Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 12., péntek 17:09

fanático írta:Olvasom, hogy rengetegen szeretitek a House of Cards-ot. Kérdésem a következő lenne: Élvezhető-e a sorozat úgy, hogy finoman szólva sem vagyok oda a politikáért? Vagy azért kell némi vonzódás, ismeret a közeggel kapcsolatban? Köszi a válaszokat előre is!
Abszolút. Olyan szintű a megvalósítás, az alakítások, a körítés, hogy eladja a cuccot azoknak is, akik nem a téma szerelmesei.
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 12., péntek 17:07

Hát nem árt ha érdekelnek a hasonló dolgok, de pl én sem vagyok egy olyan ember aki naponta átolvassa az összes politikai hírportált, mégis tetszik a sorozat. 3 rész után el tudod dönteni tetszik-e vagy sem.

fanático

HozzászólásSzerző: fanático » 2014. december 12., péntek 16:56

Olvasom, hogy rengetegen szeretitek a House of Cards-ot. Kérdésem a következő lenne: Élvezhető-e a sorozat úgy, hogy finoman szólva sem vagyok oda a politikáért? Vagy azért kell némi vonzódás, ismeret a közeggel kapcsolatban? Köszi a válaszokat előre is!

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 12., péntek 16:29

Kerlon írta:
mathers írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A mirakuru nem csak akkor támaszt fel ha még idejében ott beadják? A japán csávónál(valószínűleg ő megy érte) nem hiszem hogy lenne ilyen. :mrgreen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én se tippelek erre, de minimális esély van rá. És nem Maseo miatt, hanem Felicityék miatt gondoltam erre. Maseo/Sarab lesz a megmentő és egy visszatekintésben elmagyarázza majd, hogy miért ment a Ligával szemben Oliever segítségére. Tuti a régi kapcsolat miatt. A mostani dialógusaikban is érződött, hogy Maseo kedveli Oliet. A másik, hogy elhiszik-e, hogy ő ölte meg Sarat vagy már nem érdekli őket az ügy(asszem el is hangzott egy mondott, hogy hülyének nézi őket Olie). Szerintem érdekelni fogja őket és itt jön majd képbe ATOM míg Oliver távol van. Továbbra is azt mondom, hogy lehet szar volt eddig, de a történet kurva jó.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az a baj hogy a következő 3 rész Laurelről fog szólni, ahogy kanárivá válik. Úgy hogy sok jóra nem számítok. :lol:
Egyébként a képregényben Olivernek van szuper képessége? Valamint a képregényben fürdött a lazarusban?

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 12., péntek 16:21

mathers írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A mirakuru nem csak akkor támaszt fel ha még idejében ott beadják? A japán csávónál(valószínűleg ő megy érte) nem hiszem hogy lenne ilyen. :mrgreen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én se tippelek erre, de minimális esély van rá. És nem Maseo miatt, hanem Felicityék miatt gondoltam erre. Maseo/Sarab lesz a megmentő és egy visszatekintésben elmagyarázza majd, hogy miért ment a Ligával szemben Oliever segítségére. Tuti a régi kapcsolat miatt. A mostani dialógusaikban is érződött, hogy Maseo kedveli Oliet. A másik, hogy elhiszik-e, hogy ő ölte meg Sarat vagy már nem érdekli őket az ügy(asszem el is hangzott egy mondott, hogy hülyének nézi őket Olie). Szerintem érdekelni fogja őket és itt jön majd képbe ATOM míg Oliver távol van. Továbbra is azt mondom, hogy lehet szar volt eddig, de a történet kurva jó.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 12., péntek 16:14

Kerlon írta:
mathers írta:Erős Arrow Spoiler aki nem akarja tudni ne olvassa el. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Slade is vissza fog térni pár rész múlva.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ezt az erős spoilert már elhintetted, szóval kapd be :fpalm: :lol: amúgy meg a Mirakuruval is vissza lehetne hozni Olie-t... Rochevet is feltámasztották egyszer már.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 12., péntek 15:50

mathers írta:Erős Arrow Spoiler aki nem akarja tudni ne olvassa el. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Slade is vissza fog térni pár rész múlva.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ezt az erős spoilert már elhintetted, szóval kapd be :fpalm: :lol: amúgy meg a Mirakuruval is vissza lehetne hozni Olie-t... Rochevet is feltámasztották egyszer már.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 12., péntek 15:40

Erős Arrow Spoiler aki nem akarja tudni ne olvassa el. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Slade is vissza fog térni pár rész múlva.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 12., péntek 15:20

mathers írta:Na kis Arrow elmélet :D Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most kihagynám a hogy hozzák vissza Olivert két lehetőség van már leírtam. Amúgy nincs bajom ha elrugaszkodnak a "földtől" csak eddig nem hoztak be ilyet és mondták is hogy nem lesz most akkor hirtelen bedobják. :D
na szóval szerintem olyan lesz mint a Batman Felemelkedésben. Csak nem börtönbe lesz ha nem valahol elbújva pl a szigeten. Mindenki úgy tudja, hogy meghalt stb... Ő pedig edz és felkészül a végső összecsapásra. Ugye bár köztudott, hogy Oliver most mellőzve lesz egy darabig helyette a Laurelt láthatjuk, hogyan lesz fekete kanári. :lol: Oliver szerintem majd az évad vége felé visszatér felerősödve és újra neki megy Rasnak. Slade is visszatér ha jól emlékszem a 13. résztől. Nem véletlen valakinek vinni kell a showt Oli hiányában. :mrgreen: Szerintem ez lesz. De aztán majd januárban kiderül.

Az mondjuk tényleg elég gáz, hogy aki spoilert olvas akkor is képbe van a sorival. És ez inkább a harmadik évad kritikája. Barátnőm az 1. 3. 4. és a mostani részt nézte meg és tökéletesen képben volt. :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mikor mondták, hogy nem lesznek benne szuper dolgok? Mert a Mirakuru, Flash és maga Ras al Ghul is az. Amúgy szinte biztos vagyok abban, hogy a 4. évadban lesz a tényleges csata az igazság Ligája ellen. Akkora fog visszatérni Oliver a köztudatban. Valószínűleg Maseo megmenti a régi kapcsolatuk miatt és gondolom a kútnak hála erősebb is lesz, ha így támasztják fel. A Laureles rész az tényleg :fpalm: , nem értem minek kell az az ideióta picsa. A mostani részekben is, amit az anyával leműveltek... Nagyon nem kellene. Amúgy szerintem továbbra is érdekes Thea, Malcolm és ATOM esete. Lehet, hogy a sorozat színvonala esett, de szerintem továbbra is érdekes a történet.
K

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 12., péntek 13:32

Na kis Arrow elmélet :D Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most kihagynám a hogy hozzák vissza Olivert két lehetőség van már leírtam. Amúgy nincs bajom ha elrugaszkodnak a "földtől" csak eddig nem hoztak be ilyet és mondták is hogy nem lesz most akkor hirtelen bedobják. :D
na szóval szerintem olyan lesz mint a Batman Felemelkedésben. Csak nem börtönbe lesz ha nem valahol elbújva pl a szigeten. Mindenki úgy tudja, hogy meghalt stb... Ő pedig edz és felkészül a végső összecsapásra. Ugye bár köztudott, hogy Oliver most mellőzve lesz egy darabig helyette a Laurelt láthatjuk, hogyan lesz fekete kanári. :lol: Oliver szerintem majd az évad vége felé visszatér felerősödve és újra neki megy Rasnak. Slade is visszatér ha jól emlékszem a 13. résztől. Nem véletlen valakinek vinni kell a showt Oli hiányában. :mrgreen: Szerintem ez lesz. De aztán majd januárban kiderül.

Az mondjuk tényleg elég gáz, hogy aki spoilert olvas akkor is képbe van a sorival. És ez inkább a harmadik évad kritikája. Barátnőm az 1. 3. 4. és a mostani részt nézte meg és tökéletesen képben volt. :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 12., péntek 12:14

Kerlon írta:Én meg már leírtam nem egyszer nem kétszer, hogy nem a te álláspontoddal van a gondom és nem is a normális kritikákkal.
Én meg ezt nem láttam, hogy leírtad volna :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 12., péntek 12:06

Én meg már leírtam nem egyszer nem kétszer, hogy nem a te álláspontoddal van a gondom és nem is a normális kritikákkal.
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 12., péntek 12:01

Ne általánosíts, mert nekem nem az a bajom vele, mint mondjuk mathersnek.
Leírtam már kétszer vagy háromszor, többször nem fogom.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 12., péntek 11:58

Zsombor írta:
P. Krisz írta:Miért ne lehetne kritizálni ha egyszerűen nem jó . Szerintem jogos a kritikám ha csalódást jelent . A 2. évaddal elértek már valamit . Nem mondom hogy tökéletes volt , voltak hibái , de abban a heti 40 percben jó volt nézni . Ezzel szemben most a 9 részből volt 3 történetet előrelendítő , 5 töltelék és 1 crossover ami csak arra kellett hogy a fanboyok rárántsanak .
Ha ez valakinek megfelel szíve joga , de nekem édes-kevés .
Valóban jogos a kritika, nekem nagyon nem jön be ez az évad finoman fogalmazva. Viszont itt arra gondol Kerlon, hogy vannak akik sportot űznek abból, hogy beírják, hogy milyen fos volt az aktuális rész, és ez a felvetése szerintem teljesen jogos. Persze mindenkinek szíve joga fikázni azt, ami nem tetszik, csak egy idő után unalmas. Nincs igazam R24? :mrgreen:
Végre valakinek sikerült megértenie miről ír a másik... Érthetetlen. Ez kb. olyan, hogy utáljuk a Barcát és csak azért ülünk le a meccseiket megnézni, hogy fikázhassuk őket, ha szarok. Gyerekes kis utálat az egész.

A másik meg, hogy sokunknak fel kéne fogni, hogy egy szuperhősös képregény adaptáció a sorozat és valószínűleg el tud rugaszkodni a valóságtól is. Egyszerű kompromisszumuk. Akit érdekel az ilyen az szereti, akit nem az meg ne nézze...
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 12., péntek 10:44

Zsombor írta:
Remy írta: Viszont. Újráztam Az Igazság Ligája: A Villám-paradoxon-t és volt benne 1-2 érdekesség, ami kapcsolódhat a Flash-hez majd.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mire gondolsz, mi kapcsolódhat? Hogy olyan gyorsan futott, hogy időt utazott? Nem láttam még az eheti Flasht, szóval lehet ostobaság a kérdésem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Képregényeket nem olvastam Flashről, így csak a rajzfilmekből tudok tájékozódni, de itt ugye az volt, hogy csak akkor lesz képes időt utazni, ha Zoom meghal, mert egymástól veszik el az energiát, és ezáltal nem képes az időutazásra. És a sorozatban tuti lesz időutazás. Wells is nagyon fura. De amúgy nézd meg az újat, van 1-2 jóság.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 12., péntek 10:26

Halt and Catch Fire 1x1
A napokban hallottam rola, ugyhogy meg is lestem a pilotot. Az IT Crowd es a Silicon Valley utan egy ujabb geek sorozat, csak ez most kivetelesen nem komedia, hanem drama. 80-as evekben jarunk, a szamitogep piacon egyre nagyobb a harc, az IBM vezet, mindenki oket akarja megelozni, vagy mondhatnam ugy is hogy lemasolni. Foszereploinknek is ez a celjuk, visszafejtik a BIOS-t es megprobalnak egy gyorsabb, de olcsobb gepet osszerakni. Csak hat ugye azok a franya szerzoi jogok :mrgreen:
Maga a sztori erdekel, a resz viszont kicsit unalmas volt, habar a vegere felporgott. (mondjuk valoszinuleg az en hibam is, eleg faradtan neztem meg). Par resz erejeig mindenkepp maradok, kivancsi vagyok mit hoznak ki belole. Valaki más nézte még?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 12., péntek 9:21

Nincs :lol: Tanuljál :Đ

Amúgy, maradjunk az én példámnál, sem a Gothamet, sem a Flasht nem húzkodom, véletlen? Nem. Három azonos kaliberű sorozat, az én szememben mind gyenge, mind kaszát kapott, de amikor ekkora ömlengést látok a Nyilas fiúról, akkor szeretnék élni a joggal, hogy véleményt alkothassak.
Még egy gondolat, ha már Arrow. A sorozat komolyságát és minőségét az is hűen tükrözi, hogy 5 sor spoilerből, az évad első, középső és utolsó részéből az egész sztorival tisztában lehet az ember, és nincs hiányérzete, hogy jajj, most kimaradt egy verekedés, aminek a vége az, hogy Olivér pofánveri az íjjal vagy és átadja a zsaruknak. :ike:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 12., péntek 9:08

P. Krisz írta:Miért ne lehetne kritizálni ha egyszerűen nem jó . Szerintem jogos a kritikám ha csalódást jelent . A 2. évaddal elértek már valamit . Nem mondom hogy tökéletes volt , voltak hibái , de abban a heti 40 percben jó volt nézni . Ezzel szemben most a 9 részből volt 3 történetet előrelendítő , 5 töltelék és 1 crossover ami csak arra kellett hogy a fanboyok rárántsanak .
Valóban jogos a kritika, nekem nagyon nem jön be ez az évad finoman fogalmazva. Viszont itt arra gondol Kerlon, hogy vannak akik sportot űznek abból, hogy beírják, hogy milyen fos volt az aktuális rész, és ez a felvetése szerintem teljesen jogos. Persze mindenkinek szíve joga fikázni azt, ami nem tetszik, csak egy idő után unalmas. Nincs igazam R24? :mrgreen:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. december 12., péntek 8:59

Miért ne lehetne kritizálni ha egyszerűen nem jó . Szerintem jogos a kritikám ha csalódást jelent . A 2. évaddal elértek már valamit . Nem mondom hogy tökéletes volt , voltak hibái , de abban a heti 40 percben jó volt nézni . Ezzel szemben most a 9 részből volt 3 történetet előrelendítő , 5 töltelék és 1 crossover ami csak arra kellett hogy a fanboyok rárántsanak .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 12., péntek 8:17

Még egy gondolat. Úgy csináltok itt páran, mintha szentségtörés lenne itt szidni valamit a fórumon. Vegyük Remy példáját. Ahol tudja, rugdalja Messit meg a Barcát, holott, ha kategóriájában nézzük őket, akkor az elitbe tartoznak, nem úgy mint az Arrow a saját kategóriájában.
Szóval továbbra sem értem a felháborodást. Ja, és hogy ne csak úgy fikázzam, hogy nem nézem, megnéztem.
:fpalm: ...nem lett jobb a véleményem, pedig pár vélemény alapján úgy tűnt, hogy kilépnek az árnyékból és egy értékelhető részt hoztak össze.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: