Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 11., csütörtök 21:08

volt írta:
mathers írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Dehogy hal meg. Ő a főszereplő. Visszahozzák majd valahogy.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jó, nem hal meg, de azt meg már nem venné be a gyomrom. Átdöfik, lekúrják a hegyről és túléli. Vicces lenne, na :lol:
Spoiler a következő részből előzetes alapján: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem esik le a hegyről. Felakad. :lol: de amúgy igen vagy béna megoldás lesz, hogy nem ért létfontosságú szervet, vagy pedig jönnek a szuperképességek. Lazarus pit. Lehet bevállalják viszont nézőket biztos vesztenek vele, mert nem sokan szeretik a földtől elrugaszkodott dolgokat.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. december 11., csütörtök 21:08

arrow
nem nézem a sorozatot csak a szpojlereket olvasgatom de az mi, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem akarnak belemenni a szuperképességekbe? ráadásul a fless a testvérsorozat. meg eleve egy szuperhősképregényadaptáció, szóval wtf!?
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 11., csütörtök 21:07

Arrow.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Továbbra sem értem miért akadtok ki ezen a halál dolgon. Továbbra is egy képregényadaptáció az egész. Supermant is kinyírták, mégis visszajött, pedig ott még Lazarus Pit sem volt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. december 11., csütörtök 21:05

mathers írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Dehogy hal meg. Ő a főszereplő. Visszahozzák majd valahogy.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jó, nem hal meg, de azt meg már nem venné be a gyomrom. Átdöfik, lekúrják a hegyről és túléli. Vicces lenne, na :lol:

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 11., csütörtök 21:03

volt írta:Arrow
Én csak a második évadig néztem, terveztem a folytatást, de ez WTF? :lol: :lol: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Így ,h meghal Oliver, szerintem már el sem kezdem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Dehogy hal meg. Ő a főszereplő. :lol: Visszahozzák majd valahogy.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 11., csütörtök 21:02

Pedig az lesz :lol: :lol:
Külön vicces, hogy minderről úgy írok, hogy nem is nézem :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 11., csütörtök 21:01

Ebből sehogy. Vagyis ki lehet. Csak akkor már jönnek a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szuperképességek. Oliver megy a Lazarus Pitbe. Vagyis inkább valaki beledobja és meggyógyul. Ami nem rossz megoldás, mert a képregényekben is létezik a hely és ezt a célt szolgálja. A kérdés az, hogy a nézőknek mennyire fog tetszeni, mert ugye eddig nem igazán voltak szuper képességek. Máshogy nem tudom, hogy hoznák vissza. Az elég béna megoldás lenne, hogy nem ért semmi létfontosságú szervet a szúrás és rádobnak valami gyógynövést meg bekötözik aztán 2 rész múlva már vígan ugrál.

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. december 11., csütörtök 21:01

Arrow
Én csak a második évadig néztem, terveztem a folytatást, de ez WTF? :lol: :lol: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Így ,h meghal Oliver, szerintem már el sem kezdem.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 11., csütörtök 20:53

Plusz egy rész jó esetben, mert ebből nem tudom, hogy lehetne jól kijönni.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 11., csütörtök 20:50

Realista24 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De mi értelme kinyírni? Hogy majd feltámasszák, aztán megint sírva röhögjön a hülyeségen mindenki?
Mert így nem kaszálja senki köztük én sem, mert azért kíváncsi vagyok a folytatásra, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy hozzák vissza.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 11., csütörtök 20:48

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De mi értelme kinyírni? Hogy majd feltámasszák, aztán megint sírva röhögjön a hülyeségen mindenki?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 11., csütörtök 20:45

Mondjuk tegyük hozzá, hogy az Arrowhoz kellett az nagyon,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy kinyírják Olivert. Különben kb olyan lett volna mint a Flash. Az se lett volna rossz, de így faszább.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 11., csütörtök 20:31

Flashre azt mondom, hogy jó volt... aztán megnéztem az Arrow-t :lol: Ez ütött igazán... és 5 hét szünet. :'( Gyerekek, beindultak a sorozatok. Arrowra mondjuk már rá is fért.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 11., csütörtök 17:18

nmate írta:
mathers írta:Arrowt szerintem ne nézzen senki, aki nem bír várni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ahogy írod, megfürdetik szépen Olit, aztán minden oké lesz. Amúgy ez a rész nem volt rossz ismét.
Viszont az elmélettel lett egy kis gond. Az írók azt mondták Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem lesznek benne ilyen szuper izék. Oké ott vannak slade katonái meg slade de az még határeset volt a mirakuru miatt. Viszont ebből nem támasztják fel ilyen szuper izé nélkül. Remélem nem az lesz, hogy valaki rátesz majd vmi gyógynövényt és föl kell. :lol:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 11., csütörtök 15:15

mathers írta:Arrowt szerintem ne nézzen senki, aki nem bír várni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ahogy írod, megfürdetik szépen Olit, aztán minden oké lesz. Amúgy ez a rész nem volt rossz ismét.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. december 11., csütörtök 15:14

arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!epic :smile:
nagyon kemény volt ez a ra's. oliver alig tudott hozzáérni. biztos vagyok benne hogy valami terv része ez az egész, talán maseo összekaparja majd, vagy az argus. francba ezzel a téliszünettel :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 11., csütörtök 15:13

danianevem írta:South Park s18

Már az előző évadnál is úgy tűnt, hogy kezdenek újra magukra találni, de ebben az évadban már be is bizonyosodott, hogy az nem csak fellángolás volt részükről. Alapvetően kiegyensúlyozott, igazi "southparkos" humorú részek voltak többségben, igazán felejtős epizód talán nem is volt. Az évadzáró összességében egy kicsit gyengébbnek tűnt, de ez talán inkább a többi rész dicsérete.
Az elso 2 resz szerintem kritikan aluli volt, majd amikor mar az en fejemben is megfordult hogy kaszaljam, a harmadik reszben visszatertek a gyokerekhez, a tipikus sp humorhoz. Kovetkezo 2 evad berendelve, remelem jovore is tartjak ezt a szintet.
nmate írta:
h3x0r írta:Suits negyedik evad milyen?
Jaj, ezt most veszem észre. Jobb, mint a harmadik vége szerintem, jócskán javult. Ha nincs más érdemes megnézni, Litt parádézik, Litt the hell up! :D
Akkor majd lehet valamikor ledaralom. Csak ne legyen benne olyan sok romantika :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2014. december 11., csütörtök 15:15-kor.

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 11., csütörtök 14:52

Arrowt szerintem ne nézzen senki, aki nem bír várni. :D

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!csóri Oliver megmurdelt. Most már csak arra vagyok kíváncsi, hogy hozzák vissza Januárba. Bár van egy olyan érzésem valaki beledobja a hulláját abba a vízbe, ami gyógyít. Ezek szerint akkor halottat is feltámaszt. :mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 11., csütörtök 14:40

Remy írta:Flash

Rendesen odabaszott ez a rész. :ozil: De most már végképp nem értek semmit. :lol:
Hát jól összegubancoltak mindent az biztos, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!vannak olyan gagyi jelenetek... :fpalm: Amúgy kíváncsi leszek, hogy lesz összehozva az egész, mert 3. Flash van már ez fix, de mi a kapcsolat Wells és a sárga között az még homály. Bár!!! gondolom Barry anyjának a sárga volt a gyilkosa, Wells volt a másik, aki kirakta Barryt a házból, aztán innentől nem értem, hogy mi miért, de legalább érdekfeszítő így.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 11., csütörtök 14:17

h3x0r írta:Suits negyedik evad milyen?
Jaj, ezt most veszem észre. Jobb, mint a harmadik vége szerintem, jócskán javult. Ha nincs más érdemes megnézni, Litt parádézik, Litt the hell up! :D

Vissza: