Ezzel valahol egyetértek, de ez nem Suárez kritikája, sokkal inkább Messi és Neymar dicsérete. Suárezzel én egyelőre meg vagyok elégedve, nem szórja a gólokat (még ), de szépen adogatja a gólpasszokat, halad a tökéletes beilleszkedés felé vezető úton, lerí róla a sikeréhség, végig hajt, rengeteget fut, és szerintem mezőnyben is hasznos. Igaz, hogy most a PSG ellen voltak meglepően gyenge megoldásai is, de meccsről meccsre zseniális lefordulásokat mutat be, és az egyérintős játékba is egyre jobban kapcsolódik be.Géci írta:Suarez a szemembe semmivel nem jobb játékos mint Bale. Őt is úgy kell sokszor keresni a pályán + csetlik, botlik a labdában. Nem egy rossz játékos, de ő az MSN gyengéje...
Ami a probléma, az egyrészt az, hogy az ellenfél kapuja előtt egyelőre elég pontatlan, másrészt az, hogy sokszor nem tudja eldönteni, hogy passzoljon vagy lőjön inkább, és gyakran a rosszabbik megoldást választja. De ha megnézzük Neymar és Sánchez első barcelonai szezonját, akkor ugyanezeket vehetjük észre. Aztán mindketten feljavultak (főleg a brazil). Suárez baromi jó képességű, remek hozzáállású játékos (a harapásokat leszámítva ), én nem aggódok miatta, bele fog jönni a játékba, javulni fog a helyzetkihasználása, és remélhetőleg egyre jobban fog tudni összjátékokat kialakítani Messivel és Neymarral is.
Más: közben szinte az összes katalán médium lehozta, hogy Montoya hivatalos nyilatkozatot jelentetett meg, melyben közli, hogy végleg elhatározta, hogy távozni fog januárban, illetve megkéri azokat a klubokat, akik érdeklődnek iránta, hogy kezdjenek tárgyalásokat a Barçával. Egy 15 évig tartó utazás ér véget, hiszen 8 éves korában csatlakozott a La Masíához.
Tudom, hogy nem egy Cafú, de nagyon kedvelem, és valamilyen szinten elszomorít, hogy így fogunk megválni tőle. Remélem, bejönnek a számításai, akárhová is igazol (Inter, Juventus, Liverpool, Arsenal, Leverkusen, ilyen csapatok érdeklődéséről lehetett olvasni a közelmúltban), és az sem zavarna, ha a legjobb jobbhátvédek közé emelkedne és pár év múlva 30-40 milliókért vásárolnánk vissza.