Bundásba belefér... Ellenünk tolt egy ilyet, és Ronaldo lövése éppen nem ment be.Remy írta:Hihetetlen, hogy nem baszik rá egyszer sem...
Bundesliga
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bundesliga
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
amíg bejön neki és a 120%os önbizalma nem sérül addig csinálja...mondjuk egész jó becsúszás volt
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hihetetlen, hogy nem baszik rá egyszer sem...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
hihetetlen hektikus ez a schalke, szalai hoffenheimje konstansabb teljesítmény hoz, mint ezek a bányászok...
kinek viszik még a szelóját a kékek?
kinek viszik még a szelóját a kékek?
és ez az ember nem fért be a legjobb 3-ba az aranylabdánál köszönhetően egy messinek, bravo
gondolom az év csapatában sem lesz benne
röhej...
gondolom az év csapatában sem lesz benne
röhej...
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
robben mekkora gól.
kíváncsi vagyok, hány fordulóval a vége előtt biztosítják be az aranyat matematikailag is.
kíváncsi vagyok, hány fordulóval a vége előtt biztosítják be az aranyat matematikailag is.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy az a poén, hogy folyton a PL és a Spanyol bajnokság van összehasonlítva, holott a németek közül mindenki bejutott a BL-ben a 16 közé, míg az angol és spanyol csapatok közül csak 3-3 Tehát a Bundás a legjobb bajnokság.
Amúgy azt már lassan tényleg ki lehet jelenteni, hogy a BL nagyon messze van már a Dortmundnak. Így viszont jövőre nagyon gyér lesz a felhozatal, mert nem hiszem, hogy a Bayernen kívül bármelyik is 8 közé tudna jutni.
Amúgy azt már lassan tényleg ki lehet jelenteni, hogy a BL nagyon messze van már a Dortmundnak. Így viszont jövőre nagyon gyér lesz a felhozatal, mert nem hiszem, hogy a Bayernen kívül bármelyik is 8 közé tudna jutni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
Akkor viszont a dortmundnak egy időre megint annyi. Reus, Hummels szerintem lépni fog, Gündogan még nem, de ha ezt a keretet megkapja egy random bundesliga edző, abból sok jó nem fog kisülni. Szerintem maradni fog Klopp, a két németért kapott pénzből meg némi uzsipénzből tol egy rebootot és újra felépíti a csapatot. Mondjuk kezdve egy normális kapussal.Remy írta:Ebből így még EL-sem lesz. Nagyon durva, hogy ennyire visszaesett a Dortmund. Talán a Pool mondhatja el ezt magáról, ha a korábbi évet nézzük, de a Dortmund legalább a BL-ben vitézkedik. Érdekes ez. Szerintem ez Klopp utolsó éve.
Nem illik.
- Remy
- Kapcsolat:
Ebből így még EL-sem lesz. Nagyon durva, hogy ennyire visszaesett a Dortmund. Talán a Pool mondhatja el ezt magáról, ha a korábbi évet nézzük, de a Dortmund legalább a BL-ben vitézkedik. Érdekes ez. Szerintem ez Klopp utolsó éve.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
Nem értem Kloppot, össze-vissza rakosgatja a játékosokat, Mikitarján már rég kispados kéne legyen, Kehl már az öregek otthonába való...szétesett a rendszer plusz nincsen fix kulcsjátékos aki kilendíti a csapatot, Gündogan még nem kész erre.
Nem illik.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ki rug golt a Dortmundnak? a volt jatekosa . A gyerek nagy nulla volt a Borussianal, most meg megalazta vedelmet.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ziro4vr
Kiegyenlítettség, vagy más nézőpontból komolyan vehetetlenség. Egyik csapat 3-0ra ver valakit az egyik meccsen, a következően ugyanez kikap 4-0ra egy másiktól. Bayern más liga, a Dortmund csalóka, de a többi az össze-vissza, hosszú távon nem tudnak így építkezni, előre lépni. Talán még a Leverkusen.CS0ki írta: Mondjuk ez kifejezetten pozitív, és alapvetően a bajnokság kiegyenlítettségét mutatja. Persze mi tudjuk, hogy mellesleg ott egy bayern, meg hogy amúgy mit tudnak a német csapatok európában, de önmagában ez a statisztika pont, hogy pozitív.
Nem illik.
Mondjuk ez kifejezetten pozitív, és alapvetően a bajnokság kiegyenlítettségét mutatja. Persze mi tudjuk, hogy mellesleg ott egy bayern, meg hogy amúgy mit tudnak a német csapatok európában, de önmagában ez a statisztika pont, hogy pozitív.azért erről a német bajnokságról is mindent elmond, h harmadik az augsburg.
amivel nincs baj, csak ha megnézzük, h 14 bajnoki forduló ment le és 6(!) vereséggel (azaz majdhogynem minden második bajnokiját elveszíti) a harmadik tud lenni..
azért erről a német bajnokságról is mindent elmond, h harmadik az augsburg.
amivel nincs baj, csak ha megnézzük, h 14 bajnoki forduló ment le és 6(!) vereséggel (azaz majdhogynem minden második bajnokiját elveszíti) a harmadik tud lenni..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Csigolyacsuszamlása volt ha jól emlékszem, ez nem egy hamar elillanó sérülés, a gerinc komolyabb terhelése esetén bármikor előjöhet neki újra. Elég necces a fazon, persze benne van, hogy megússza a pályafutása hátralévő felében, de egy ketyegő bomba így az a gerinc.
Miért ne lehetne? Mármint nem ettől a meccstől nyilván, hanem amúgy? Én nem vagyok orvos, nem értek hozzá, nem tudom pontosan milyen sérülése volt. Általánosságban a keresztszalag szakadást szokták a legdurvábbnak mondani, illetve az állandó izomsérülés (sturridge), vagy a porcelán test (Diaby, régebben robben) a problémás, akikre tényleg nem nagyon lehet építeni. De most Gündogánnak konkrétan egy darab sérülése volt, amiről én sok konkrétumot nem tudok, de gondolom nem szakadt el neki valami a hátában, amire mondjuk azt lehet mondani, hogy már sosem lesz olyan, mint régen.Attól még nem lesz heti 2 meccsre terhelhető focista.
Szóval én nem tudom kijelenteni, hogy nem lehet belőle heti két meccses játékos. Te tudsz valami olyan infót a sérülése kapcsán, ami erre utal?
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Akit kiemelnék a Hoffenheimből: Baumann (a gól ellenére), meg Süle. Kicsit túlzottan is hektikus volt a játéka, de még így is volt pár gyönyörű szerelése. Kevésbé pozitívum meg Gisdol, felforgatta a védelmet, először játszatta 3 védekezőbb középpályással a csapatot...
Nem igazán látom, hogy nagy baj lenne a Dortmundnál legalábbis ez alapján a meccs alapján. Inkább egy Hummels kellett hátulra, mint éhezőnek egy falat kenyér. Meg előre egy jó Reus aztán meg is van.
Gündogan meg félidőről félidőre égeti a kalóriákat, lassan belelendül. A második játékrészben jó volt, meg az elsőben a gólnál elég jól mozgott, de ott szerintem inkább a hoffenheimi védelem volt a ludas.
Nem igazán látom, hogy nagy baj lenne a Dortmundnál legalábbis ez alapján a meccs alapján. Inkább egy Hummels kellett hátulra, mint éhezőnek egy falat kenyér. Meg előre egy jó Reus aztán meg is van.
Gündogan meg félidőről félidőre égeti a kalóriákat, lassan belelendül. A második játékrészben jó volt, meg az elsőben a gólnál elég jól mozgott, de ott szerintem inkább a hoffenheimi védelem volt a ludas.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Attól még nem lesz heti 2 meccsre terhelhető focista.