Realista24 írta:
Arra semmit,csak kíváncsi leszek hogy januárban amikor minden héten lesz két meccsünk,és komolyan vesszük a hétköziket,hogy fogunk kiállni hétvégére,pl egy Valencia ellen.Csak azt nem tudom, mit veszítünk januárban a március-április-májusi időszakra
Remélem nem gondolod komolyan hogy 1 hónapot 12 játékossal le lehet dübörögni.
Valahol elfogunk csúszni,az a kérdés hogy van e annak értelme hogy megverjük a pl a barcát hétközben,majd hétvégén hulla fáradtan szopunk idegenben valami kis csapattól.
Akkor megfogja érni biztos.
Mélyebb a keretünk ebben az évben mint tavaly?El igen, de közel sem volt olyan keretünk, mint most.
Dehogy állja,nekem ezzel a 4 meccsel van bajom,szerintem nem ér ennyit mert közben nagyon megszívnánk a bajnokikon.IRöhöghetsz, de megállja a helyét Samy gondolata.
Ha nem lennénk ennyire favoritok mindenhol,akkor azt mondom okés,ezt is meg kell ragadni,mert legalább nyerünk valamit,de nálam ez az utolsó kategória.
A világ kupát meg kell nyerni,mert 100% hogy bohóc meccseink lesznek.
Hogy állná már meg a helyét....
Én elhiszem hogy El Classico,meg történelmi meccs,meg hagyomány meg stb,ezt akkor nyomni fogja a média,amit ugye utáltok,de most még is ez miatt komolyan kéne venni.
Harcoljon csak a két idióta csapat egymás ellen,és közben bukjanak a bajnokikon,aztán mi meg jót röhögünk,övüké a miki egér kupa,mi meg 10 ponttal fogjuk vezetni a bajnokságot.