OFF
Re: OFF
Ahogy elnézem, a következő 10-15 évben biztos nem
- ___Samy___
nem tudja vki, hogy mikortól lehetett magyarországról az usa-ba repülni közvetlenül?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
én például csak sört iszok - kísérőnek mehet mellé a pálinka -
kb. 3 éve folytatok egy olyan kúrát, hogy pár hónapig ha tehetem csak ugyan azt a fajta sört fogyasztom.
most jelen pillanatban a szőke Silva van terítéken.
de volt időszak is, hogy csak barna sört ittam.
egy biztos, itt nálunk Erdélyben, a jó öreg Harghita sört nem tudja senki überelni
viszont ittam már olyan belga sört, hogy orgazmus közeli állapotba kerültem az ízétől... -> Orval
kb. 3 éve folytatok egy olyan kúrát, hogy pár hónapig ha tehetem csak ugyan azt a fajta sört fogyasztom.
most jelen pillanatban a szőke Silva van terítéken.
de volt időszak is, hogy csak barna sört ittam.
egy biztos, itt nálunk Erdélyben, a jó öreg Harghita sört nem tudja senki überelni
viszont ittam már olyan belga sört, hogy orgazmus közeli állapotba kerültem az ízétől... -> Orval
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
egy kis érdekesség:
Vándorsolyóm vs. downhill világbajnok +videó
"biciklizget" egyet az emberünk, miközben egy hátára szerelt csomagocskát akar a vándorsólyom levadászni róla, nagyon adja
Vándorsolyóm vs. downhill világbajnok +videó
"biciklizget" egyet az emberünk, miközben egy hátára szerelt csomagocskát akar a vándorsólyom levadászni róla, nagyon adja
mert a barnától szomjas marad az ember.Marky írta: nem is értem, hogy itthon a barna söröknek miért nincs kultúrája,
egyébként már 4-5 éve, h voltam németben, de én azért nem emlékszem 1 eurós sörökre. beülni egy bárba meg megint másik dolog.
akkor már inkább bor.Marky írta:- amúgy 14% fölötti alkoholtartalommal -
tick. tick. tick.
A németek inkább szerintem adókedvezményt is adnak a sörre, itthon meg adó+áfa. Kb duplájára felviszi az árakat.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na meg az ilyen lónyálak.. és egyre több van belőlük, és egyre többen csinálnak.. szégyenkelemen.istvan írta:felháborító..de már rég feltűnt
a limonádékra gondolok, az ízesített sz.rokra.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
csak németországban árban semmi számottevő különbség nincs, 1 euro körül bármelyiket megkaphatod, az ár nem is lényeges ott szinte, mivel nagyon hasonló szinten mozognak.
- chosenone46
szerintem pont itt a lényeg. hiába hasonlítgatod a német barna söröket az ászokhoz meg a kőbányaihoz, mikor egyáltalán nem ugyanannak a célcsoportnak készül.Marky írta:jó, persze vannak itthon is finom sörök, de nem fogok egy dobozért 400ft-ot kiadni....
teljes mértékben elfogadom azt, hogy nem mindenki engedheti meg magának a sokkal drágább, de mellette finomabb sört, de fel is teszem, hogy nem várnak az emberek csodát "ennyi" pénzért.
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
engem legjobban az háborít fel, hogy már a legtöbbnek az íze is okádék. különösen akkor tűnt fel, mikor tavaly hazajöttem bajorföldről és megszoktam az ottani barna, édes, kellemes ízű söröket - amúgy 14% fölötti alkoholtartalommal - és itthon levertem egy doboz ászokat. hát a különbség valami kilométeres. nem is értem, hogy itthon a barna söröknek miért nincs kultúrája, meg úgy egyáltalán a sörnek. mi már csak kísérőnek isszuk szinte, mert beülni sörözni már nem is éri meg, mert hiába olcsó, ha egyrészt semmi alkoholtartalma, másrészt meg még az íze is gagyi.
jó, persze vannak itthon is finom sörök, de nem fogok egy dobozért 400ft-ot kiadni....
jó, persze vannak itthon is finom sörök, de nem fogok egy dobozért 400ft-ot kiadni....
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ha már sör.
Tud valaki olyan helyet Budapesten, ahol lehet (dobozos vagy üveges) Veltins sört kapni? Ha igen, kérem, dobjon meg az illető egy pü-vel. Előre is köszönöm.
Tud valaki olyan helyet Budapesten, ahol lehet (dobozos vagy üveges) Veltins sört kapni? Ha igen, kérem, dobjon meg az illető egy pü-vel. Előre is köszönöm.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát Zizou ez 2002-ben bement
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
hierro-cannavaro-redondo-karambeu-zidane-figo-rc, öhh
az idő mindent megszépít általában, de jó dolog azért, hogy nincsenek a mai fociban ilyen Ferrara, Birindelli, Montero, Torricelli, Ravanelli féle arcok.
Istenem mi senkiházi favágó doppingbanda.
- ___Samy___
http://www.rojadirecta.me/goto/emispo1-1.blogspot.com
itt tudod nézni
itt tudod nézni
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ___Samy___
nekem szerintem 16-al fogják megdobniFaust írta:Nálunk 5,0-nál sincs kb. semmilyen ösztöndíj. Ja és jövőre nő a tandíjam 14 ezerrel... Rohadjanak meg.
de ez is milyen genyóság már, bezzeg mikor jelentkezel, ez sehol nincs megemlítve, hogy majd emelgetni fogják x félév után