Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
szerintem pedig PSG-t kapjuk. Vagy most kapunk egy könnyűt, és aztán PSG. Egy valamiben vagyok biztos, és az az, hogy ebben a kiirásban össze fogunk találkozni Joséval...
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Valahogy úgy érzem,hogy belefogunk nyúlni a tutiba(Juve). Ellenük félteném a csapatot, valamint a PSG ellen is megizzadnánk. A többit oda-vissza.
Kicsit előreszaladva, felesleges esélyt latolgatni, annyira kis különbségek vannak a csapatok között, legalábbis Chelsea,Bayern és köztünk biztos. A Barca ott van a negyedik helyen de csak a védelme miatt. Komoly kis tavasz vár ismét a csapatokra. Ha Enrique a katalánoknál találni tud egy megfelelő védőnégyest, ha a City elkezdi magát hozni nem csak a PL-ben, ha az Atleti megtartja ezt a formát, stílust, ha a Dortmund feltudja magát szívni. Máris ott van 8 csapat akik közül simán lehet bármelyik a végső győztes.
Kicsit előreszaladva, felesleges esélyt latolgatni, annyira kis különbségek vannak a csapatok között, legalábbis Chelsea,Bayern és köztünk biztos. A Barca ott van a negyedik helyen de csak a védelme miatt. Komoly kis tavasz vár ismét a csapatokra. Ha Enrique a katalánoknál találni tud egy megfelelő védőnégyest, ha a City elkezdi magát hozni nem csak a PL-ben, ha az Atleti megtartja ezt a formát, stílust, ha a Dortmund feltudja magát szívni. Máris ott van 8 csapat akik közül simán lehet bármelyik a végső győztes.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem tudom kire gondolsz...Wilsher?Ramsey?Mert ezek nagyon nem...sem Cazorla,aki bőven visszaesett,sem a két üveglábú,Walcott vagy Chamberlein,pláne nem a félkegyelmű Zsiru...egy játékos van,Sanchez,aki tényleg top,de ő meg kevés...De, hogy miért keményebb... Mert ott azért vannak top játékosok,
Veri őket a Stoke,a swansea,hatodikok a bajnokságban de top igen...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Akkor így ment, de már abszolút nem. Már a Dortmund sem az a Dortmund ami 2 éve volt, nemhogy ez a Leverkusen meg Schalke. Nem hiszem el, hogy valaki könnyebb ellenfélnek nézi az Arsenal-t, mint egy Leverkusen-t...morientes írta:Ez nem a 2000-es évek eleje,ez,amióta világ a világ,így megy.Az,akkor egy kicsúszott eredmény volt,nálunk minden perfect volt,ők meg szét voltak esve.
Mert a Leverkusen az lenne... Igen, mert ők németek...morientes írta:Az arsenal meg pont az a csapat,amelyik föl tud állni 2-3 gólról...
Akkor mégegyszer... Nem azt írtam, hogy az Arsenal-nál nem lennénk jobbak egy oda-vissza vágón 2-3 góllal... De jóval pörgősebb és szorosabb meccs lenne. Több koncentráció kéne, mindenben nehezebb lenne, mint egy Lever ellen.
Kemény? Ilyet sem írtam... Csak keményebb mint a 2 német meg a Sahtar. De, hogy miért keményebb... Mert ott azért vannak top játékosok, játékban sem rosszak, gyors játékot játszanak. Alapból nem tudom mit kell ezen magyarázni, hogy erősebbek a másik 3nál és velük jóval több energia menne el, amire amúgy rohadtul szükségünk lesz.morientes írta:De meséld már el,hogy mitől olyan kemény csapat az az arsenal?
Ezt meg ki sem lehet hagyni... Meg sem említettem Özil-t, de igen, csak és kizárólag miatta tartom keményebb ellennek az Arsenal-t, mint a Schalke, Bayer, Sahtar triót...morientes írta:Ja,ott játszik Özil,lesett jólvan...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ez nem a 2000-es évek eleje,ez,amióta világ a világ,így megy.Az,akkor egy kicsúszott eredmény volt,nálunk minden perfect volt,ők meg szét voltak esve.Sosem adják fel, persze. Nem a 2000es évek elején vagyunk. Tavaly a Schalke is csak pislogott, mint hal a szatyorba... A Leverkusen sem sokkal jobb.
Ma már másképp lenne,megvernénk őket,persze,de nem biztos hogy olyan simán.
Az arsenal meg pont az a csapat,amelyik föl tud állni 2-3 gólról...
De meséld már el,hogy mitől olyan kemény csapat az az arsenal?Ja,ott játszik Özil,lesett jólvan...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
CR-t megpróbálnák minél jobban szétrúgni...a mezét meg elégetni...dzsi91 írta: A leverkusenre kiváncsi lennék,vajon Cé mezéért verekednének és hagynák,hogy eltegyen nekik vagy 5öt?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A leverkusenre kiváncsi lennék,vajon Cé mezéért verekednének és hagynák,hogy eltegyen nekik vagy 5öt?M1Ö írta: Sosem adják fel, persze. Nem a 2000es évek elején vagyunk. Tavaly a Schalke is csak pislogott, mint hal a szatyorba... A Leverkusen sem sokkal jobb.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Rosszabbak nálunk, de a választhatók közül egyáltalán nem ők a legrosszabbak.morientes írta:Rosszabbak...
Sosem adják fel, persze. Nem a 2000es évek elején vagyunk. Tavaly a Schalke is csak pislogott, mint hal a szatyorba... A Leverkusen sem sokkal jobb.morientes írta:de jöjjön csak valamelyik német csapat,akik sosem adják föl,az arsenal meg gyorsba kapna kettőt,aztán összesne mint márciusban a hóember...
Nem is azt írtam, hogy nem verhető, de nem egy Schalke, Bayer, Donyetsk féle csapat.Remy írta:Simán verhető ez az Arsenal, oda-vissza.
Nem tudom, hogy ti, hogy vagytok vele, de én rohadtul örülnék, ha a bajnokságot is nyernénk. Ehhez meg kellenek rendesen a sima meccsek. Rossz volt a sorsolás a kupába, ott a klub VB, jönnek a komolyabb meccsek a bajnokságba, Modric kilőve, Kroos kivan, Bale 5 forintot nem ér... Ne mondjátok már, hogy pont az Arsenal lenne az ideális ellen már a 8ad döntőben...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azért nem kaphatjátok, mert egy csoportban voltatok velük?Kétségtelen, hogy Zlatan az egyik legfontosabb emberük, de például Verratti is komoly kis játékos. Korábban nem tartottam túl sokra, de most ősszel láttam párszor (nem csak az ellenük vívott két meccsünkön), és eléggé meglepett, remekül hozza ki a labdát szorongatott helyzetből is, nyugodt, labdabiztos, technikás, nagyszerűen helyezkedik, és irányítani is tud.
Annak örülök, hogy a PSG-t nem kaphatjuk a 16 között, így már "csak" a City-t és a Juventust kellene elkerülni, bár kicsit azért az Arsenaltól is félnék (leginkább Sánchez miatt), illetve úgy tudom, a Leverkusen elég jól tud kontrázgatni, szóval nem dőlnék a kardomba, ha nem őket kapnánk majd.
Egyébként Ti úgy álltok, mint mi kb. Nagyjából mindegy, hogy ki jön, mert úgyis továbbmentek 80%, de azért februárban, egy erőltetett sorozat után, nem kéne egy újabb pofon, ha már úgyis kiestek ellenünk a kupában.
De én tartom amit írtam. A csapatot csúcsra kell járatni januárban, február elején lesz idő regenerálódni, rendezni a sorokat, és nem lesz semmi gond.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Igazad van GT, de annál a csapatnál valami nincs rendben... Voltak is hírek belső széthúzásról, ami azért szépen tudja demoralizálni a csapat játékát is. Erre élő példa a mi utolsó évünk Joséval. A bajnokságban is csak szenvednek. A keret pedig nevek alapján nem lenne rossz... Oda egy komoly edző kéne, aki képes kezelni őket. Ennyit jelentett Carló ott, és ennyit jelentett nekünk is. De lehetne mondani, hogy nektek ennyit jelentett Pep meg Villanova. Aztán mi van az utóbbi 2 edzőtökkel.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Nem kell pucsítva ki menni,csak tartsuk szem előtt,hogy a liga fontosabb,szóval inkább húzzuk be az összes bajnokit,és vegyünk szomorú búcsút a kupától mint fordítva.Nem kell feladni a kupát,úgy kell kimenni,hogy továbbjutunk de a bajnokság fontosabb(szval ha valaki fáradtab az ne játsszon minden áron).fanático írta:Kegyetlen lesz ez a januári menet, akár két trófea sorsa is eldőlhet ebben az időszakban, de én kizárt dolognak tartom, hogy dobjuk a kupát, pláne úgy, hogy lefekszünk a városi riválisnak (ráadásul most idegenben kezdenénk, amit jókora előnynek tartok).Realista24 írta: B verzió, Pérezék kimondják, hogy nem kell nekünk a kupa. Ez mínusz öt meccs, fizikailag csak három, de az Atma ellen sem fognak akkor megszakadni. Mondjuk nagyon nem örülnék, ha lemennénk kutyába...
Persze jó lenne a triplázás,de most olyan helyzetben vagyunk,hogy ha az egész évünk egy rakás csőd,de a bl-t valahogy összehozzuk,korszakos csapat leszünk,történelmet írunk,6kupás barca mehet a levesbe stb... Ezért megéri kockára tenni akár a bajnokságot is.Értem ez alatt,hogy fontos meccseken pihenni a blre ha szükséges.
De az én elvárásom egy bajnoki cím és egy bl elődöntő(onnan meg lesz ami lesz).De ha megvédjük a bl-t semmi nemizgat,felőlem duplázhat a barca ...
