Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 15., hétfő 11:58

Remélem a szokásos fél óra Messi (esetleg CR) videó nézegetés után majd el is kezdődik azért a sorsolás.

karesz46
Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
Kedvenc csapatod: real

HozzászólásSzerző: karesz46 » 2014. december 15., hétfő 11:53

Chris írta:Sokan itt kész tényként kezelik, hogy csalnak a szavazáson. Tőlük kérdezném: milyen logika szerint csalnak? Csak mert pl. a Realnak is sokszor volt az utóbbi 2-3 évben kifejezetten jó sorsolása. De nem látok sormintát vagy ilyesmit. Szerinte az utóbbi 10 évet nézve elég változó, hogy kinek van szerencséje.
Ami tényleg gyakori, hogy viszonylag sok az ilyen kamupárosítás (most pl. egy Monaco-Schalke lenne ilyen). Na de akkor pont ezek a kis csapatok fizetik le az uefát? Nehezen elképzelhető. Egyébként sem látom értelmét a csalásnak, 1-1 jó sorsolás nem hoz annyi pénzt egy csapatnak, hogy visszahozza azt az árat, amibe a lefizetések kerülhetnek. Én olyan csapatot meg nem tudok mondani, aki évek óta mindig könnyű csapatot/csoportot kap, arról nem beszélve hogy az sem jelent egyet a továbbjutással. Akkor már logikusabb dolog 1-1 játékost lefizetni, az többet számíthat.
Irányitott sorsoláson nem feltétlen a csapatokat kell érteni, hanem az UEFAt, mennyivel jobban ellehet adni egy Mou vs Realt, vagy egy Barca vs PEP féle Bayernt, mint egy más meccset, nyilván ezeket nem a 16 között lesznek, hanem később. Én nem hiszek ebben az egészben, de csak ezt az uefa féle csalást tudom elképzelni.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. december 15., hétfő 11:35

a csoportokat kétlem h elcsalnák...lehetett volna jobb, izgalmasabb sorsolást is tavaly csinálni

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Chris » 2014. december 15., hétfő 11:29

Sokan itt kész tényként kezelik, hogy csalnak a szavazáson. Tőlük kérdezném: milyen logika szerint csalnak? Csak mert pl. a Realnak is sokszor volt az utóbbi 2-3 évben kifejezetten jó sorsolása. De nem látok sormintát vagy ilyesmit. Szerinte az utóbbi 10 évet nézve elég változó, hogy kinek van szerencséje.
Ami tényleg gyakori, hogy viszonylag sok az ilyen kamupárosítás (most pl. egy Monaco-Schalke lenne ilyen). Na de akkor pont ezek a kis csapatok fizetik le az uefát? Nehezen elképzelhető. Egyébként sem látom értelmét a csalásnak, 1-1 jó sorsolás nem hoz annyi pénzt egy csapatnak, hogy visszahozza azt az árat, amibe a lefizetések kerülhetnek. Én olyan csapatot meg nem tudok mondani, aki évek óta mindig könnyű csapatot/csoportot kap, arról nem beszélve hogy az sem jelent egyet a továbbjutással. Akkor már logikusabb dolog 1-1 játékost lefizetni, az többet számíthat.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. december 15., hétfő 11:17

a mi szempontunkból...

akit elkerülnék : juve, city, arsenal

a juve olaszos, védekező focija ellen baromira szenvednénk, és a vidal-pogba duó megenné a busquets-xavi kettőst.
a citytől már tavaly is féltem, bár meglehetősen simán mentünk tovább, idén biztosan szorosabb lenne.
az arsenal igazából jöhetne, mert ahogy a ti esetetekben, úgy ellenünk is látványos, attraktív meccsek lennének, viszont tutibiztos, hogy sanchez betalálna, az meg 1-0-ás hendi. :mrgreen:

a schalke, leverkusen, basel, shakhtar négyesből már mindegy, hogy melyik jön, még ebben a formában is illene továbbjutni mindegyik ellenében.
látvány miatt inkább a shakhtar.

karesz46
Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
Kedvenc csapatod: real

HozzászólásSzerző: karesz46 » 2014. december 15., hétfő 11:10

Én a Shaktiort szeretném, ők is a támadó futballt preferálják, golgazdag mérkőzések lennének. :salute: ÉS még attól is izgulhatunk ne bombázzanak szét a szakadárok :mrgreen:
Igazából csak a Psg-t szeretném elekerülni :mrgreen:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. december 15., hétfő 10:50

szerintem az ukránokat kapjuk :hmmm:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. december 15., hétfő 10:33

Mai tippjeim: Sahtar-Barcelona, Leverkusen-AMadrid, Basel-Chelsea, Manchester City-Dortmund, Schalke-Porto, PSG-Bayern Müchen, Arsenal-Monaco, Juventus-Rea lMadrid Azt gondolom, hogy megint lesznek ilyen Schalke-Porto féle"érdekes találkozók":)

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. december 15., hétfő 10:32

mivel anno a United ellen minket is besegitettek
miétr felejti el mindenki hogy előtte 5-10 perccel a kis Rafael kézzel védett a gólvonalról? mi az hogy minket segített a spori? ott ki kellett volna tenni és még többet játszhattunk volna emberelőnyben úgy hogy egy tizit is rúghattunk volna a kezezés miatt.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. december 15., hétfő 9:47

Van Persie kiallitasa masodik sargalappal pont eleg volt,hogy hozzasegitsek a Barcat a tovabbjutashoz,es ezen en meg tovabb is lepnek,mivel anno a United ellen minket is besegitettek (bar ott volt kontakt,nem is kicsi,es veszelyes is volt,talan a piros lap tulzas volt..),a Barcelonat sokkal tobb esetben,es sokkal nagyobb aranyban segitettek,mar mar pofatlanul...

Jo lenne tisztan nyerni,marmint minden ketseget kizaroan,agyonverve a mezonyt,de mivel ez kizart,lehetetlen (ha mas nem,akkor Perez mindenkit megvett kilora,CR meg csak tizenegyesbol kepes golt loni,ugye...),igy azt mondom,leszarom,ha 28 kamu buntetovel,vagy oriasi biroi segedlettel megnyerjuk a 11.-et...

Nekem az az erzesem,hogy inkabb ellenunk lesznek,ugymond,hogy ne legyen cimvedes.
:goat:

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2014. december 15., hétfő 9:41

Szerintem ha a PSG-t elkerüljük (meg esetleg a Cityt, de tőlük azért annyira mégsem tartok), akkor már nagyon gáz nem lehet. A Juve, mivel olaszok nem biztos, hogy feküdnének, de akár az is lehet, hogy rajtuk hamarabb végigrobognánk, mint egy jó formát kifogó Arsenal vagy Leverkusen ellen. Én az Arsenalt azért akarnám, mert jó, látványos meccsek lennének, támadó focit tolnak és nyílt sisakkal is meglenne a továbbjutás. Még úgy is ezt mondom, hogy papíron bőven nem ők a leggyengébbek. De elképzelni nem tudom, hogy komoly esélyük lenne ellenünk.

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. december 15., hétfő 9:33

Csak legyen a Leverkusen, majd a 8 között izgulunk.. Ha esetleg nem, akkor én is az Arsenal elleni párharcot mondanám, igen látványos lehet a meccs, és ráadásul még tudunk is a támadó foci ellen játszani. Akinek nem örülnék az a City, Pellegrini 1-1 meccsre akár össze is kaphatja őket, és a PSG, akik jó focit tolnak, és bármelyik csapatnak kemény dió lesz. Jó lesz a sorsolás, már várom, nagyon érdekes párharcok is összejöhetnek.

ui.: akinek nem örülnék, az a Juventus, favágó olaszok, ráadásul tavaly már játszottunk velük, unalmas is lenne.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 15., hétfő 8:08

dannen írta:lehet tudni hánykor lesz a sorsolás?
12.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 12., péntek 17:13

GT37 írta:A WhoScored remekül felépített és nagyon hasznos oldal, de az osztályzataikkal nem szabad foglalkozni, ezt már szerintem kitárgyaltuk párszor. Nem kell mindenbe Real-lejáratást belelátni. Szerintem. :)
Hát látod mennyire zokon esik ez nekünk... :Đ

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. december 12., péntek 17:09

A WhoScored remekül felépített és nagyon hasznos oldal, de az osztályzataikkal nem szabad foglalkozni, ezt már szerintem kitárgyaltuk párszor. Nem kell mindenbe Real-lejáratást belelátni. Szerintem. :)

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 12., péntek 17:05

ebből kiindulva adjuk el Balet és jöhet Nani :lol:
Nem illik.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 12., péntek 17:05

Realista24 írta:Whoscored :fpalm: :fpalm: előbb kéne betiltani mint a madridistát
Van valami bajod Bale 9-es osztályzásával? :kivagyhe:

:mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 12., péntek 17:03

Whoscored :fpalm: :fpalm: előbb kéne betiltani mint a madridistát
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 12., péntek 17:00

Ez ott megbotlik, hogy whoscored alapján... Nos erről azt kell tudni, hogy legutóbb itt kapott Bale 9-es osztályzatot... :Đ

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 12., péntek 16:57

Remy írta:BL: ÁLOMCSAPAT - CR7 NEM FÉRT BE, A LUDOGOREC KAPUSA IGEN

Ezmiaz? :lol: 14 kapott góllal ott van, míg mondjuk a Monaco kapusa, aki 1 gólt kapott össz-vissz, az nem. :lol: 6/6 győzelem, de csak Benzema van ott. :lol: Ez valami lejárató kampány a Real ellen?
Nincs kampány a Real ellen
Statisztika alapján ez jött ki

Miből gondolod, hogy jogtalan lenne a Ludogorec kapusának a helye?
Láttad a meccseit?

Vissza: