Divat
Re: Divat
Srácok, megjött aliról a mez, "amit rendetlem". A baj az, hogy a méretet elrontották, kisebbet kaptam, sajnos alig jön rám. Emellett a Marcelot is sikerült Marceol-nak rányomtatni. Aki otthon van a témában, meg tudná mondani, hogy ilyenkor mi a teendő? Innen rendeltem.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
jól van na, olyan guilty pleasure nekem az a mezGéci írta:Rózsaszin Kroos, és nézz le benne a kék osztrigába
facom bele, megrendelem mindkettőt aztán legalább úgy a mosással is spórolok, majd a kevésbé büdit veszem fel focin/meccsen
Nem illik.
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
ziro4vr írta:hát mondjuk jó hogy nem sugármeghajtás fokozaton centrifugálod vagy fénysebességgel..Seraf írta:hát rajtam is volt vagy 5x mielött ki lett mosva amúgy 40fok de szerintem az 1000fordulatos centrifuga adta be neki darálta már az be a futócipőm talpát is a több nem mindig jobb, kivéve ha Real gólról vagy pontról van szó
hát durva lenne csak emiatt külön mosást indítani az 1000 meg az alapbeállítás kb szárazon jön ki 10ből 8 ruha, a mezre szerintem marad a kézi mosás
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
hát mondjuk jó hogy nem sugármeghajtás fokozaton centrifugálod vagy fénysebességgel..Seraf írta:hát rajtam is volt vagy 5x mielött ki lett mosva amúgy 40fok de szerintem az 1000fordulatos centrifuga adta be neki darálta már az be a futócipőm talpát is a több nem mindig jobb, kivéve ha Real gólról vagy pontról van szó
amúgy én is most tervezek rendelni csak nem tudom..vagy pink Kroos vagy fehér Gündogan...
Nem illik.
- Seraf
hát rajtam is volt vagy 5x mielött ki lett mosva amúgy 40fok de szerintem az 1000fordulatos centrifuga adta be neki darálta már az be a futócipőm talpát is a több nem mindig jobb, kivéve ha Real gólról vagy pontról van szó
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hogy mostad? Csak hogy tanuljak belole. Bar Máté véleményen vagyok amugy kimelore gondoltam.Seraf írta:na megvolt az első mosásom a thai quality mezemen belülről a méretezés meg climacool szöveg kb full lejött ami nem is érdekel, viszont a karjáról a respect meg a 10es serleg félig lejött...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Seraf
na megvolt az első mosásom a thai quality mezemen belülről a méretezés meg climacool szöveg kb full lejött ami nem is érdekel, viszont a karjáról a respect meg a 10es serleg félig lejött...
- chosenone46
grindrisehoz hasonló ruházati üzletet/webshopot tudnátok mondani? tetszenek rohadtul a minták, de az árak kicsit húzósak..
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
- ___Samy___
nekem shark órám van, bár nem pont gulper, hanem ilyen
annyit kellett csinálni vele, hogy egy törött csapot kellett kicserélnie az órásnak a szíjon, mert lötyögött....kemény 600 ft volt úgy, hogy ki is vett belőle néhány szemet, mert nagy volt
ja, meg egyszer leejtettem, és a másodperc mutató letört, de az órás kikapta belőle
egyébként nekem már megvan 3-4 éve, de imádom
annyit kellett csinálni vele, hogy egy törött csapot kellett kicserélnie az órásnak a szíjon, mert lötyögött....kemény 600 ft volt úgy, hogy ki is vett belőle néhány szemet, mert nagy volt
ja, meg egyszer leejtettem, és a másodperc mutató letört, de az órás kikapta belőle
egyébként nekem már megvan 3-4 éve, de imádom
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
valakinek van itt esetleg shark gulper órája?
mennyire megbízhatóak ezek a sharkok?
mennyire megbízhatóak ezek a sharkok?
joabulicsak
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nyissál aktát, tölts fel fotót, visszakapod legalább a felét.nmate írta:Írtam neki 8 felületen is, hogy takarodj anyádba és küldj egy újat, félek erre sok válasz nem jön
pheco: legyen, megtisztellek vele
B verzió: kimosod hatszor egymás után és lejön :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kövi madridom focira ebben gyere plsnmate írta:Szájbab'szott kínai, még egy nevet sem tud rendesen leírni te Ezektől többet nem feliratoztatok mezt, az fix. Ibrahimoivc. Ahogy írom.