Bajnokok Ligája
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Bajnokok Ligája
Remélem a szokásos fél óra Messi (esetleg CR) videó nézegetés után majd el is kezdődik azért a sorsolás.
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
- Kedvenc csapatod: real
Irányitott sorsoláson nem feltétlen a csapatokat kell érteni, hanem az UEFAt, mennyivel jobban ellehet adni egy Mou vs Realt, vagy egy Barca vs PEP féle Bayernt, mint egy más meccset, nyilván ezeket nem a 16 között lesznek, hanem később. Én nem hiszek ebben az egészben, de csak ezt az uefa féle csalást tudom elképzelni.Chris írta:Sokan itt kész tényként kezelik, hogy csalnak a szavazáson. Tőlük kérdezném: milyen logika szerint csalnak? Csak mert pl. a Realnak is sokszor volt az utóbbi 2-3 évben kifejezetten jó sorsolása. De nem látok sormintát vagy ilyesmit. Szerinte az utóbbi 10 évet nézve elég változó, hogy kinek van szerencséje.
Ami tényleg gyakori, hogy viszonylag sok az ilyen kamupárosítás (most pl. egy Monaco-Schalke lenne ilyen). Na de akkor pont ezek a kis csapatok fizetik le az uefát? Nehezen elképzelhető. Egyébként sem látom értelmét a csalásnak, 1-1 jó sorsolás nem hoz annyi pénzt egy csapatnak, hogy visszahozza azt az árat, amibe a lefizetések kerülhetnek. Én olyan csapatot meg nem tudok mondani, aki évek óta mindig könnyű csapatot/csoportot kap, arról nem beszélve hogy az sem jelent egyet a továbbjutással. Akkor már logikusabb dolog 1-1 játékost lefizetni, az többet számíthat.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
a csoportokat kétlem h elcsalnák...lehetett volna jobb, izgalmasabb sorsolást is tavaly csinálni
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sokan itt kész tényként kezelik, hogy csalnak a szavazáson. Tőlük kérdezném: milyen logika szerint csalnak? Csak mert pl. a Realnak is sokszor volt az utóbbi 2-3 évben kifejezetten jó sorsolása. De nem látok sormintát vagy ilyesmit. Szerinte az utóbbi 10 évet nézve elég változó, hogy kinek van szerencséje.
Ami tényleg gyakori, hogy viszonylag sok az ilyen kamupárosítás (most pl. egy Monaco-Schalke lenne ilyen). Na de akkor pont ezek a kis csapatok fizetik le az uefát? Nehezen elképzelhető. Egyébként sem látom értelmét a csalásnak, 1-1 jó sorsolás nem hoz annyi pénzt egy csapatnak, hogy visszahozza azt az árat, amibe a lefizetések kerülhetnek. Én olyan csapatot meg nem tudok mondani, aki évek óta mindig könnyű csapatot/csoportot kap, arról nem beszélve hogy az sem jelent egyet a továbbjutással. Akkor már logikusabb dolog 1-1 játékost lefizetni, az többet számíthat.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a mi szempontunkból...
akit elkerülnék : juve, city, arsenal
a juve olaszos, védekező focija ellen baromira szenvednénk, és a vidal-pogba duó megenné a busquets-xavi kettőst.
a citytől már tavaly is féltem, bár meglehetősen simán mentünk tovább, idén biztosan szorosabb lenne.
az arsenal igazából jöhetne, mert ahogy a ti esetetekben, úgy ellenünk is látványos, attraktív meccsek lennének, viszont tutibiztos, hogy sanchez betalálna, az meg 1-0-ás hendi.
a schalke, leverkusen, basel, shakhtar négyesből már mindegy, hogy melyik jön, még ebben a formában is illene továbbjutni mindegyik ellenében.
látvány miatt inkább a shakhtar.
akit elkerülnék : juve, city, arsenal
a juve olaszos, védekező focija ellen baromira szenvednénk, és a vidal-pogba duó megenné a busquets-xavi kettőst.
a citytől már tavaly is féltem, bár meglehetősen simán mentünk tovább, idén biztosan szorosabb lenne.
az arsenal igazából jöhetne, mert ahogy a ti esetetekben, úgy ellenünk is látványos, attraktív meccsek lennének, viszont tutibiztos, hogy sanchez betalálna, az meg 1-0-ás hendi.
a schalke, leverkusen, basel, shakhtar négyesből már mindegy, hogy melyik jön, még ebben a formában is illene továbbjutni mindegyik ellenében.
látvány miatt inkább a shakhtar.
