Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Hülyék vagytok? Náluk volt többet a labda.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Én inkább úgy mondanám, hogy az utolsó 8 klasszikusból csak 1-et nyert a barca.Reaper's Scythe írta: Szerintem itt arra gondolt, hogy az utóbbi 6 Clásicoból 4et a Madrid nyert, ha jól tévedek.
De hát semmi dominancia megszüntetés nem volt, hiszen a barca akarta, hogy közelebb jöjjünk hozzájuk
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
a régi klasszikókhoz képest az utóbbi 1-2 évben már ti térdeltek és szoptok keményen.francois írta:micsoda dominencia megszüntetés volt azzal az egy nyamvadt bajnoki címmel
-
francois írta:micsoda dominencia megszüntetés volt azzal az egy nyamvadt bajnoki címmel
Szerintem itt arra gondolt, hogy az utóbbi 6 Clásicoból 4et a Madrid nyert, ha jól tévedek.
-
függetlenül attól igaza van iniestanak.
Aztán miért? Ezt kifejthetnéd bővebben.
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
függetlenül attól igaza van iniestanak.legnagyobb forma. Special One.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
szerintem meg a legjobb korban van, most kell még kiadnia magából azt amit még tud. ilyen fizikummal bőven topjátékos lesz még , bár pár éven belül biztos hogy elkezd átalakulni a játéka de szerintem az emberünk kb még 32 éves koráig biztos hogy ott lesz az elitben.Lassan 30 felé jár, a kisebb csapatok ellen néha-néha lehetne már pihentetni.
legnagyobb forma. Special One.Casso írta:Mourinho sajtótájékoztatóján:
Mit szólt a barcelonai Iniesta kritikájához, miszerint sokkal több kárt okozott a spanyol futballnak, mint hasznot?
- Én csak a Barcelonának okoztam kárt azzal, hogy megszüntettem a spanyolországi dominanciáját - mondta Mourinho.
Mourinho sajtótájékoztatóján:
Mit szólt a barcelonai Iniesta kritikájához, miszerint sokkal több kárt okozott a spanyol futballnak, mint hasznot?
- Én csak a Barcelonának okoztam kárt azzal, hogy megszüntettem a spanyolországi dominanciáját - mondta Mourinho.
Ez nagy fail volt eddig is Mourinhotól. A szezon végére teljesen kimerült Ronaldo. Lassan 30 felé jár, a kisebb csapatok ellen néha-néha lehetne már pihentetni.Géci írta:Jesé, ha feljön játéklehetőséget kell neki adni és, ha CR cseréje lesz akkor lófiszt sem kap.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát én általában nézem a Francia válogatottat és ott Pogba vkp poszton van... Azért gondoltam 4-1-4-1 be, de lehetett volna 4-2-3-1 be is írni, mert azért Pogba agresszívabb védőjátékos most mint Alonso meg Khedira összevetve, meg Alonsonál már mindenképpen és Modric is eredményesebben védekezik mint Khedira azért is mertem úgy írni, de én szívem szerint nem játszatnám külön Modricot meg Özilt mert elég jól mozgatják a játékot. Modric mögé kell 1 erősebb vkp-s ami szerintem Pogbával meg is oldódna, de erre szerintem még Kondogbia is jó lenne,vagy valami jó ütköző mert Verratti esetében nem mernék ilyet írni . Mindenképpen kell 1 Khediránál jobb ütköző aki gyors értelmesen kezeli a labdát és nem helyezkedik előrébb mint a csatárok. Mondjuk így belegondolva meg is van miért fut minden meccsen annyit, mert konkrétan el vissza szaladgál a pályán vonaltól vonalig . Én ennek a keretnek semmi képen nem tudnék elképzelni 4-3-3 -at, de 2 csatáros játékot sem. Én speciel nem értem miért veszünk csatárt, de főnökék jobban tudják . Jesé, ha feljön játéklehetőséget kell neki adni és, ha CR cseréje lesz akkor lófiszt sem kap. Maximum akkor ha jobboson toljuk abban az esetben ha nem jön Bale vagy CR jobboson Jesé meg baloson, de ezt passzolom + amikor Moratta nem játszott a Castillában csatár volt ő is... 1 évet simán kibírnánk csatárigazolás nélkül, mert most nagy lóvét kell beleverni a kp-ba, főleg, ha lép DM,Callejón,Kaká trió. Híreket nézve Jesé, Isco eddig akik elég közel állnak ehhez, hogy a távozókat helyettesítsék, de még kéne 1 valaki Bale vagy esetleg Mata, de én mindenképpen Bale-t szeretném látni a jobboson!Reaper's Scythe írta:Pogbának nem az a posztja, ahova te beraktad. A Juvéban ott Pirlo játszik és, ahova te Modricot és Özil-t raktad, ott játszik Vidal/Pogba és Marchisio. Meg szerintem mi sem fogunk jövőre ilyen 4-1-4-1et játszani, ahogy a Juve sem ezt játssza.
Én inkább így tudnám elképzelni:
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Del Piero
- Kedvenc csapatod: Juventus
Csak nehéz olyan játékost megvenni, kiknek nincs áruk. Vidalt nem adták el 40+Higuaín, Pogbát meg nem fogják, rongyos 25-ért, mikor ez a két verőlegény, megalapozza a jövőnket. Khedira, Veratti, Kondogbia, Gündogan, ha a téma nem akar átmenni Andersenbe.raul0791 írta:év biznisze lenne, ha eladnánk a juvénak higuaint, és cserébe némi készpénzért repülőre ültetnék pogbát vagy vidalt. te jó ég, hogy kikacagnám a juventust. na persze örülnék is.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
you're mr. DemeterA fichajes.net szerint az AS Monaco Kakát szemelte ki magának. A középpályás hosszú ideje szerepel az eladó játékosok között, azonban eddig egyetlen klub sem tudta teljesíteni a fizetési igényeit, azonban Dimitry Rybolovlev hajlandó lenne biztosítani a brazil játékosnak azokat a feltételeket, amiket jelenleg a Real Madrid is.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Ha legalább egy 10est adnak érte én már boldog leszekA fichajes.net szerint az AS Monaco Kakát szemelte ki magának. A középpályás hosszú ideje szerepel az eladó játékosok között, azonban eddig egyetlen klub sem tudta teljesíteni a fizetési igényeit, azonban Dimitry Rybolovlev hajlandó lenne biztosítani a brazil játékosnak azokat a feltételeket, amiket jelenleg a Real Madrid is.
Ezt még nem lehet megítélni. Majd jövő ilyenkor láthatjuk meg csak, hogy milyen csapatot rakott is összeKerlon írta:Régen láthattad, hogy milyen "nagyszerű" futballt produkál a francia válogatott. Szerintem a mi kis szép hazánk válogatottja is megverné most őket, mert egy rakat hulladék, amit Deschamps összerakott.
Ebből úgysem lesz semmi. Sőt én arra sem látok sok esélyt, hogy 20 feletti összeget kifizessenek Higuainértraul0791 írta:év biznisze lenne, ha eladnánk a juvénak higuaint, és cserébe némi készpénzért repülőre ültetnék pogbát vagy vidalt. te jó ég, hogy kikacagnám a juventust. na persze örülnék is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Erti 2013. június 10., hétfő 14:41-kor.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Pont ezért nem fogják elengedni őket. A Juve ereje a kp-jukban rejlik. Ha elcserélik egyiküket, akkor sokat gyengülnek, és a bajnokságot sem biztos, hogy megnyerik. Csatár nélkül el lesz ez a Juve, főleg, hogy idén megy hozzájuk Llorrente is, de stabil kp nélkül, akkor nem. Az egész rendszerük, amit Conte felépített, összedőlne, és kezdődhetne az elejéről az építkezés. Conte ezt nem akarja, és ezért volt a hosszabbításának feltétele a két ominózus játékos megtartása.raul0791 írta:év biznisze lenne, ha eladnánk a juvénak higuaint, és cserébe némi készpénzért repülőre ültetnék pogbát vagy vidalt. te jó ég, hogy kikacagnám a juventust. na persze örülnék is.
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
év biznisze lenne, ha eladnánk a juvénak higuaint, és cserébe némi készpénzért repülőre ültetnék pogbát vagy vidalt. te jó ég, hogy kikacagnám a juventust. na persze örülnék is.
20 éves a gyerek közép csatár és itt kb. játszott 20 percet középcsatárként, ami után kinyomták Adánt és őt cserélték le. Amúgy szélsőt, de gondolom te ebből szűrted le, hogy gyenge középcsatár lesz. A Higuaín szint meg már elit szint - bármennyire is fájó -, de akkor már van egy 30 milliós támadónk. Nagyon lenézitek Moratat, pedig a másodosztályban is remekül teljesített annak ellenére, hogy szinte csak a nagy csapattal készült egész évben.pheco írta:Látszik rajta, hogy nem lesz belőle új Raúl, se új Ronaldo, se új RvN. Max Higu szintet érhet el, az meg ugye nekünk nagyon kevés. Ha megfelel neki a padozás, akkor maradhat nyugodtan, de a kezdőbe biztos, hogy kevés, ezt már meg lehetett állapítani azon a pár meccsen amin játszott.Los Blancos írta:Sokan lenézik itt Moratát, úgy, hogy alig játszott a posztján. Mou majdnem mindig szélsőként nyomatta.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
azt ismered hogy a merészség és a hülyeség között van különbség?"kerlonkám"mirókám! ez ismerős neked: "Aki mer, az nyer." ?
csatár nélkül vagyunk 3 éve..gólszámba,higgadtságba és minőségileg is.
ha ronaldo volt akkor ő kihúzott minket a szarból,ha ő nem akkor senki.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Látszik rajta, hogy nem lesz belőle új Raúl, se új Ronaldo, se új RvN. Max Higu szintet érhet el, az meg ugye nekünk nagyon kevés. Ha megfelel neki a padozás, akkor maradhat nyugodtan, de a kezdőbe biztos, hogy kevés, ezt már meg lehetett állapítani azon a pár meccsen amin játszott.Los Blancos írta:Sokan lenézik itt Moratát, úgy, hogy alig játszott a posztján. Mou majdnem mindig szélsőként nyomatta.