Nem kell pucsítva ki menni,csak tartsuk szem előtt,hogy a liga fontosabb,szóval inkább húzzuk be az összes bajnokit,és vegyünk szomorú búcsút a kupától mint fordítva.Nem kell feladni a kupát,úgy kell kimenni,hogy továbbjutunk de a bajnokság fontosabb(szval ha valaki fáradtab az ne játsszon minden áron).fanático írta:Kegyetlen lesz ez a januári menet, akár két trófea sorsa is eldőlhet ebben az időszakban, de én kizárt dolognak tartom, hogy dobjuk a kupát, pláne úgy, hogy lefekszünk a városi riválisnak (ráadásul most idegenben kezdenénk, amit jókora előnynek tartok).Realista24 írta: B verzió, Pérezék kimondják, hogy nem kell nekünk a kupa. Ez mínusz öt meccs, fizikailag csak három, de az Atma ellen sem fognak akkor megszakadni. Mondjuk nagyon nem örülnék, ha lemennénk kutyába...
Persze jó lenne a triplázás,de most olyan helyzetben vagyunk,hogy ha az egész évünk egy rakás csőd,de a bl-t valahogy összehozzuk,korszakos csapat leszünk,történelmet írunk,6kupás barca mehet a levesbe stb... Ezért megéri kockára tenni akár a bajnokságot is.Értem ez alatt,hogy fontos meccseken pihenni a blre ha szükséges.
De az én elvárásom egy bajnoki cím és egy bl elődöntő(onnan meg lesz ami lesz).De ha megvédjük a bl-t semmi nemizgat,felőlem duplázhat a barca ...
Na de triplázunk és jöjjön az arsenal.