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
- Kedvenc csapatod: real
Én a Shaktiort szeretném, ők is a támadó futballt preferálják, golgazdag mérkőzések lennének. ÉS még attól is izgulhatunk ne bombázzanak szét a szakadárok
Igazából csak a Psg-t szeretném elekerülni
Igazából csak a Psg-t szeretném elekerülni
- ___Samy___
szerintem az ukránokat kapjuk
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Mai tippjeim: Sahtar-Barcelona, Leverkusen-AMadrid, Basel-Chelsea, Manchester City-Dortmund, Schalke-Porto, PSG-Bayern Müchen, Arsenal-Monaco, Juventus-Rea lMadrid Azt gondolom, hogy megint lesznek ilyen Schalke-Porto féle"érdekes találkozók":)
miétr felejti el mindenki hogy előtte 5-10 perccel a kis Rafael kézzel védett a gólvonalról? mi az hogy minket segített a spori? ott ki kellett volna tenni és még többet játszhattunk volna emberelőnyben úgy hogy egy tizit is rúghattunk volna a kezezés miatt.mivel anno a United ellen minket is besegitettek
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Van Persie kiallitasa masodik sargalappal pont eleg volt,hogy hozzasegitsek a Barcat a tovabbjutashoz,es ezen en meg tovabb is lepnek,mivel anno a United ellen minket is besegitettek (bar ott volt kontakt,nem is kicsi,es veszelyes is volt,talan a piros lap tulzas volt..),a Barcelonat sokkal tobb esetben,es sokkal nagyobb aranyban segitettek,mar mar pofatlanul...
Jo lenne tisztan nyerni,marmint minden ketseget kizaroan,agyonverve a mezonyt,de mivel ez kizart,lehetetlen (ha mas nem,akkor Perez mindenkit megvett kilora,CR meg csak tizenegyesbol kepes golt loni,ugye...),igy azt mondom,leszarom,ha 28 kamu buntetovel,vagy oriasi biroi segedlettel megnyerjuk a 11.-et...
Nekem az az erzesem,hogy inkabb ellenunk lesznek,ugymond,hogy ne legyen cimvedes.
Jo lenne tisztan nyerni,marmint minden ketseget kizaroan,agyonverve a mezonyt,de mivel ez kizart,lehetetlen (ha mas nem,akkor Perez mindenkit megvett kilora,CR meg csak tizenegyesbol kepes golt loni,ugye...),igy azt mondom,leszarom,ha 28 kamu buntetovel,vagy oriasi biroi segedlettel megnyerjuk a 11.-et...
Nekem az az erzesem,hogy inkabb ellenunk lesznek,ugymond,hogy ne legyen cimvedes.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Szerintem ha a PSG-t elkerüljük (meg esetleg a Cityt, de tőlük azért annyira mégsem tartok), akkor már nagyon gáz nem lehet. A Juve, mivel olaszok nem biztos, hogy feküdnének, de akár az is lehet, hogy rajtuk hamarabb végigrobognánk, mint egy jó formát kifogó Arsenal vagy Leverkusen ellen. Én az Arsenalt azért akarnám, mert jó, látványos meccsek lennének, támadó focit tolnak és nyílt sisakkal is meglenne a továbbjutás. Még úgy is ezt mondom, hogy papíron bőven nem ők a leggyengébbek. De elképzelni nem tudom, hogy komoly esélyük lenne ellenünk.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Csak legyen a Leverkusen, majd a 8 között izgulunk.. Ha esetleg nem, akkor én is az Arsenal elleni párharcot mondanám, igen látványos lehet a meccs, és ráadásul még tudunk is a támadó foci ellen játszani. Akinek nem örülnék az a City, Pellegrini 1-1 meccsre akár össze is kaphatja őket, és a PSG, akik jó focit tolnak, és bármelyik csapatnak kemény dió lesz. Jó lesz a sorsolás, már várom, nagyon érdekes párharcok is összejöhetnek.
ui.: akinek nem örülnék, az a Juventus, favágó olaszok, ráadásul tavaly már játszottunk velük, unalmas is lenne.
ui.: akinek nem örülnék, az a Juventus, favágó olaszok, ráadásul tavaly már játszottunk velük, unalmas is lenne.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
12.dannen írta:lehet tudni hánykor lesz a sorsolás?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát látod mennyire zokon esik ez nekünk... :ĐGT37 írta:A WhoScored remekül felépített és nagyon hasznos oldal, de az osztályzataikkal nem szabad foglalkozni, ezt már szerintem kitárgyaltuk párszor. Nem kell mindenbe Real-lejáratást belelátni. Szerintem.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
A WhoScored remekül felépített és nagyon hasznos oldal, de az osztályzataikkal nem szabad foglalkozni, ezt már szerintem kitárgyaltuk párszor. Nem kell mindenbe Real-lejáratást belelátni. Szerintem.
-
Van valami bajod Bale 9-es osztályzásával?Realista24 írta:Whoscored előbb kéne betiltani mint a madridistát
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Whoscored előbb kéne betiltani mint a madridistát
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ez ott megbotlik, hogy whoscored alapján... Nos erről azt kell tudni, hogy legutóbb itt kapott Bale 9-es osztályzatot... :Đ
Nincs kampány a Real ellenRemy írta:BL: ÁLOMCSAPAT - CR7 NEM FÉRT BE, A LUDOGOREC KAPUSA IGEN
Ezmiaz? 14 kapott góllal ott van, míg mondjuk a Monaco kapusa, aki 1 gólt kapott össz-vissz, az nem. 6/6 győzelem, de csak Benzema van ott. Ez valami lejárató kampány a Real ellen?
Statisztika alapján ez jött ki
Miből gondolod, hogy jogtalan lenne a Ludogorec kapusának a helye?
Láttad a meccseit?