Na de triplázunk és jöjjön az arsenal.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Kétségtelen, hogy Zlatan az egyik legfontosabb emberük, de például Verratti is komoly kis játékos. Korábban nem tartottam túl sokra, de most ősszel láttam párszor (nem csak az ellenük vívott két meccsünkön), és eléggé meglepett, remekül hozza ki a labdát szorongatott helyzetből is, nyugodt, labdabiztos, technikás, nagyszerűen helyezkedik, és irányítani is tud.Géci írta:Nem értem mi ez a nagy aggódás a PSG ellen... Az egész csapatban egyedűl egy öreg Ibra ér valamit.
Annak örülök, hogy a PSG-t nem kaphatjuk a 16 között, így már "csak" a City-t és a Juventust kellene elkerülni, bár kicsit azért az Arsenaltól is félnék (leginkább Sánchez miatt), illetve úgy tudom, a Leverkusen elég jól tud kontrázgatni, szóval nem dőlnék a kardomba, ha nem őket kapnánk majd.
Kegyetlen lesz ez a januári menet, akár két trófea sorsa is eldőlhet ebben az időszakban, de én kizárt dolognak tartom, hogy dobjuk a kupát, pláne úgy, hogy lefekszünk a városi riválisnak (ráadásul most idegenben kezdenénk, amit jókora előnynek tartok). Annyira jó lenne már végre behúzni az összes lehetséges címet egy évben, nagyot csalódnék, ha egy ember kiesése miatt ezt a lehetőséget eldobnánk magunktól. Ráadásul, ahogy már korábban is szó volt itt erről, remek alkalom lenne, hogy gyakoroljuk a betömörülő védelem feltörését (persze a horváttal "könnyebb" lenne), mert eddig csak szenvedtünk ellenük. Nem gondolom, hogy belefér egy Real Madrinál, hogy egy teljes sorozatot feladjon csak azért, hogy TALÁN több esélye lesz így behúzni a többit, mert ez még úgy sem lenne garancia.Realista24 írta: B verzió, Pérezék kimondják, hogy nem kell nekünk a kupa. Ez mínusz öt meccs, fizikailag csak három, de az Atma ellen sem fognak akkor megszakadni. Mondjuk nagyon nem örülnék, ha lemennénk kutyába...
Ami a lehetséges BL ellenfeleket illeti, mindegyik esetében fel tudunk olyan érvet hozni, ami miatt nem szeretnénk megkapni. Szerintem a leginkább a PSG-t meg az angolokat kellene elkerülnünk (őket is csak Modric miatt), a többi nyugodt szívvel jöhet (ettől a Juvétól sem kell összecsinálni magunkat), nem nekünk van félnivalónk tőlük, hanem pont fordítva.
- dzsi91
Németektől már herótom van,a Juvéval kínlódjon valaki más, a PSG meg majd ha lesz Modric is.Jöjjön valamelyik angol.Arsenal-nak úgy is jár még egy kiadós verés,de a City-vel se lenne problémám.Igazából bárki jön ütni kell de Arsenalra nyomtam,meg ők amúgy is híresek arról,hogy mindig belehúznak a lekvárba (barca-barca-bayern-bayern most mi jövünk )
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Béla egyébként még el is férne, mert tavaly láttuk, hogy azért összességében működőképes támadósorunk volt. De a faszi csak a nagy arcát viszi fel a pályára és emiatt emberhátrány. Jól tarkón kéne csapni, meg megvonni tőle a karácsonyi zsebpénzt, aztán dolgozzál jobban kisfiam.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Próbálok bízni benne... a nagy számok törvénye alapján csak bejön már... Idén akkora flop az ember, hogy a végén még tényleg ő dönt majd el nekünk egy kupát idén. Annyira adja magát a helyzet.Realista24 írta:Balet hagyjuk. Majd parádézik a Barca ellen, majd a kicsik ellen, majd a Bl-ben...eddig egy sem jott ossze
Ettől függetlenül továbbra is tartom, hogy az Arsenal ellen nem szenvednénk nagyon.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Nem tom mi a bajod... Tudtommal 9-es osztályzatot kapott whoscoreonRealista24 írta:Balet hagyjuk. Majd parádézik a Barca ellen, majd a kicsik ellen, majd a Bl-ben...eddig egy sem jott ossze
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Balet hagyjuk. Majd parádézik a Barca ellen, majd a kicsik ellen, majd a Bl-ben...eddig egy sem jott ossze
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Simán verhető ez az Arsenal, oda-vissza. Sanchezt kell kikapcsolni (azért ellenünk már ő is bizonyított), aztán meg is vagyunk. Egy angol csapat ellen még Bale is parádézhatna, ami nekünk tökéletes, mert legalább 11v11 lesz. Az a védelem botrány. Ráadásul sok sérültjük is van, és a tények alapján nem lesz 100%-os a csapat februárra sem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Pontosan. Én azért akarom az arsenalt, mert gyenge ellenfelet akarok, és nem németet. Az ágyusok kifejezetten feküdnének nekünk, de azért mégis egy neves csapat. Én ilyen meccseket akarok a BL-ben látni.Rosszabbak...ezt még a nem elfogult senal szurkerek is így érzik manapság....de jöjjön csak valamelyik német csapat,akik sosem adják föl,az arsenal meg gyorsba kapna kettőt,aztán összesne mint márciusban a hóember...