Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
Nálam Carrey az Adam Sandler kategória. Van egy-két jó sketch, amiben tolta régi Saturday Night Live-okban, de amúgy szerintem botrányosan rossz az a "humor", amit közvetít.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mondjuk egy olyan valaki véleményét is meghallgatnám, aki nem rajong nagyon az első részért, csak szimplán szereti. Mert nekem a kedvencem, és bár nem voltak nagy elvárásaim, de talán közrejátszik a végeredményben, ugyanis azért meglepően sok pozitív kritikát olvastam a filmmel kapcsolatban.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
tucsoki írta:Már az előzetesét is kaszáltam.
A hónap szövege
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Már az előzetesét is kaszáltam.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Bizonyos oldalakon már fenn is van szinkronosan CAM-osan (már akit érdekel így), de ezek után nem sürgetem annyira, megvárom inkább a hivatalos BD-t vagy valami jobb minőségűt, pedig gondoltam rá, hogy ezt most mozisan is bevállaljam, mert nagyon érdekelt.Remy írta:Megvan az év csalódása... Dumb és Dumber 2
Az első a kedvenc vígjátékom, de ez egy akkora erőlködés, hogy az valami hihetetlen. Tény, voltak benne kiváló poénok, olyan igazi Dumb és Dumberes, de kevés... nagyon kevés...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
pontosan villanyt is szoktam nyitni...a legjobb mikor az összes új film utolsó 5-10 percét látom...persze ha valami nagyon érdekel meglehet oldani hogy nem nézem meg a végét, vagy az első nap szépen beengedek mindenki és beülök én issonic írta:Szerencsere nem. Mar holnap delelottre megvan a jegy. Kivancsi vagyok hanymillioan lesznek a vetitesen...wZoLee7 írta:szerintem ha moziban dolgoznál te is utálnád
Mit csinalsz a Moziban? Be is kell menned a vetitoterembe kizavarni az embereket, vagy valami ilyesmi? Gondolom jo lehet ha minden filmet lespoilereznek neked mielott meg eselyed lenne megnezni.
Szlovákiában nálunk pl mehetnek magyar filmek is, jövőhét csütörtöktől lesz magyarul a hobbit, előre sajnálom magamat
Szerintem meg remek film, de nagyon abszurd. Elgondolkozhatsz azon, hogy mi volt előbb a tyúk vagy a tojás.wZoLee7 írta:totál nagy ótvar baromság az egészKerlon írta:Megnéztem az Időhurkot... Ugye könyv adaptáció és erről az a véleményem -,ha jól értelmeztem-, hogy mennyire bedrogozva írhatta meg a művet a szerző. 8/10
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Megvan az év csalódása... Dumb és Dumber 2
Az első a kedvenc vígjátékom, de ez egy akkora erőlködés, hogy az valami hihetetlen. Tény, voltak benne kiváló poénok, olyan igazi Dumb és Dumberes, de kevés... nagyon kevés...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Én tuti, de most angolul, úgy még nem láttamToti írta:ki nézi meg idén is a reszkessetek betörőket?
ki nézi meg idén is a reszkessetek betörőket?
én bizisten, h igen.
a kis kevin. pisiskorom példaképe.
én bizisten, h igen.
a kis kevin. pisiskorom példaképe.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerencsere nem. Mar holnap delelottre megvan a jegy. Kivancsi vagyok hanymillioan lesznek a vetitesen...wZoLee7 írta:szerintem ha moziban dolgoznál te is utálnád
Mit csinalsz a Moziban? Be is kell menned a vetitoterembe kizavarni az embereket, vagy valami ilyesmi? Gondolom jo lehet ha minden filmet lespoilereznek neked mielott meg eselyed lenne megnezni.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
totál nagy ótvar baromság az egészKerlon írta:Megnéztem az Időhurkot... Ugye könyv adaptáció és erről az a véleményem -,ha jól értelmeztem-, hogy mennyire bedrogozva írhatta meg a művet a szerző. 8/10
már most utálom az egészet ahogy van szerintem ha moziban dolgoznál te is utálnádsonic írta:Holnap HOBBIT3 premier. Jippiiii! Ennek oromere ma ujranezem az elso ket reszt. A masodik ugyan kicsit csalodas volt de az elso meg mindig az egyik nagy kedvencem...
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Holnap HOBBIT3 premier. Jippiiii! Ennek oromere ma ujranezem az elso ket reszt. A masodik ugyan kicsit csalodas volt de az elso meg mindig az egyik nagy kedvencem...
Ezen a mondaton meg mindig folyik a konnyem.
"I've got parasites as big as my arms!"
Viccet felreteve, alig varom hogy lezaruljon a tortenet, meg akkor is ha a konyvbol mar tudom mi lesz a vege. Az extra szal amit a filmbe melletettek viszont erdekel, tukon ulve varom mi lesz Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gandalffal es a Necromancerrel.
Ezen a mondaton meg mindig folyik a konnyem.
"I've got parasites as big as my arms!"
Viccet felreteve, alig varom hogy lezaruljon a tortenet, meg akkor is ha a konyvbol mar tudom mi lesz a vege. Az extra szal amit a filmbe melletettek viszont erdekel, tukon ulve varom mi lesz Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gandalffal es a Necromancerrel.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Megnéztem az Időhurkot... Ugye könyv adaptáció és erről az a véleményem -,ha jól értelmeztem-, hogy mennyire bedrogozva írhatta meg a művet a szerző. 8/10
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Golden Globe jelöltek
Phoenix, Gyllenhaal, J.K. Simmons nyerjen, a többi nem izgat Ja meg president Spacey
Phoenix, Gyllenhaal, J.K. Simmons nyerjen, a többi nem izgat Ja meg president Spacey
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Mad Max: Fury Road - Official Theatrical Teaser Trailer [HD]
Ez vagy katasztrofális lesz, vagy zseniális.
Ez vagy katasztrofális lesz, vagy zseniális.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Köszi szépenh3x0r írta:most igy hirtelen ezek ugrottak be:kelemen.istvan írta:Olyan kis karácsonyi meséket keresek amik speciálba jöttek ki egy-egy meséből. Ilyen például A madagaszkár pingvinjei-s. Köszönöm előre is a segítséget
jegkorszak allati nagy karacsony
kung fu panda unnepe
shrekbol az angyal
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Remy
- Kapcsolat:
Jó lesz. Most újrázom az összes eddigi Z-moviet. Holnap jön az 5.wZoLee7 írta:DBZ Trailer!!!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots