Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 14., vasárnap 18:00

Te mathers. Majdnem minden postban spoiler mentességet kérsz, erre kitolsz egy ilyen kepet :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 14., vasárnap 15:10

Szerző: tucsoki Dátum: 03 dec. 2014, 03:58 írta: The Wrong Mans:[/b] S01 - 3 óra össz-vissz, brit akciókomédia, nagyon jól átgondolt sztorival. Az első rész annyira nem vett meg, de utána beindult, várom a decemberi folytatást.

Jo hogy irtal rola, mert rakerestem es ezzel a szoveggel kb meg is vett maganak a sorozat:

A The Wrong Mans egy nagyon pörgős és rettentően vicces akciókomédia, ami arra épít, hogy két szerencsétlen fickó egy brit kisvárosban képtelenebbnél képtelenebb helyzetekbe botlik. Miután az egyikőjük felvesz egy baleset után talált mobiltelefont, az életüket gyökeresen felforgatja egy elrabolt feleség, egy zenedoboz, egy kettős ügynök, egy meleg orosz gengszter, egy ázsiai uzsorás meg úgy a komplett nemzetbiztonság és eközben még a munkahelyen is helyt kell állni, ahol az ex-barátnő a főnök.

Valoban olyan mintha egy 3 oras filmet neznel, kulon pech hogy pont az elso resz lett a leggyengebb.. Utana viszont tenyleg elkapta a fonalat. Karacsonykor jon is a folytatas. :agree:

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. december 13., szombat 20:30

Marco Polo s01e01

No offense, de ez már igazi minőségi bor a sok tablettás között. :mrgreen: Érdekes kultúra, (számomra) kevésbé ismert történelmi kor, meg egy birodalom felemelkedése. A történet középpontjában Kubiláj kán és a címszereplő, illetve a Mongol Birodalom, a maga szépségéivel és különlegességével. A látványról pedig beszéljen a trailer.

A sorozatot egyébként a Netflix (House of Cards, Orange is the New Black) készítette, szóval egy próbát bőven megér. A pilottal engem már megvettek kilóra, ment is a rendelés a tékába. B-)

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 13., szombat 1:42

h3x0r írta:Halt and Catch Fire 1x1
A napokban hallottam rola, ugyhogy meg is lestem a pilotot. Az IT Crowd es a Silicon Valley utan egy ujabb geek sorozat, csak ez most kivetelesen nem komedia, hanem drama. 80-as evekben jarunk, a szamitogep piacon egyre nagyobb a harc, az IBM vezet, mindenki oket akarja megelozni, vagy mondhatnam ugy is hogy lemasolni. Foszereploinknek is ez a celjuk, visszafejtik a BIOS-t es megprobalnak egy gyorsabb, de olcsobb gepet osszerakni. Csak hat ugye azok a franya szerzoi jogok :mrgreen:
Maga a sztori erdekel, a resz viszont kicsit unalmas volt, habar a vegere felporgott. (mondjuk valoszinuleg az en hibam is, eleg faradtan neztem meg). Par resz erejeig mindenkepp maradok, kivancsi vagyok mit hoznak ki belole. Valaki más nézte még?
Még én is csak a piloton vagyok túl, itt-ott kicsit erőltetettnek éreztem, de a téma, hangulat, stílus miatt mindenképp nézős. A lázadó-tini szál kivitelezése nem igazán tetszik...

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 12., péntek 20:29

Realista24 írta:
mathers írta:Január elején lesz új Gotham rész.

Na most viszont sorozatról szeretnék kérdezni. Nézi valaki a The Americans című sorozatot? Milyen? IMDB 8 fölött értékelte szóval annyira rossz nem lehet, de inkább megkérdezem hát ha valaki nézi is, hogy mégis mire kell számítani. Leírás alapján nagyon bejön. Bemásolom a tartalmát.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A hidegháborús-kémes sorozat, amely főszereplői Keri Russell és Matthew Rhys, a nyolcvanas évek Washingtonjában játszódik: a középpontban egy orosz-szovjet házaspár áll, amely a KGB-nek dolgozik, miközben megpróbál átlagos amerikai életet élni. A helyzetet kissé nehezíti, hogy pont a szomszédjukba egy CIA-tiszt költözik, aki épp a kémelhárításért felel.
Ennyire nem köt le a SoA? Amíg nem végeztem a hat évaddal, nem volt se éjjelem, se nappalom :D
Nem igazán. De a Davinci démonjait is feladtam. Az eleje még mondhatni jó volt, de valami történt. Egyszerűen nem köt le az sem. Unatkozok a részek alatt. Most majd meccs után a Homelandet akarom folytatni. :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 12., péntek 20:28

mathers írta:Január elején lesz új Gotham rész.

