Elektronika
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Elektronika
Köszi Csabi a választ!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
TV-s monitor.kapor_89 írta:Akkor most TV kell vagy monitor?volt írta:Valaki tudna ajánlani valami jó tv-t? PS4, filmnézés.
Keret: kb. 150 000 forint.
TV kell. Digim van, azt szeretném nézni rajta. De a PS4et is ezzel használnám + néhány film laptopról rákötve.
42" Sony Bravia KDL-42W705B- egy ilyet néztem ki. Találtam 150k forint körül.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Akkor most TV kell vagy monitor?volt írta:Valaki tudna ajánlani valami jó tv-t? PS4, filmnézés.
- chosenone46
igen,köszi, valóban. elég figyelmetlen voltam.Csabi írta:szerintem azt a játékban kell beállítni, hogy a kontrollert használja.
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Valaki tudna ajánlani valami jó tv-t? PS4, filmnézés.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Nem kéne app meg semmi.tubatibi írta:Valaki vesz még Blackberry-t?
Viccet félretéve, én a helyedbe inkább néznék egy Sasmung-ot, LG-t vagy valami Androidos telót(ha az iPhone nem játszik nálad), elvileg a berryk üzletembereknek lettek kitalálva( ). Sőt, ha jól tudom akkor a Blackberry-nek külön operációs rendszere is van, sokkal kevesebb app-al.
Tudjak netezni,instagrammozni és ennyi.
Samsungom van most,de váltanék,illetve nagyon tetszik a berryn a billentyűzet.
Ájfont sose.
Nyílván,ha macerás rajta a sima net,facebook,akkor nem olyat veszek,de bele éltem magam már kissé.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
szerintem azt a játékban kell beállítni, hogy a kontrollert használja.chosenone46 írta:lehet hülye kérdés de ebben nem vagyok jártas. a gépem azt írja ki amikor bedugom a kontrollert, hogy eszközillesztő telepítése megtörtént, használatra kész az eszköz. világít is a kontroller gombja meg minden, de mégsem tudok vele játszani. miért?
játékok tárolására. sok játék fut dvd-ről egyenesen, de némelyik követeli a telepítést, és egyszerűbb is + kíméli a diskeket.Géci írta:Hahó!
Volna egy aprócska kérdésem. Egy barátunk venni szeretne a testvérének egy XBOX-ot, és nem tudja, hogy mi a különbség a 4gigás, és az 500gigás között. Pontosabban ezt szeretné tudni, hogy ezt a memóriát az xbox mire használja. A jáékok tárolására vagy mentésekre, amik a játék közben jönnek létre. Mert hát ha játék tárolására akkor gondolom a 4giga kevés, de ha csak mentésre, akkor viszont elég kéne, hogy legyen a 4 gigás. Az áruk miatt lenne lényeges a kérdés, mert akkor nem vennék meg az 500-ast... Előre is köszönöm annak aki segitene ezt megválaszolni!
éjfélkor ne játssz v kempelj addig a másodpercig.Santi írta:A Windows (7 - 64 bit) pontban minden éjfélkor ledob tálcára csak úgy, tökmind1 mit csinálok épp. Ha pl CS:GO-zok azért az elég zavaró, de bármilyen más teljes képernyős játéknál, alkalmazásnál is. Ötlet?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
A Windows (7 - 64 bit) pontban minden éjfélkor ledob tálcára csak úgy, tökmind1 mit csinálok épp. Ha pl CS:GO-zok azért az elég zavaró, de bármilyen más teljes képernyős játéknál, alkalmazásnál is. Ötlet?
Valaki vesz még Blackberry-t?
Viccet félretéve, én a helyedbe inkább néznék egy Sasmung-ot, LG-t vagy valami Androidos telót(ha az iPhone nem játszik nálad), elvileg a berryk üzletembereknek lettek kitalálva( ). Sőt, ha jól tudom akkor a Blackberry-nek külön operációs rendszere is van, sokkal kevesebb app-al.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy telót szeretnék venni a közel jövőben.
Blackberry Q10-re gondoltam.
Vélemény,negatívum,pozitívum?
Blackberry Q10-re gondoltam.
Vélemény,negatívum,pozitívum?
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hahó!
Volna egy aprócska kérdésem. Egy barátunk venni szeretne a testvérének egy XBOX-ot, és nem tudja, hogy mi a különbség a 4gigás, és az 500gigás között. Pontosabban ezt szeretné tudni, hogy ezt a memóriát az xbox mire használja. A jáékok tárolására vagy mentésekre, amik a játék közben jönnek létre. Mert hát ha játék tárolására akkor gondolom a 4giga kevés, de ha csak mentésre, akkor viszont elég kéne, hogy legyen a 4 gigás. Az áruk miatt lenne lényeges a kérdés, mert akkor nem vennék meg az 500-ast... Előre is köszönöm annak aki segitene ezt megválaszolni!
- chosenone46
lehet hülye kérdés de ebben nem vagyok jártas. a gépem azt írja ki amikor bedugom a kontrollert, hogy eszközillesztő telepítése megtörtént, használatra kész az eszköz. világít is a kontroller gombja meg minden, de mégsem tudok vele játszani. miért?
"...csak a kedvesség, az öröm,
-
Üdv
Ha van itt informatikus, legyen szíves keressen meg privátban! Fontos lenne. Win7 aktiválással kapcsolatban kérdezném.
Ha van itt informatikus, legyen szíves keressen meg privátban! Fontos lenne. Win7 aktiválással kapcsolatban kérdezném.
Macbook Air 13", 2014-es modell. Üdv a családban. :Đ
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
win 7 aktivalast ker. hogyan tudom ezt megtenni? illetve ez a windows loader (?) jo megoldas ra?
nem volt meg ilyen gondom, szoval nem ertek hozza.
nem volt meg ilyen gondom, szoval nem ertek hozza.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- h3x0r
Ahogy ezt irtad, eszembe jutott az Ibra uzlet'shutterisland írta:tekintve, hogy ingyen el lehetett hozni a telefont és 3 ezer forintos havidíja van, ami egy az egyben gyakorlatilag visszajön a tarifacsomag váltás okán majd a telefonszámlán, így szinte ingyen van a telefon.
Ott is igy szamoltatok, ugy szamoltatok, hogy vegul kihoztatok, hogy igazabol ti basztatok at az Intert
Nekem is megjott az SSD, ez nagyon brutal. Bekapcsolom a gepet, laza 10 masodperc az egesz es olyan gyorsan elinditotta a chrome-ot, hogy a wifi-re meg ra se kapcsolodott es kiirja, hogy nincs internet Na de tenyleg mindenkinek csak ajanlani tudom.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
no, sikerült megvenni a telefont, a samsung s4 mini mellett döntöttem.
ráadásul elég jól meg lehetett oldani a dolgot, ugyanis anyám előfizetésére vettük a telót, és csak a készülék lesz az enyém, a tarifacsomagot pedig az ő előfizetésén cserélik le.
a vodás csajjal visszanéztük a számlákat, és az új, telóval járó vodafone go+ tarifacsomag 5 ezer forintért tökéletesen lefedi azt a mennyiséget, amit eddig átlagan 8 ezer forintért beszélt le a régi csomagjában.
tekintve, hogy ingyen el lehetett hozni a telefont és 3 ezer forintos havidíja van, ami egy az egyben gyakorlatilag visszajön a tarifacsomag váltás okán majd a telefonszámlán, így szinte ingyen van a telefon.
ráadásul elég jól meg lehetett oldani a dolgot, ugyanis anyám előfizetésére vettük a telót, és csak a készülék lesz az enyém, a tarifacsomagot pedig az ő előfizetésén cserélik le.
a vodás csajjal visszanéztük a számlákat, és az új, telóval járó vodafone go+ tarifacsomag 5 ezer forintért tökéletesen lefedi azt a mennyiséget, amit eddig átlagan 8 ezer forintért beszélt le a régi csomagjában.
tekintve, hogy ingyen el lehetett hozni a telefont és 3 ezer forintos havidíja van, ami egy az egyben gyakorlatilag visszajön a tarifacsomag váltás okán majd a telefonszámlán, így szinte ingyen van a telefon.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ma is vannak emag akciók, de ahogy láttam nem igazán érnek sokat.