Illarrához annyit, hogy szerintem egész jól játszik. Sőt, számomra meglepően jól.
Valamivel lassabb mint Modric (mármint most mozgásra gondolok), és Ő inkább oldalra szokott indulni a labdával, míg Modric előre. Ugye ez azért van, mert a spanyol kicsit hátrébb szeret/szokott játszani, mint a horvátunk.
De az Almeria előtti meccsen csak néztem, hogy olykor milyen passzokat vállalt be, és bejöttek Neki. Remek kiugratásai, és indításai voltak. Az Almeria zártabban védekezett, meg agresszívebben. A mozgás is kevesebb volt, ezért is szenvedett a csapat.
A túl defenzív részhez még annyit fűznék hozzá, hogy emlékeim szerint Ancelotti nyilatkozta azt, hogy megkérte őt, hogy inkább a védekezéssel foglalkozzon. (Lehet túl sokat beszélget Khedirával?
)
Bale meg még mindig testidegen módon mozog.
Casillast meg nem értem. Almeria előtti (vagy az előtti?
) meccsen a 10 kirúgásából 2-3 volt szar, de nem jött ki egyszer sem a kapuból. Almeria ellen képtelen volt rendesen eltalálni lábbal a bogyót, de mindháromszor jól jött ki a beívelésre. Ha egy-egy meccsen külön-külön megy a dolog, akkor miért nem megy mindkettő egyszerre?!
Szép volt a 11-es védés, de azért valljuk be, nagy mák kellett hozzá.
Marcelo már megint mit játszott (elől és hátul is). Magic.
Isco szerintem nagyon nem találta fel ma magát. A gólján kívül nem igen voltam megelégedve Vele.