról beszélhetünk, annyi de annyi helyzetet hagyott ki, hogy egy benny hill show-t össze lehetett volna válogatoni kéthavonta belőle.
szerintem az ilyen hazard, alexis, aguero, reus, stb vonalnál nincsenek olyan mértékű különbségek, hogy azt adott esetben a forma ne billentse át 1-1 irányba.
ezeket a játékosokat elég nehéz szerintem rangsorolni.
a barcában nem volt az igazi, de ott is inkább mentális gondokról beszélhetünk, annyi de annyi helyzetet hagyott ki, hogy egy benny hill show-t össze lehetett volna válogatoni kéthavonta belőle.
szerintem az ilyen hazard, alexis, aguero, reus, stb vonalnál nincsenek olyan mértékű különbségek, hogy azt adott esetben a forma ne billentse át 1-1 irányba.
ezeket a játékosokat elég nehéz szerintem rangsorolni.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Lehet, de én most a jelenről beszélek,hogy hova lenne érdemes elmennie és jelenleg nem érzem sokkal jobbnak a Cityt(pld Community Shield) legalábbis annyira, hogy érdemes lenne odamennie!5 éve végzett utoljára az Arsenal a City előtt, csak addig ott behúztak 2 bajnoki címet is. Az Arsenal pedig bárcsak eljutna a negyeddöntőig, a nyolcaddöntőből 2009 óta nem jutottak tovább (akkor a Porto-t gyűrték le).
És ki beszélt itt erről?Az meg,hogy az arsenal ott lenne a top csapatok között,felejtsük el.Csak annyira mint a pool,a salke,a dortmund vagy a city...esetleg az atma.Ha ettől top csapat,legyen
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Milyen ma SEM? Ha nem nézel Arsenal meccseket, maradj csöndben.morientes írta:Nem itélkezek egy mecxs alapján,csak megemlítettem hogy ma sem volt jó... 8 gól a ligában,szobrot neki b.meg...1 meccs után ítélkezni bölcs döntés... Gratulálok! :agree:
Neymar meg nem brazil szupertehetség,hanem már egy befutott játékos.Idén hozza amit mindenki (el)várt tőle...az is aki rühelli,meg az is aki birja...
Az meg,hogy az arsenal ott lenne a top csapatok között,felejtsük el.Csak annyira mint a pool,a salke,a dortmund vagy a city...esetleg az atma.Ha ettől top csapat,legyen