Na most viszont sorozatról szeretnék kérdezni. Nézi valaki a The Americans című sorozatot? Milyen? IMDB 8 fölött értékelte szóval annyira rossz nem lehet, de inkább megkérdezem hát ha valaki nézi is, hogy mégis mire kell számítani. Leírás alapján nagyon bejön. Bemásolom a tartalmát.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A hidegháborús-kémes sorozat, amely főszereplői Keri Russell és Matthew Rhys, a nyolcvanas évek Washingtonjában játszódik: a középpontban egy orosz-szovjet házaspár áll, amely a KGB-nek dolgozik, miközben megpróbál átlagos amerikai életet élni. A helyzetet kissé nehezíti, hogy pont a szomszédjukba egy CIA-tiszt költözik, aki épp a kémelhárításért felel.
Ennyire nem köt le a SoA? Amíg nem végeztem a hat évaddal, nem volt se éjjelem, se nappalom :D
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

fanático

HozzászólásSzerző: fanático » 2014. december 12., péntek 20:24

LiamGallagher írta:
mathers írta:Itt mindenki mindent néz csak Gothamet nem. :mrgreen:
Leragadtam a 7. résznél, megéri folytatni? :D
Akik vonzódnak a Batman univerzumhoz, azoknak mindenképpen, bár most január 5-ig nem lesz új rész, szóval én javaslom, hogy győződj meg róla a saját szemeddel, nem olyan sok az a 3 epizód :) Ami a sorozatot illeti, tény, hogy nem egy 24 vagy GoT szint, még a hardcore denevér fanok is találhatnak benne kevésbé ötletes megoldásokat, de szerintem nem is a sorozatfüggő nagyközönségnek készült, hanem inkább az előbb említett denevér rajongóknak, ezért is lehet, hogy a semleges nézőtábor nincs tőle elragadtatva. Én is beismerem, hogy vannak hiányosságai, és jó pár dolgot ötletesebben is lehetne kivitelezni de én korainak tartom bírálni a sorozatot, annyira gyerekcipőben jár még a cselekmény ráadásul rengeteg elemmel lehet még színesíteni az egész sztorit. Akik viszont kevésbé rajonganak Batman világáért, és annak a reményében ülnek le, hogy majd egy csavaros detektívsztorit kapnak, azoknak nem tudom ajánlani. De szerintem ennek a sorozatnak nem is ez lenne a lényege.

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 12., péntek 20:21

Január elején lesz új Gotham rész.

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. december 12., péntek 20:14

LiamGallagher írta:Leragadtam a 7. résznél, megéri folytatni?
Kb onnan indulnak be a dolgok. Nehezen indult de már egész elfogadható. Bár én is kedvelem a Batman témát, szóval lehet csak azért.
mathers írta:Simán. Bár én köztudott Batman b*zi vagyok szóval...
Na b*zi. :mrgreen: Mikor jön a kövi rész? Nem úgy volt,hogy csak egy hét a pihenő?

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. december 12., péntek 20:06

Dehogynem. Nekem nagyon adja, sőt ajánlottam pár ismerősnek is, azok is rákattantak. :D
"If you don't like your destiny, don't accept it."

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 12., péntek 19:42

Simán. Bár én köztudott Batman b*zi vagyok szóval... :mrgreen:

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2014. december 12., péntek 19:39

Leragadtam a 7. résznél, megéri folytatni? :D

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 12., péntek 19:37

Itt mindenki mindent néz csak Gothamet nem. :mrgreen:

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2014. december 12., péntek 18:49

SoA

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Viszlát Jackie boy. Kicsit giccses meg keresztényes lett a lezárás,de így volt ez jó. Jax a végére megtette azt a klubbért, amit meg kellett tennie és javított egy kicsit a hibáin amiket Opie halála óta csinált. Top 5 a sorozat .
https://www.youtube.com/watch?v=-RFFUa45eG0

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 12., péntek 17:25

Szilveszterig van haladékod, aztán majd úgy számolok január 5-6. fele jön meg az ajándékkosár, amiben háládat és köszönetedet fejezed ki a fogadásért. :mrgreen:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 12., péntek 17:19

ziro4vr írta:
Realista24 írta: Én még Kevin barátunkat sem komáztam a sorozat előtt :lol: De most már befogadnám a családba :Đ
Ennél nagyobb megerősítés nem kell..még az ilyen ízlésficamot is ki tudta javítani a sorozat...szóval kezdjél csak bele nyugodtan :lol:
Jajj bazzeg, még az adósságomat is rendezni kell :fpalm:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 12., péntek 17:17

Most folytatom majd a második évaddal, csoda hogy eddig bírtam, sima 9/10 ez a sorozat is. #dara

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 12., péntek 17:14

Realista24 írta: Én még Kevin barátunkat sem komáztam a sorozat előtt :lol: De most már befogadnám a családba :Đ
Ennél nagyobb megerősítés nem kell..még az ilyen ízlésficamot is ki tudta javítani a sorozat...szóval kezdjél csak bele nyugodtan :lol:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 12., péntek 17:13

Boky írta:
fanático írta:Olvasom, hogy rengetegen szeretitek a House of Cards-ot. Kérdésem a következő lenne: Élvezhető-e a sorozat úgy, hogy finoman szólva sem vagyok oda a politikáért? Vagy azért kell némi vonzódás, ismeret a közeggel kapcsolatban? Köszi a válaszokat előre is!
én is utálom a politikát és kurvára nem értek hozzá, de ettől függetlenül maximálisan élvezhető a sorozat.
Én még Kevin barátunkat sem komáztam a sorozat előtt :lol: De most már befogadnám a családba :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. december 12., péntek 17:11

fanático írta:Olvasom, hogy rengetegen szeretitek a House of Cards-ot. Kérdésem a következő lenne: Élvezhető-e a sorozat úgy, hogy finoman szólva sem vagyok oda a politikáért? Vagy azért kell némi vonzódás, ismeret a közeggel kapcsolatban? Köszi a válaszokat előre is!
én is utálom a politikát és kurvára nem értek hozzá, de ettől függetlenül maximálisan élvezhető a sorozat.

Vissza: