Vagy, jöjjön a Porto-Basel továbbjutója, és a City - Barca és a PSG - Chelsea meccs győztesei kerüljenek össze, aztán had öljék egymást.dzsi91 írta:a 8 között meg jöhet a barcát kiejtő City,csak hogy lássák katalánék,hogy kellett volna játszani
Bajnokok Ligája
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
a 8 között meg jöhet a barcát kiejtő City,csak hogy lássák katalánék,hogy kellett volna játszani
A Bayern-el kétlem,hogy összefutnánk idén,max a döntőben...Azért a Real-Bayern nem egy ilyen minden évben esedékes meccs.A Chelsea viszont elkerülhetetlennek tűnik,de hátha Ibráék megtréfálják őket.
A Bayern-el kétlem,hogy összefutnánk idén,max a döntőben...Azért a Real-Bayern nem egy ilyen minden évben esedékes meccs.A Chelsea viszont elkerülhetetlennek tűnik,de hátha Ibráék megtréfálják őket.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Megmondom őszintén, ennél jobb sorsolást még nem nagyon láttam.
A riválisok viszonylag nagyokat kaptak, mi meg könnyűt. Persze papíron... Érdekes lesz.
Monaco - Arsenal? 1 kapott gólja van a Monaconak, fasza kis meccsek lesznek.
A riválisok viszonylag nagyokat kaptak, mi meg könnyűt. Persze papíron... Érdekes lesz.
Monaco - Arsenal? 1 kapott gólja van a Monaconak, fasza kis meccsek lesznek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Ez nekünk a legjobb. Nem szeretem az ilyen izgulós meccseket. Jó, hogy most szerencsénk volt a sorsolással. PSG remélem kiejti a Chelseat.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Akar a fene nyögvenyelős, izgulós meccseket.. Remélem idén is kellemes ellenfél lesz a Schalke
A következő körben jöhetne mondjuk a Basel-Porto továbbjutója..
Az esetleges címvédést nem kell megmagyarázni. Engem nem zavarna, ha úgy alakulna, hogy az utunkból kimaradna a Bayern, és a Chelsea is.
Igazán csak tőlük tartok.
Előre a 11.-ért !!!
A következő körben jöhetne mondjuk a Basel-Porto továbbjutója..
Az esetleges címvédést nem kell megmagyarázni. Engem nem zavarna, ha úgy alakulna, hogy az utunkból kimaradna a Bayern, és a Chelsea is.
Igazán csak tőlük tartok.
Előre a 11.-ért !!!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szerintem tokeletes. Oket vartam elozetesen, jo kis rahangolo meccsek lesznek. CR is szerezhet par golt, h befogja az ellovasokat.
en meg a Juvebol a Dortmundot.na ez a 8as izmos. bár a monacobol kinézem, h kiejtik az arsenalt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mit akartok, a gól.com-on éppen arról írogatnak, hogy a világkupán a 2 noname csapat le kellett játssza a pocsolyában a meccset, bezzeg a Real "odaszólt" a fifának, és máris elvitték más pályára az elődöntőt.
Szóval mostmár azért is mi vagyunk a hibásak, mert a tökfej bíró engedte vállalhatatlan körülmények között lejátszani a meccset
Szóval mostmár azért is mi vagyunk a hibásak, mert a tökfej bíró engedte vállalhatatlan körülmények között lejátszani a meccset
annyira azért nem kemény.CS0ki írta:Pedig azt kell, hogy mondjam, egész kemény az idei 16 csapat, a forduló után meg várhatóan egy ránézésre gyengébb lesz a 8 között, a Porto-Basel győztese. Bár a Porto se rossz azért.
basel, monaco, sahktar, leverkursen, schalke és még esetleg a porto de azárt ők sem az elit szint. én nem mondanám olyan bivalynak.
chelsea, barca, atletico, dortmund, real madrid, bayern, arsenal, porto továbbjutókra tippelek.
a többi lemorzsolódik.
na ez a 8as izmos. bár a monacobol kinézem, h kiejtik az arsenalt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ez akkor nekem kimaradt, de köszönöm a választ. Akkor legalább a City után kaphatunk egy jó kis Chelseat.Realista24 írta:Azt hiszem már két éve is így volt.Olvasgatom a BL honlapját, a negyeddöntőnél és az elődöntőnél is sorsolni fognak? Vagy ez tavaly is így volt?
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
én meg azt szeretném, hogy minél kevesebb rizikóval minél több kupát nyerjünk.Na, a Shalkénak nem örülök, unalmas, szerencsétlenek. Én komoly meccseket szeretnék látni, kettővel már biztos kevesebb lesz. Marad 5.
létezik álomsorsolás? igen.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Ja bocs,én egyáltalán nem neked írtam ezt.Miro, senki nem beszélt ilyenről, de forgasd ki a szavaim.
Egyszerűen reagáltam az általános véleményre,ami a sorsolás után kitört szinte minden sport oldalon.
szerk. Nem irigylem a srácokat..Június 6-án is játszani...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miro 2014. december 15., hétfő 13:56-kor.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Én csodálkozom, hogy még most se jött senki mondjuk azzal, hogy miért pont mi játszunk otthon a visszaágón, csalás az egész, stb...Persze ez nem madridistákra vagy barca rajnongókra vonatkozik, hanem általában a szurkolókra. Meg az emberekre. Szép is az emberi elme!De abban van igazság, hogy ha nem úgy jött össze egy sorsolás, ahogy mi szerettük volna, akkor azonnal csalásról beszélt mindenki.
Na, a Shalkénak nem örülök, unalmas, szerencsétlenek. Én komoly meccseket szeretnék látni, kettővel már biztos kevesebb lesz. Marad 5.
Pedig azt kell, hogy mondjam, egész kemény az idei 16 csapat, a forduló után meg várhatóan egy ránézésre gyengébb lesz a 8 között, a Porto-Basel győztese. Bár a Porto se rossz azért.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt hiszem már két éve is így volt.Olvasgatom a BL honlapját, a negyeddöntőnél és az elődöntőnél is sorsolni fognak? Vagy ez tavaly is így volt?
Nem mindegy, mert valahogy nem lelkesedem a burkolt provokálásért. Ahogy írtam, vagy értelmesen vagy menj a pajtásaidhoz, és ott éld ki magad. Ott még tapsolni is fognak a teóriáidhoz.Na mindegy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ez meg egy kis szösszenet fb-ról. ismerősöm lájkolta:
Blaugrana.hu
1 órája ·
Hatalmas "meglepetésre", teljesen véletlenül megint csak a legnehezebb ellenfelet kaptuk a BL nyolcaddöntőjében, az angol Manchester City személyében. A "királyi gárda" meg "tökéles véletlenségből" a Schalke 04 csapatával kell, hogy megküzdjön....Szánalom ez az uefának nevezett bűnszövetkezet, élén egy infantilis csigazabálóval.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Irónia.nmate írta:Mesélj még a médiáról mondjuk Messi kapcsán Úgy kell annak amúgy aki benyeli. Csak az a baj, te ráhúzod az ilyen emberek véleményét egy egész szurkolóközösségre. Miközben itt senki nem beszélt "Uefalonáról".Matyi írta:De hát ezt teszi a média.
Megjegyzésként idebiggyeszteném, volt egy 3-4 év amikor azért elgondolkoztató kifejezés volt és jelenleg közel sem jár a Madrid ahhoz a szinthez.
Oké, vannak kivételek, de ha nagy szarban volt a csapat, akkor a nagy többség így vélekedett.
Uefalona meg persze, hogy most nem jött fel, mivel most nektek kedvezett a szerencse.
Na mindegy.
Miro, senki nem beszélt ilyenről, de forgasd ki a szavaim.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Olvasgatom a BL honlapját, a negyeddöntőnél és az elődöntőnél is sorsolni fognak? Vagy ez tavaly is így volt?
A Citynek egyébként örülök, inkább rangadókat nézek, mint Baseleket, ha meg a csapat van olyan jó, mint amilyennek páran gondolják, akkor továbbjut. Ha meg nem, akkor Zubiék még közelebb lesznek a szakadékhoz.
A Citynek egyébként örülök, inkább rangadókat nézek, mint Baseleket, ha meg a csapat van olyan jó, mint amilyennek páran gondolják, akkor továbbjut. Ha meg nem, akkor Zubiék még közelebb lesznek a szakadékhoz.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Hála Istennek mi vagyunk a csaló Madrid és megint lebundáztuk a sorsolást.
Tökéletes a Schalke.
Tökéletes a Schalke.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Most nézem, hogy már megint végig kell verni majd a Bundesligát a címvédéshez? Uncsi.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
De abban van igazság, hogy ha nem úgy jött össze egy sorsolás, ahogy mi szerettük volna, akkor azonnal csalásról beszélt mindenki. El kell ismerni, hogy mostanság szerencsénk van. Mellesleg ha a PSG-n kívül szerintem egy csapat sem okozhat komoly problémát sem a Realnak sem a Barcának. Jó, én sem örültem volna a Citynek, de akár ki is eshettek volna már a csoportkörből. Másodvonalas csapat.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mesélj még a médiáról mondjuk Messi kapcsán Úgy kell annak amúgy aki benyeli. Csak az a baj, te ráhúzod az ilyen emberek véleményét egy egész szurkolóközösségre. Miközben itt senki nem beszélt "Uefalonáról".Matyi írta:De hát ezt teszi a média.
Megjegyzésként idebiggyeszteném, volt egy 3-4 év amikor azért elgondolkoztató kifejezés volt és jelenleg közel sem jár a Madrid ahhoz a szinthez.