Van helyette Pedro, szerintem nem gyengülnek..Realista24 írta:Neymar ma offos, a Getafe amúgy is mumus. Bízzunk a legjobbakban.
Real Madrid vs. Barcelona
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én most botlást érzek Nem azt mondom,hogy mindig bejön de gyakran szagoltam ki a botlásukat.Psg is sokat kivehetett belőlük.De nem baj ha most nem buknak,majd az Atlético ellenRealista24 írta:Neymar ma offos, a Getafe amúgy is mumus. Bízzunk a legjobbakban.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Neymar ma offos, a Getafe amúgy is mumus. Bízzunk a legjobbakban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
palesz77 írta:Óóó, így már nem az igazi, így kb 100 millió csak az összeg amit mi kapnánk..Realista24 írta:Nem tudom, de ebből csak egy része az átigazolási összeg, az apró fizetésre menne el, öt évre. :Đ
nyugi,ne féltsd a vezetőségeteket.....beadnák úgy is a népnek,hogy 390 ért kelt el,a fizuja meg 5 évre 10 milla.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Óóó, így már nem az igazi, így kb 100 millió csak az összeg amit mi kapnánk..Realista24 írta:Nem tudom, de ebből csak egy része az átigazolási összeg, az apró fizetésre menne el, öt évre. :Đ
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Realista24 írta:City 400 milliós pakkal készül Messiért
Teljesen beteg lenne
400 millió... abból már összetudnának vásárolni még egy olyan szintű csapatot Man City 2 néven, ami PL bajnokesélyes lenne
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudom, de ebből csak egy része az átigazolási összeg, az apró fizetésre menne el, öt évre. :Đpalesz77 írta:Na mondjuk ennyiért bármikor.. Daily Mail hozta le legalább?Realista24 írta:City 400 milliós pakkal készül Messiért
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Na mondjuk ennyiért bármikor.. Daily Mail hozta le legalább?Realista24 írta:City 400 milliós pakkal készül Messiért
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
City 400 milliós pakkal készül Messiért
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
suarezt két féleképpen lehet látni, azon múlik, hogy valaki figyelembe veszi e a körülményeket vagy sem.
1. drága volt és egyelőre jóval gyengébb, többet hibázik, mint a poolban, ez tény.
2. 4 hónapot hagyott ki és még 700 játékperce sincs a barcelonában, messze még a csúcsforma és beilleszkedés.
ahhoz képest meg ez a 2 gól és 5 gólpassz abszolút nem vészes.
1. drága volt és egyelőre jóval gyengébb, többet hibázik, mint a poolban, ez tény.
2. 4 hónapot hagyott ki és még 700 játékperce sincs a barcelonában, messze még a csúcsforma és beilleszkedés.
ahhoz képest meg ez a 2 gól és 5 gólpassz abszolút nem vészes.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Eléggé megy neki. Soha nem jelentheted ki, hogy velünk jobban járt volna, hiszen CR és Benzema mellé csak jobbra férne be. Ő a baloson a legjobb. Plussz támadásoknál CR az aki fent maradhat, Neymarnak vissza kellene zárnia...dzsi91 írta: Nálunk sokkal több területe lenne a támadásoknál,többször mehetne 1v1be lendületből ami az erőssége.A tili-toli és Messi azért rendesen elnyomja még a bennerejlő potenciált.Na meg Elment egy kifelé menő Barcába egy csúcs felé tartó Real helyett... én nem csípem a tagot,de sokkal jobban járt volna velünk szerintem.
Suarez-t meg mindig egy nagyon jó játékosnak tartottam,de őt is túlértékelik,világklasszis stb... Ha egy Suarez világklasszis akkor Cé és Messi mi...Sancheznél mondjuk 1 fokkal ha jobb,de szerintem őt is túlfújják rendesen mint oly sok Mindenkit manapság.
Suarezzel még bőven várj, lesz ő ennél sokkal jobb is...annó Bale-nél mindenki a 2. évet emlegette.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
az mekkora paraszt. te jó ég.TBone írta:Meg bár azért nem papucs volt, csak egy egyszerű sportcipőmathers írta:Az megvan valakinek, amikor ha jól emlékszem talán puyol volt az, aki egyszer talán BL sorsolás volt és bement strand gatyába meg papucsba?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Nálunk sokkal több területe lenne a támadásoknál,többször mehetne 1v1be lendületből ami az erőssége.A tili-toli és Messi azért rendesen elnyomja még a bennerejlő potenciált.Na meg Elment egy kifelé menő Barcába egy csúcs felé tartó Real helyett... én nem csípem a tagot,de sokkal jobban járt volna velünk szerintem.Géci írta:Miért ne illene oda? Itt is lett volna helye, de semmi vel sincs ott rosszabb módja. Több pénzt is tesz zsebre, ami nála a lényeg volt... Olyanok meg ide nem igazán kellenek...ikarus93 írta:Neymar csak szerintem nem illik a Barcába?
Suarez-t meg mindig egy nagyon jó játékosnak tartottam,de őt is túlértékelik,világklasszis stb... Ha egy Suarez világklasszis akkor Cé és Messi mi...Sancheznél mondjuk 1 fokkal ha jobb,de szerintem őt is túlfújják rendesen mint oly sok Mindenkit manapság.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Ha már Puyol..az is nagy volt,amikor a vébé győzelem után bement az öltözőbe a királynő,Ő meg egy szál törölkőzőben futkosott...
Amúgy az NBA-ben tényleg sokkal durvábbak vannak.A Kedvencem ebből a szempontból Westbrook.
http://www.esquire.com/cm/esquire/image ... 5iw-xl.jpg
Amúgy az NBA-ben tényleg sokkal durvábbak vannak.A Kedvencem ebből a szempontból Westbrook.
http://www.esquire.com/cm/esquire/image ... 5iw-xl.jpg
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
az nem vereség :Đh3x0r írta: Mi lett volna ha veszít? Reálos póló? :Đ
- h3x0r
Mi lett volna ha veszít? Reálos póló? :Đcsabi* írta:ez tuti valami fogadás eredménye voltTBone írta:Meg bár azért nem papucs volt, csak egy egyszerű sportcipő
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ez tuti valami fogadás eredménye voltTBone írta:Meg bár azért nem papucs volt, csak egy egyszerű sportcipőmathers írta:Az megvan valakinek, amikor ha jól emlékszem talán puyol volt az, aki egyszer talán BL sorsolás volt és bement strand gatyába meg papucsba?
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nézz nba-tRemy írta:Még egy ilyen igénytelen bandát én még nem láttam. Egy klubnál nem láttam még, hogy így öltöztek volna.
-
Óóó, jó öreg Puyi! Mondjuk szerintem azért ez lényegesen jobb, mint Alves és Song ruhái.. Bár egy ilyen díjátadónál lehet nem ártott volna ha az asszony szól neki, hogy egy öltöny azért kéne.TBone írta:Meg bár azért nem papucs volt, csak egy egyszerű sportcipő
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
Meg bár azért nem papucs volt, csak egy egyszerű sportcipőmathers írta:Az megvan valakinek, amikor ha jól emlékszem talán puyol volt az, aki egyszer talán BL sorsolás volt és bement strand gatyába meg papucsba?