Pedig mennyire,boldogok lehetnének ha az Almeria 11esét penaldo lőtte vona.miro írta:Mennyire jók lehetünk,ha a sötét oldalon a barka vs real topickban csönd van?!?!?!
Értékeld a legutóbbi meccset
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Remy írta:Na, nem nyertem.... 1 meccs elvitte... Viszont hol tudom megnézni a meccset? Nem rövid összefoglalóra gondolok.
Szerintem valamikor a napokban koradélután-délelőtt tuti ismétli S1-2 vagy SK
ZIDANE
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Na, nem nyertem.... 1 meccs elvitte... Viszont hol tudom megnézni a meccset? Nem rövid összefoglalóra gondolok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
még nem nyert szerintem... meg nem is fog... a többi meccsen úgy is elbukjarashidm írta:
Remy, örülök hogy nyertél...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Mennyire jók lehetünk,ha a sötét oldalon a barka vs real topickban csönd van?!?!?!
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Nem mindenki Én elvagyok ájulva,úgy nézzétek ahogy jelenleg alázzuk a világot,hogy ugyanez a mag volt ott a Camp Nou-ban az 5-0ánál...Milyen hosszú út vezetett idáig és mennyi meló kellett ehhez...A mentális gátakat amiket le kellet kűzdeni meg már meg se említsük.miro írta:Zsinórban a huszadik győzelmünk,elképesztően közel a rekord,de mi fanyalgunk,nyafogunk,és még többet akarunk.
Szép,szép.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Van ilyen, most Modric nélkül kell behúzni. Ha csúnyán, hát csúnyán. Majd megint kitömjük a Bayernt 4-0-ra aztán el lesz felejtve.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Remy, örülök hogy nyertél...lordgabi írta:Remy megrakta a Real Madridot, ami az esetek 90%-ban (lehet keveset írtam ) fordítva szokott elsülni, az egyik topikban volt ma téma, ha döntetlen vagy vereség lett volna, két hetet bevállalt volna magától.rashidm írta:OFF: meccsem volt, ezért nem olvastam az egész hozzászólás zuhatagot. Ez a "Remy megúszta"... ez mi?
ON: a meccs nem volt jó, ámde szar. 3 pont, Ronci jól fog aludni.
- miro
Zsinórban a huszadik győzelmünk,elképesztően közel a rekord,de mi fanyalgunk,nyafogunk,és még többet akarunk.
Szép,szép.
Szép,szép.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
palesz77 írta:Én ezt most tök őszintén kérdezem - a Classico óta kb ez az első Real meccs, amit megnéztem, szóval annyira nem vagyok tisztába a dolgokkal -, hogy ennek nem lehet esetleg köze ahhoz, hogy Bale visszatért, és az addig szép játékot és gálákat hozó 4-4-2-nek ezzel kampec lett?R.M.C.F írta:Összességében hetek óta összeesett a játékunk
Miért? Egyébként nem őszintén szoktál kérdezni?
Szóval,modric nagyon hiányzik,kulcs játékos,mintha anno a barcábül kivetted volna iniestát...bale formája nem számit szerintem ennyire,sok hibával játszik,de ezek zöme a végső támadó 3ad belső részein van,amin kivül esett össze a játék,a felépitéseknél,a labdakihozataloknál,a letámadásoknál,tolodásoknál. Modric nagyon jól helyezkedő focista,okos....és roppant mód hiányzik.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
A legnagyobb baj a meccsen, hogy felvettük az ellenfél stílusát és kapkodva egyből meg akartunk mindent oldani, ezért is volt a rengeteg hiba meg a fáradtság...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
Jól látod,de itt Modric a kulcs,ha ő lenne nem lenne ez ilyen szenvedős(fúbárcsak mindig így szenvedtünk volna ) tökmind1,hogy bale mit vergődik a szélen... Szóval Modric 80%-ban az ok,aztán meg Bale mélyrepülése.palesz77 írta:Én ezt most tök őszintén kérdezem - a Classico óta kb ez az első Real meccs, amit megnéztem, szóval annyira nem vagyok tisztába a dolgokkal -, hogy ennek nem lehet esetleg köze ahhoz, hogy Bale visszatért, és az addig szép játékot és gálákat hozó 4-4-2-nek ezzel kampec lett?R.M.C.F írta:Összességében hetek óta összeesett a játékunk
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Illetve az is, hogy pár meccs óta Isco - James egyike nincs pályán és Illaramendi játszik helyettük. Akivel nincs semmi baj, csak totál szürke, semmi váratlan nincs benne (az alapvető feladatait megcsinálja).dehogynem. - modric, + bale és kész is ez az izzadós szenvedés amit a csapat produkál.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
dehogynem. - modric, + bale és kész is ez az izzadós szenvedés amit a csapat produkál.palesz77 írta:Én ezt most tök őszintén kérdezem - a Classico óta kb ez az első Real meccs, amit megnéztem, szóval annyira nem vagyok tisztába a dolgokkal -, hogy ennek nem lehet esetleg köze ahhoz, hogy Bale visszatért, és az addig szép játékot és gálákat hozó 4-4-2-nek ezzel kampec lett?R.M.C.F írta:Összességében hetek óta összeesett a játékunk
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Én ezt most tök őszintén kérdezem - a Classico óta kb ez az első Real meccs, amit megnéztem, szóval annyira nem vagyok tisztába a dolgokkal -, hogy ennek nem lehet esetleg köze ahhoz, hogy Bale visszatért, és az addig szép játékot és gálákat hozó 4-4-2-nek ezzel kampec lett?R.M.C.F írta:Összességében hetek óta összeesett a játékunk
- miro
Az ember könnyen megszokja a jót,és a kisebb különbséget is óriásinak érzi.
Abba gondoljatok bele,hogy játék nélkül nyertünk simán megint,4:1-re.
Ez félelmetes.
Rengetegen formán kívül vannak,de szinte semmi kérdőjel nincs a meccseinkben.
Pedig az idegenbeli meccseink mindig óriási lutrik voltak,10ből 7x tuti seggen csúszva nyertünk.
Jó a mai Remy miatt meredek volt,de még Őt is elbírtuk.( Hozzáteszem,hogy itt derült ki hogy tényleg kurva jók vagyunk)
Abba gondoljatok bele,hogy játék nélkül nyertünk simán megint,4:1-re.
Ez félelmetes.
Rengetegen formán kívül vannak,de szinte semmi kérdőjel nincs a meccseinkben.
Pedig az idegenbeli meccseink mindig óriási lutrik voltak,10ből 7x tuti seggen csúszva nyertünk.
Jó a mai Remy miatt meredek volt,de még Őt is elbírtuk.( Hozzáteszem,hogy itt derült ki hogy tényleg kurva jók vagyunk)
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Jó:
Iker
Carvajal
Pepe
Varane
Marcelo
Kroos
Isco
Illara
benz
Cé
rossz:
bale
Összességében hetek óta összeesett a játékunk,vannak villanások,gyors labda felhozatalok cé és bél révén,amiket sokszor elbaltáznak,főleg bél indolens felfogása miatt.
Én ezt a fáradság dolgot sem értem,már ezt elkezdtük nyomatni novemberben,na de......kérem,nem február van.....
De nem sírok,hiszen mások...más csapatra most azt mondanák,ha szarok,és ennyire nyernek,akkor mennyire baxottul erősek?
Hegyi minden mondatával próbálja sulykolni a meccs utáni elemzésében hogy a real alapvetően mázlival nyert.(szerintem az volt a mázli hogy az almeria meccsben volt 60 percig).
Iker
Carvajal
Pepe
Varane
Marcelo
Kroos
Isco
Illara
benz
Cé
rossz:
bale
Összességében hetek óta összeesett a játékunk,vannak villanások,gyors labda felhozatalok cé és bél révén,amiket sokszor elbaltáznak,főleg bél indolens felfogása miatt.
Én ezt a fáradság dolgot sem értem,már ezt elkezdtük nyomatni novemberben,na de......kérem,nem február van.....
De nem sírok,hiszen mások...más csapatra most azt mondanák,ha szarok,és ennyire nyernek,akkor mennyire baxottul erősek?
Hegyi minden mondatával próbálja sulykolni a meccs utáni elemzésében hogy a real alapvetően mázlival nyert.(szerintem az volt a mázli hogy az almeria meccsben volt 60 percig).
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Iván rossz napot fogott ki, szerintem ő volt ma a leggyengébb
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Remy megrakta a Real Madridot, ami az esetek 90%-ban (lehet keveset írtam ) fordítva szokott elsülni, az egyik topikban volt ma téma, ha döntetlen vagy vereség lett volna, két hetet bevállalt volna magától.rashidm írta:OFF: meccsem volt, ezért nem olvastam az egész hozzászólás zuhatagot. Ez a "Remy megúszta"... ez mi?
ON: a meccs nem volt jó, ámde szar. 3 pont, Ronci jól fog aludni.
A szavazásnál Carvajalra nyomtam, biztató volt Illarra játéka is, CR aranyember, Casillas védése pedig nagyon kellett a büntetőnél, szép győzelem.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Lényegtelen, nem szabad ilyen ártalmatlan szituációban az ellenfél felé rúgni, főleg hogy messze volt a labda. Mellesleg arról sem vagyok meggyőzve hogy nem ért hozzá az ellenfélhez, de az biztos hogy megadta az esélyt neki hogy elessen.... Élt vele. Ilyet nem szabad 2-1-nél.KAG írta:Becksy23 írta: ...a tizi miatt jöhet a fejmosás...
Hozzá sem nyúlt, dobta magát az emberünk!
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano