Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ők "szenvednek", mi parádézunk. Suarez, mint egy serdülő ötös játékos, úgy focizik többségében, Messinek 10 sima meccsre jut kettő jobb, a védelmük bohózat, a középpályájuknál sokszor nem értem a koncepciót. Lehet röhögni a Barcán, a felálláson, meg a játékosokon, meg flegmázni. Az sem érdekel, hogy milyen csapatok ellen játszottak eddig és hogyan.
De sok gólt rúgnak, keveset kapnak, nyernek, nyernek és nyernek. Ssak egy botlás választ el minket tőlük...
Remélem, hogy a híres januári formahanyatlás idén sem marad el náluk. Nyugodtabb lennék egy hat pontos előnnyel a zsebben, mikor jön a bajnoki El Clásico.
De sok gólt rúgnak, keveset kapnak, nyernek, nyernek és nyernek. Ssak egy botlás választ el minket tőlük...
Remélem, hogy a híres januári formahanyatlás idén sem marad el náluk. Nyugodtabb lennék egy hat pontos előnnyel a zsebben, mikor jön a bajnoki El Clásico.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
TBone írta:1. félidőben milye nvolt a barca
Semmilyen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
1. félidőben milye nvolt a barca? a másodiktól kezdve tudom csak nézni, de nem vagyok seggreülve tőlük egyáltalán. egy góllal vezetnek az egy dolog, de a psgnek jó az x.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Hova fajult a vilag....ezert a Cavaniert az angol top csapatok versengenek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: A jó formában lévő játékosaink
- Kedvenc csapatod: Találd ki!:D
Hihetetlen. Eltiltották nem kevés időre, ennyit ért. Ugyanakkora patkány az ember.Realista24 írta:https://vine.co/v/O6BrgVIi66a
Én írok
Azért kíváncsi lennék, hogy a sok finnyás megmondó ember, akik éveken keresztül hisztiztek Pepe meg Ramos miatt, hol van ilyenkor? Most szeretném hallani az állat meg nem pályára való meg mészáros szövegeket Mr. igazságosztók!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://vine.co/v/O6BrgVIi66a
Én írok
Én írok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Kerlon írta:örüljön a PSG-s, hogy nem harapta le neki, szóval elég moderált volt Szuszu.
Mondjuk sehol nem fognak írni róla, észre sem vették szerintem.
örüljön a PSG-s, hogy nem harapta le neki, szóval elég moderált volt Szuszu.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
A barcás kollégák mit szólnak hozzá ,h Suarez szándékosan tökön rúgta a PSG-s játékost?
Matyő meg PEdro, de gondolom valamelyik belső védő kivált, ha kell jobbra. Mondjuk ebbe pont Alves és ALba működhetne faszán.cart írta:És Neymar meg Pedro védekezik a széleken?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
gyönyörű gól volt
És Neymar meg Pedro védekezik a széleken?
arra is akartam tippelni.
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ez inkább egy 3 védős rendszer
4231? Suárez ék, Neymar, Messi, Pedro meg mögötte. Támadási kényszer miatt el is tudo képzelni.
K
K
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Szerintem marad most is a 4-3-3. Alves helyett Pedro játszik majd, ennyi. A brazilnál sem számított, hogy jól zár-e vissza, akkor Pedrito is megkaphatja az esélyt. Természetesen egy PSG ellen kell kísérletezgetnie.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
mi az a barca kezdő? csak nem egy 4-4-2 lesz ott is...nem is tudom ki írta pár hete, hogy a barca jöhet bármi nem változtat a 4-3-3 taktikán...ha meg marad a 3 kp-s és abból egyiküket Pedrónak hívják akkor már most meszeltek nekik
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
A FIFA megtiltotta,de Bartoék a CAS-hoz fordultak.Ők 2 napja meghallgatták a Barca küldöttjeit,és December végére ígérték a döntést.ikarus93 írta:Barcás kollegákat kérdezném.
Az átigazolási időszakból való eltiltás maradt vagy sikerült fellebezni?