mirókám! ez ismerős neked: "Aki mer, az nyer." ?miró írta:de szép lenne,főleg ha benzema hozná a szokásos sz*rt,vagy még ha lesérülne milyen szép lenne mondjuk egy el classicora moratával kiállni.Én mernék egy ilyet jövőre csatár poszton: Benzema, Morata, Jesé.
itt vannak emberek akik középcsapatot akarnak csinálni a real madridból..
lewa,cavani,suarezből valaki.
és akkor azt az imént említett hármast nézném a padon.(jesét preferálnám még onnan is a legtöbbet..)
A hülyeségeket meg mellőzük, mert senki nem akar a Real Madridból középcsapatot csinálni, csak van olyan, aki lát fantáziát bizonyos dolgokban és mer kockázatosat húzni...
Régen láthattad, hogy milyen "nagyszerű" futballt produkál a francia válogatott. Szerintem a mi kis szép hazánk válogatottja is megverné most őket, mert egy rakat hulladék, amit Deschamps összerakott. Az meg megint más kérdés, hogy Benzema a nagy csapatok ellen nem szokott felsülni, illetve, hogy még mindig nem sikerült megértenie jó pár fórumozó társunknak, hogy a két csatárunk volt egyedül rotálva és szereztek ~12 illetve ~15 gólt. Előző évben meg mindegyik 20 fölött jóval, ergo sokkal több van bennük és egyik sem kapott állandó bizalmat. Garantálom, hogy bármelyik hozni fogja a 25 gól körüli teljesítményt, ha fix kezdő játékosként kapnak szerepet.Anthony írta: Szerintem sokáig jutnánk ezzel a trióval...a kupában 2-3 fordulóig.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta.
Na ezzel az emberrel fussunk neki a következő szezonnak...
Fúú nézzétek el nekem, kicsit túlzok, meg picit cinikus vagyok ma, ez egy ilyen nap.
Jesé meg Morata rendkívül tehetségesek és mindegyikben van potenciál, hogy Európában elismert csatárok/szélsők legyenek, mint Soldado vagy Negredo, akik bőven jók lennének csere/beugró csatárnak egy klasszis mögött.