Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 12., péntek 7:29

Kerlon írta:Azt megértem. Mindenki más beállítottságú soha nem lesz mindenki elégedett valamivel, de valakiken látszik, hogy habzószájjal várják, hogy valami háttér gondolat nélkül csak beböffentsenek valamit, hogy éreztessék ők is mennyire szarnak vélik. Amúgy se értem ezt a viselkedést. Pláne, hogyha nem is nézik. Nem azért járok ebbe a részlegbe - rajtuk kívül szerintem senki se -, hogy elmondjam mi miért szar. Ha szar nem nézem. Gothambe pl. belekezdtem, de nem érdekelt még se jövök fel minden rész után szarral dobálni.
Nem is látom leírva hogy huuuu de fasza resz volt. Vagy ezt most jajj de odaraktak...stb. Ilyen amikor ket véglet találkozik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 12., péntek 1:16

Remy írta: Viszont. Újráztam Az Igazság Ligája: A Villám-paradoxon-t és volt benne 1-2 érdekesség, ami kapcsolódhat a Flash-hez majd.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mire gondolsz, mi kapcsolódhat? Hogy olyan gyorsan futott, hogy időt utazott? Nem láttam még az eheti Flasht, szóval lehet ostobaság a kérdésem.

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 12., péntek 0:40

halóóó Gothamnél nincs jobb. :mrgreen:

Na de viccet félre téve holnap darálom a Kemény motorosokat. :)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 12., péntek 0:28

Azt megértem. Mindenki más beállítottságú soha nem lesz mindenki elégedett valamivel, de valakiken látszik, hogy habzószájjal várják, hogy valami háttér gondolat nélkül csak beböffentsenek valamit, hogy éreztessék ők is mennyire szarnak vélik. Amúgy se értem ezt a viselkedést. Pláne, hogyha nem is nézik. Nem azért járok ebbe a részlegbe - rajtuk kívül szerintem senki se -, hogy elmondjam mi miért szar. Ha szar nem nézem. Gothambe pl. belekezdtem, de nem érdekelt még se jövök fel minden rész után szarral dobálni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 12., péntek 0:28

Kerlon írta:Elolvastam három oldalt Arrowval kapcsolatban és a fő következtetéseket sikerült levonni: 1. divat lett fikázni 2. ezért nem is érdemes írni róla.
Jogos észrevétel. :)

Viszont. Újráztam Az Igazság Ligája: A Villám-paradoxon-t és volt benne 1-2 érdekesség, ami kapcsolódhat a Flash-hez majd. Szóval elméletgyártáshoz, hasznos volt. :hmmm: De még mindig sok a kérdés...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 12., péntek 0:21

Kerlon írta:Elolvastam három oldalt Arrowval kapcsolatban és a fő következtetéseket sikerült levonni: 1. divat lett fikázni 2. ezért nem is érdemes írni róla.
Lehet, hogy valaki divatból fikázza, én azért amit leírtam.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 12., péntek 0:17

Elolvastam három oldalt Arrowval kapcsolatban és a fő következtetéseket sikerült levonni: 1. divat lett fikázni 2. ezért nem is érdemes írni róla.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 12., péntek 0:00

Realista24 írta:Ugye, hogy ugye?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A másik ilyen (mondjuk ez inkább egy kicsit humorosabb), hogy a Jaxet elütő kamionsofőr kávézott Gemmával az utolsó előtti részben, előtte meg beszólt annak a csöves csajnak aki Jaxnek adta a lepedőt. Kicsi a világ :lol:

pepe0807
Kedvenc játékosaid: -

HozzászólásSzerző: pepe0807 » 2014. december 11., csütörtök 23:46

Köszönöm szépen srácok,be is rendeltem az 1. évadot :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 11., csütörtök 23:44

nmate írta:SoA vége
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy Jax "I got this" mondata nekem most ütött be egy kurva nagyot, amikor megnéztem Opie halálának jelenetét. A bdsrstnt. :'(
Ugye, hogy ugye? :-( :salute:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 11., csütörtök 23:42

SoA vége
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy Jax "I got this" mondata nekem most ütött be egy kurva nagyot, amikor megnéztem Opie halálának jelenetét. A bdsrstnt. :'(

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. december 11., csütörtök 23:40

pepe0807 írta:A SoA-ról tudnátok írni egy pár sort? főként Realista nálad láttam hogy nézős a cucc :) anno Te ajánlottad nekem a Spartacust is :D
kezdd el nézni. most. mondom MOST.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 11., csütörtök 23:34

pepe0807 írta:A SoA-ról tudnátok írni egy pár sort? főként Realista nálad láttam hogy nézős a cucc :) anno Te ajánlottad nekem a Spartacust is :D
Boky, Barni, nmate, Vanilla, is legalább annyira nézték, mint én.
Most nehéz írni róla bármit is, 10/10-es, hét évadnyi mestermunka nálam, a hullámvölgyekkel és hibákkal együtt is.
Motoros banda, fegyverek, drog, kur.ák, korrupció, gyilkosságok, árulások, több fő szál, sok mellékvágánnyal, fasza karakterekkel és parádés zenékkel....áh, faxom, hogy vége.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pepe0807
Kedvenc játékosaid: -

HozzászólásSzerző: pepe0807 » 2014. december 11., csütörtök 23:31

A SoA-ról tudnátok írni egy pár sort? főként Realista nálad láttam hogy nézős a cucc :) anno Te ajánlottad nekem a Spartacust is :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 11., csütörtök 23:24

SoA
:'( :'(
10/10
Mi a fas.t írjak? :|
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A temetős jelenetnél beugrott Opie, amikor feláldozta magát...a végé a zene, a záró képsorok, minden lószar. Sablonos lett a lezárás, de így kellett lennie. Az mondjuk még kőkemény húzás lett volna, ha Chibs lövi le...Chibs és a seriff közötti párbeszéd is hatalmas volt, igaz, hogy egy perc sem volt talán....jól van, hagyom. Megyek és motorra pattano.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. december 11., csütörtök 23:16

SoA
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem vagyok az a fajta aki eltud érzékenyülni sorozatokon vagy filmeken vagy lesokkolni egy sorozaton, de most nagyon keresem a szavakat...Így sorozat mint ez nem nőtt a szívemhez!Pedig senkit nem szerettem meg annyira(egy kicsit talán Chibs) sőt azt reméltem, hogy a végén mindenkit agyonlőnek Tiggel az élen!Amennyire megutáltam Jackie boyt a végén annyira megsajnáltam... :'( Az utolsó részre vérfürdőt vártam ami nem jött be, de így talán még nagyobbat ütött!Az elején egy kicsit csalódott voltam, hogy nem így lesz, de az utolsó 20-30 perc valami elképesztő volt!A végén kicsit megijedtem, hogy úgy lesz vége, hogy Jackie elhúz a picsába és akkor lehet találgatni, hogy elkapták vagy éli életét stb, de amikor jött a kamion akkor megnyugodtam!A záró képsorok meg, tényleg fantasztikus...ezt az utolsó 5-10 percet biztos végig fogom nézni egy párszor még, zseniális lett
Nálam abszolút 10/10-es sorozat hiába voltak gyengébb részek, maga a sorozat,a karakterek,a sztori zseniális!Opie,Tara,Clay,Jax halála is elképesztően drámai volt, nagyon megmaradtak!Ami még szintén zseniális volt a sorozatban azok a zenék!Nagyon jó érzékkel választották a zenéket, mindig illett a jelenethez, nagyon jó hangulatot csinált, nem egy számot szerettem meg innen!Gemma és most Jax halálánál is ez a zene... :salute:
Óriási élmény volt ez a sorozat,azt hiszem valamikor újra kellene nézni! :mrgreen:

SoA 10/10 :salute: :salute: :salute:

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 11., csütörtök 22:15

Viszont, ami tetszett az Arrowban, hogy a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!rész végi harcban végre oliver nem az íjjal akart harcolni. Nekem már hányingerem van tőle. Oké, hogy Zöld íjász, de már ebbe a sorozatba mindenki nyilaz. Már sok. Jól jött végre egy kis kardforgatás. :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 11., csütörtök 22:05

h3x0r írta:
Remy írta:Oké, az első 2 évadban nem nagyon volt ilyen, de ez épp azért, mert tág az univerzum, ki lehetett tölteni.
Lehet hogy igazad van, de pont ez a kulonbseg egy kepregeny fan es egy egyszeri nezo kozott. Te jobban ismered ezt a kepregenyes vilagot, szerinted belefer, mert ez is a resze, mig egy sima nezo aki csak heti 40 percre akar kikapcsolodni, ugy erezheti hogy a keszitok elrugaszkodnak az eddig felepitett "vilagtol".
Ezt értem, de azért a tudatlanságért ne a sorozat és a készítők legyenek már hibásak. Nyilván nem azt mondom, hogy mindenki vágja a témát 100%-osan, de nem írhatnak felül olyan dolgokat az átlagnéző miatt, amik fontosak és DC védjegyek.

Van a sorozatnak más hibája, abba bele lehet kötni, de ez egy oylan, amibe szerintem nem, és felesleges.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 11., csütörtök 21:57

Remy írta:Oké, az első 2 évadban nem nagyon volt ilyen, de ez épp azért, mert tág az univerzum, ki lehetett tölteni.
Lehet hogy igazad van, de pont ez a kulonbseg egy kepregeny fan es egy egyszeri nezo kozott. Te jobban ismered ezt a kepregenyes vilagot, szerinted belefer, mert ez is a resze, mig egy sima nezo aki csak heti 40 percre akar kikapcsolodni, ugy erezheti hogy a keszitok elrugaszkodnak az eddig felepitett "vilagtol".
mathers írta:De valljuk be a hibái ellenére azért heti egyszer szórakoztat. Mondjuk idáig nem igazán, mert nem jó volt az évad.
:lol: :lol:

Egyre jobban ugy erzem, hogy nem volt hiba kaszalni az Arrowt az elozo evad vegen, sejtettem en valamit :D

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 11., csütörtök 21:55

Realista24 írta:Na jó, belenéztem az elejébe.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most egy ütéstől beájul, máskor meg egy úthenger is átmehet rajta :lol: :lol:
Ez a baj ezzel látod Remy, a koncepció teljes hiánya.
Az nekem is feltűnt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A rész végén mikor Rasal harcol ő is pofán b@ssza akkor bezzeg nem ájul el. :lol: Bár lehet jobban járt volna. :mrgreen: De amúgy szerintem mindenki tudja, hogy vannak hibái az Arrownak. Sok mindenbe bele lehet kötni. De valljuk be a hibái ellenére azért heti egyszer szórakoztat. Mondjuk idáig nem igazán, mert nem jó volt az évad. De a mostani rész okés volt. Meg a második évad is.

Vissza: