Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
fanático

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: fanático » 2014. december 12., péntek 16:50

Remy írta:BL: ÁLOMCSAPAT - CR7 NEM FÉRT BE, A LUDOGOREC KAPUSA IGEN

Ezmiaz? :lol: 14 kapott góllal ott van, míg mondjuk a Monaco kapusa, aki 1 gólt kapott össz-vissz, az nem. :lol: 6/6 győzelem, de csak Benzema van ott. :lol: Ez valami lejárató kampány a Real ellen?
Nem baj, kárpótlásul ott volt Arbeloa az utolsó kör álomcsapatában. B-) Egy szót sem szólhatunk. :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 12., péntek 16:44

BL: ÁLOMCSAPAT - CR7 NEM FÉRT BE, A LUDOGOREC KAPUSA IGEN

Ezmiaz? :lol: 14 kapott góllal ott van, míg mondjuk a Monaco kapusa, aki 1 gólt kapott össz-vissz, az nem. :lol: 6/6 győzelem, de csak Benzema van ott. :lol: Ez valami lejárató kampány a Real ellen?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Dragóner

HozzászólásSzerző: Dragóner » 2014. december 12., péntek 11:48

Ha jól számoltam, akkor az idei Bajnokok Ligája szerepléssel a Real Madrid már 18 100 000 € keresett, ha csak az UEFA-tól kapott pénzeket számoljuk. A csoportkörbe kerülésért 8 600 000 € jár, a csoportkörben aratott egy győzelem 1 000 000 € ér, a Real Madrid esetében ez ugye 6 győzelmet jelent (6 000 000 €) és a 16 közé jutásért az UEFA 3 500 000 € utal. Ehhez természetesen még a jegybevételek és a merchandising tevékenység is hozzájön.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2014. december 12., péntek 11:41

h3x0r írta:Ugye az odavagok februar 17-18 es 24-25-en lesznek, mig a visszavagok marcius 10-11 es 17-18. Marcius 22 meg El Clasico.
Akkor azt mar tudjuk, hogy melyik heten jatszuk mi, es melyiken a barca a visszavagot... :roll:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 12., péntek 11:17

dzsi91 írta:
Becksy23 írta:Fura belegondolni, főleg mert elismerem hogy ők voltak a legjobbak 2009-11, de bírói segítségek nélkül BL nélkül maradtak volna.
Reméljük ezt mi is megkapjuk idén ha már mi vagyunk a legjobbak :mrgreen: Egy kamutizi egy Barca elleni BL döntőbe febecsülhetetlen lenne :D sőt legyen kettő,egy ide egy oda,Messi kihagyja Penaldo meg beveri :lol:
Es majd jonnek a posztok hogy a kocsog Penaldo beveri a kamutizit, mig Messi tiszteletbol kihagyja, mert o egy jo gyerek, minden szulo álma.. :mrgreen:

Amugy pont ez a szep a BL-ben, hogy hiaba vagy jobb mint az ellenfeled meg az egesz mezony, sokszor ez eredmenyben alig mutatkozik meg.

Remelem hogy valamelyik nemet csapatot kapjuk, szeretnem hogy a visszavago csak formalitas legyen. Ugye az odavagok februar 17-18 es 24-25-en lesznek, mig a visszavagok marcius 10-11 es 17-18. Marcius 22 meg El Clasico.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 12., péntek 11:04

Becksy23 írta:Fura belegondolni, főleg mert elismerem hogy ők voltak a legjobbak 2009-11, de bírói segítségek nélkül BL nélkül maradtak volna.
Reméljük ezt mi is megkapjuk idén ha már mi vagyunk a legjobbak :mrgreen: Egy kamutizi egy Barca elleni BL döntőbe febecsülhetetlen lenne :D sőt legyen kettő,egy ide egy oda,Messi kihagyja Penaldo meg beveri :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. december 12., péntek 9:55

Chris írta:
Igaz, de ettől még sose játszottak teljesen alárendelt szerepet vagy rohantak át rajtuk, mindig kemény ellenfél volt(főleg ha nem sérült le az egész csapat)!Az elmúlt 2 évben mindkétszer a Bayernt kapták meg legutóbb 0-2,1-1-el estek ki(az első meccs legelején Özil kihagyta a tizit), azelőtt meg csak idegenben lőtt góllal ment tovább a Bayern(és meg is nyerte a BL-t)!Szóval szerintem bőven könnyebb dolga lenne a Realnak egy Leverkusen vagy Schalke ellen, az Arsenal ellen lehetne akár meglepetés is, persze ott is a Real lenne az esélyes!
Magyarul nem égtek be. De ez volt korábban a Barca elleni meccseiken is. Esély megmaradt a visszavágóra, de aztán amikor az ellenfél érezte. hogy baj van akkor nem okozott akkora problémát az Arsenal. Nem rosszak ők, csak második vonalban vannak.
Kiejtették volna a "csodabárszát", ha a bíró nem szól közbe. Fura belegondolni, főleg mert elismerem hogy ők voltak a legjobbak 2009-11, de bírói segítségek nélkül BL nélkül maradtak volna.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 12., péntek 9:25

Igaz, de ettől még sose játszottak teljesen alárendelt szerepet vagy rohantak át rajtuk, mindig kemény ellenfél volt(főleg ha nem sérült le az egész csapat)!Az elmúlt 2 évben mindkétszer a Bayernt kapták meg legutóbb 0-2,1-1-el estek ki(az első meccs legelején Özil kihagyta a tizit), azelőtt meg csak idegenben lőtt góllal ment tovább a Bayern(és meg is nyerte a BL-t)!Szóval szerintem bőven könnyebb dolga lenne a Realnak egy Leverkusen vagy Schalke ellen, az Arsenal ellen lehetne akár meglepetés is, persze ott is a Real lenne az esélyes!
Nagyjából szerintem ezt írja CS0ki is.
Egy szóval nem írta, hogy alárendelt lett volna az Arsenal, csak annyit, hogy a rangadókon mindig vesztesként hagyták el a pályát.
Azt azért el kell ismerni az ágyús fanoknak is, hogy a csapatvédekezés vagy a visszaállok a saját 16osra, amivel meg lehetne nehezíteni a dolgunkat az nagyon nem fekszik nekik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 12., péntek 9:15

A beégések megmaradtak a PL TOP4 elleni párharcokra.

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2014. december 12., péntek 9:08

Magyarul nem égtek be. De ez volt korábban a Barca elleni meccseiken is. Esély megmaradt a visszavágóra, de aztán amikor az ellenfél érezte. hogy baj van akkor nem okozott akkora problémát az Arsenal. Nem rosszak ők, csak második vonalban vannak.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. december 12., péntek 0:40

Az Arsenal már nem tudom mióta szop a komolyabb csapatoktól. Mindig. bajnokságban is csak azért szokott beérni az első négybe, mert a kicsiket viszonylag kiegyensúlyozottan veri, de a rangadókat sorra bukta. Ahogy a BL-ben is

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. december 12., péntek 0:24

Az Arsenal már nem tudom mióta szop a komolyabb csapatoktól. Mindig. bajnokságban is csak azért szokott beérni az első négybe, mert a kicsiket viszonylag kiegyensúlyozottan veri, de a rangadókat sorra bukta. Ahogy a BL-ben is. Ráadásul a nyílt játékuk feküdne nekünk, nem vagyok benne biztos, hogy több energiába kerülne ellenük lenyomni a meccseket, mint mondjuk a Leverkusen ellen. Akik szerintem nem rosszak egyébként, a bayern is eléggé bénázott ellenük a hétvégén.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. december 11., csütörtök 20:44

morientes írta:Nem tudom kire gondolsz...Wilsher?Ramsey?Mert ezek nagyon nem...sem Cazorla,aki bőven visszaesett,sem a két üveglábú,Walcott vagy Chamberlein,pláne nem a félkegyelmű Zsiru...egy játékos van,Sanchez,aki tényleg top,de ő meg kevés...
Veri őket a Stoke,a swansea,hatodikok a bajnokságban de top igen... :coffee:
Nem hiszlek el, komolyan mondom... Most tényleg nem érted azt amit írok, vagy csak direkt kiemelsz minden hozzászólásomból 1-1 mondatot, amivel próbálom igazolni az igazad?
Itt vannak ezek a játékosok akiket írtál. Nem top játékosok a másik3 csapat keretének játékosai mellett?
Egyik sem egy CR, Messi, Agüero, Neymar stb. stb. de nem is egy Bender, Bellarabi, Huntelaar vagy mit tudom én ki.

Bele kötöttél már mindenbe, közbe meg csak annyit írtam, hogy revans ide vagy oda, én inkább kívánnék egy gyengébb ellenfelet -legalább még első körre- és nem az egyik legerősebbet, mert kemény lesz a január-február.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 11., csütörtök 20:38

Én simán beraknám őket legalább 15 meccsre.
Szezon végéig meglesz nekik a 15 meccs.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. december 11., csütörtök 20:30

Ezért megoldás a rotáció. Én bírom Carlot, de az amit rotációnak nevez, az számomra nem az. Most az, hogy 3-4-ed osztályú csapat ellen játszik egy Illarra meg Medrán, az nem sokat ér. Én simán beraknám őket legalább 15 meccsre. CR is pihenhetne valamikor, és leszarnám hogy ő márpedig játszani akar...
Illara sérült volt.
Medrán meg csak most lett felkapva eddig szerintem sokan annyit tudtak róla,hogy a Castillában játszott.Már meg kezdetnétek bajnoki meccseken.
CR meg pihent a kupában.Egyszer sem játszott.
Túl van lihegve ez a pihentetés dolog.Ancelotti pontosan tudja hogy ki milyen állapotban van.Majd biztos nem beszél a játékosokkal arról hogy fáradtnak érzik magukat vagy sem.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2014. december 11., csütörtök 19:41

ateeemadrid írta:
LiamGallagher írta:Lényegtelen, hogy kit kap a Real. Egy Real Madridnak, a tavalyi címvédőnek, az 1. csapatnak, aki megakarja védeni a címet senki nem jelenthet problémát. Meg kell verni mindenkit a 11-hez, kész.
Ez a szöveg mennyire unalmas, minden évben le kell írni valakinek. :D
Nem lenne jobb mondjuk esetleg könnyebb ellenfelek ellen eljutni mondjuk a döntőig? Hogy lehessen rotálni, és lehessen több porondra koncentrálni, és friss legyen a szezon végére is a csapat?

Elég csak a tavalyi szezonra gondolni, a fél csapat lépni nem bírt már, a BL döntőre a komplett BBC-t úgy kellett összedrótozni valahogy, ráadásul a bajnokságot már nem is tudtuk behúzni. Na ezért számít, hogy mondjuk már februárban rangadókat vívunk-e, vagy sem.
Ezért megoldás a rotáció. Én bírom Carlot, de az amit rotációnak nevez, az számomra nem az. Most az, hogy 3-4-ed osztályú csapat ellen játszik egy Illarra meg Medrán, az nem sokat ér. Én simán beraknám őket legalább 15 meccsre. CR is pihenhetne valamikor, és leszarnám hogy ő márpedig játszani akar...

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 11., csütörtök 19:30

LiamGallagher írta:Lényegtelen, hogy kit kap a Real. Egy Real Madridnak, a tavalyi címvédőnek, az 1. csapatnak, aki megakarja védeni a címet senki nem jelenthet problémát. Meg kell verni mindenkit a 11-hez, kész.
vagy mondjuk összejön egy Chelsea bayern a 8 között vagy az elődöntőben és máris csak 1 nehezebbet kell legyűrni :mrgreen: ne legyünk mohók,gyűrje egymást a sok paraszt. :D

De most énis nehezebb ellenfelet érzek,majd a negyeddöntőben kapunk valami könnyűt cserébe.

A barca-bayern real-Chelsea meg annyira kézenfekvő.ezek a párharcok tuti létre jönnek ebben a szezonban :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. december 11., csütörtök 19:30

Ez a szöveg mennyire unalmas, minden évben le kell írni valakinek. :D
Nem lenne jobb mondjuk esetleg könnyebb ellenfelek ellen eljutni mondjuk a döntőig? Hogy lehessen rotálni, és lehessen több porondra koncentrálni, és friss legyen a szezon végére is a csapat?

Elég csak a tavalyi szezonra gondolni, a fél csapat lépni nem bírt már, a BL döntőre a komplett BBC-t úgy kellett összedrótozni valahogy, ráadásul a bajnokságot már nem is tudtuk behúzni. Na ezért számít, hogy mondjuk már februárban rangadókat vívunk-e, vagy sem.

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2014. december 11., csütörtök 19:23

Lényegtelen, hogy kit kap a Real. Egy Real Madridnak, a tavalyi címvédőnek, az 1. csapatnak, aki megakarja védeni a címet senki nem jelenthet problémát. Meg kell verni mindenkit a 11-hez, kész.

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. december 11., csütörtök 19:20

Szerintem jól helytálltak az utóbbi években a bl-ben, pech hogy folyamatosan a legerősebb csapatokat kapják, de ezerszer méltóbb ellenfelek voltak ezekben a párharcokban, mint bármelyik német töltelék csapat.
Tudom hogy ki vannak röhögve minden héten, de ez a Leverkusen>Arsenal már komolytalan.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

Vissza: