Bajnokok Ligája
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Bajnokok Ligája
Én is esélyesebbnek tartom a Barcát,de egyáltalán nem lepődnék meg ha a City menne tovább.
A Barcában jelenleg az a szép, hogy nem saját maguktól függ a sikerességük hanem az ellenféltől.Régen 2011környékén az volt,hogy ha jól játszanak akkor bárkit megcsapnak, mostmár nem ez van.A recept adott,ha egy csapat ezt végre tudja hajtani akkor a Barca fejre is állhat nem nyernek.
A Barcában jelenleg az a szép, hogy nem saját maguktól függ a sikerességük hanem az ellenféltől.Régen 2011környékén az volt,hogy ha jól játszanak akkor bárkit megcsapnak, mostmár nem ez van.A recept adott,ha egy csapat ezt végre tudja hajtani akkor a Barca fejre is állhat nem nyernek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Akkor nagyjából egy véleményen vagyunk,a barca nálam is simán esélyes,a psg-chelsea meccsen meg a chelsea...Mou kiveteti a játékból Zlatant,onnan meg le is hozzák....párizs 1-1,london 2-1...aztán annyi.Nagyjából ilyesmit várok.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én is sima Barca továbbjutást érzek...nem lesz közte 3-4 gól, de nem fog veszélyben forogni a továbbjutás...max. idegenben meg fog majd szenvedni a Barcelona, de hazai pályán ígyis-úgyis bedarálnák őket...
A PSG-Chelsea párharcban, pedig londoni továbbjutást érzek...főként Mourinho miatt...a célfutballal ki fogják ejteni a párizsiakat...sok gól nem lesz...a taktika fog dominálni...
A PSG-Chelsea párharcban, pedig londoni továbbjutást érzek...főként Mourinho miatt...a célfutballal ki fogják ejteni a párizsiakat...sok gól nem lesz...a taktika fog dominálni...
kétségünk se legyen afelől, h majd pont a barca elleni meccs előtt sérül le aguero és/vagy yaya. ez általában így szokott lenni. vagy akkora drótozzák őket össze vhogy 1 hónap pihenő után, h tudjon lépni.Remy írta:Tavaly azt hittem, hogy a City kiüti a barcát... tévedtem. Idén viszont én sem tudom elképzelni, hogy az angolok jussanak tovább. Egyszerűen gyengék. Yaya sem a régi már, Agüero ki tudja mi állapotban lesz. Pozo-val akarnak továbbjutni? Mangala egy nulla, ha ő játszik, akkor tuti, hogy lesz 11-es és piros a meccsen.
PSG - Chelsea lehet még érdekes. Ott 50-50-et érzek. Cavani idén jobban megy, mint tavaly, és Ibra se felejtett el focizni. Lucas is jobb lett. Érdekes lesz, na...
én a psg-chelsea párharcban pont azt érzem, h sima lesz. mourinho miatt. teljes rutinból fogja továbbjuttatni csapatát. luiz miatt lesz érdekes.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tavaly azt hittem, hogy a City kiüti a barcát... tévedtem. Idén viszont én sem tudom elképzelni, hogy az angolok jussanak tovább. Egyszerűen gyengék. Yaya sem a régi már, Agüero ki tudja mi állapotban lesz. Pozo-val akarnak továbbjutni? Mangala egy nulla, ha ő játszik, akkor tuti, hogy lesz 11-es és piros a meccsen.
PSG - Chelsea lehet még érdekes. Ott 50-50-et érzek. Cavani idén jobban megy, mint tavaly, és Ibra se felejtett el focizni. Lucas is jobb lett. Érdekes lesz, na...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Adom. A PSG-t erősebbnek tartom náluk. A City Agüero és Touré (ő is lépülőben van...) nélkül veszélytelen. Sima Barcelonai továbbjutást várok.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
80-20/90-10re hozom a barca továbbjutást,a city súlytalan hozzájuk képest egy kiélezett párharcban. Semmi pénzt nem tennék a city továbbjutására.
LE és Pelle sem egy nagy edző,rajtuk nem fog múlni,messi majd betalál,és eldönti.
LE és Pelle sem egy nagy edző,rajtuk nem fog múlni,messi majd betalál,és eldönti.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Nem lenne rossz ez a city keret. És az a durva, hogy ha most nem alkotnak, akkor mikor fognak? Lassan elkezdenek kiöregedni a kulcsjátékosaik, simán a legidősebbek a topcsapatok közül. De most még simán nagyot kéne alkotniuk, mégse megy. Pelle is benne van ebben...
- morientes
Komolyan kérdeztem a vèleményeket,úgy hogy ne szívd magad.Enrique írta:Ekkora tudáskülönbséget már 681234-szer eltüntettek a Bl-ben, de nem vitatkozom, mert nem hiszem hogy meggyőzhető vagy.morientes írta:Mindenki akkor döntse el,hogy ez mire elég a barca ellen...
A coaching tényleg gyenge, de az állománnyal semmi baj, maximum madridista mércével.
Amit Kerlon felvázolt,az jö.Kérdés hogy Toure mennyire foglalkozok a védekezéssel,meg az,hogy mennyire hiszik el,hogy két meccsen kiüthetik a barcat.Ez az,amit én nem látok bele a citybe.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kicsit off de: tudja valaki, hogy honnan tudnám megszerezni a tavalyi bl döntőt, magyar kommetárral? köszi
A Barca meccsen ugyanaz lesz a forgatókönyv, mint a a tavalyin, 0 City játék Messi gólok, Barca továbbjutás.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
mondjuk ott a bm enyhén tipszmix gyanúsan tolta a végén...Marky írta:simán jó lehet a city, csak el kell hinniük hogy kicsaphatják a barcat. érdekes, hogy azért a bayernt is meg tudják verni... csak fejben kell ott lennie mindenkinek aki a pályán van és pellegrinivel pedig el kell szívatni egy utcát, hogy ne aludjon el
én 60-40re a barcának adom a párharcot
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
simán jó lehet a city, csak el kell hinniük hogy kicsaphatják a barcat. érdekes, hogy azért a bayernt is meg tudják verni... csak fejben kell ott lennie mindenkinek aki a pályán van és pellegrinivel pedig el kell szívatni egy utcát, hogy ne aludjon el
Ekkora tudáskülönbséget már 681234-szer eltüntettek a Bl-ben, de nem vitatkozom, mert nem hiszem hogy meggyőzhető vagy.morientes írta:Mindenki akkor döntse el,hogy ez mire elég a barca ellen...
A coaching tényleg gyenge, de az állománnyal semmi baj, maximum madridista mércével.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
---------------------Hart
Zabaleta-Kompany---Mangala-Clichy
------------Touré------Fernandinho
Navas-------------Silva-----------Nasri
------------------Agüero
Szerintem simán jó. Navas meg kell a gyors kontrák miatt, de lehet Joveticet kell berakni helyett és Silvát a szélre.
Zabaleta-Kompany---Mangala-Clichy
------------Touré------Fernandinho
Navas-------------Silva-----------Nasri
------------------Agüero
Szerintem simán jó. Navas meg kell a gyors kontrák miatt, de lehet Joveticet kell berakni helyett és Silvát a szélre.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
mindenre jó ez a keret, csak az ilyen demikélisz- meg milner-féléknek nem szabadna stadionközelbe kerülniük.morientes írta:http://www.soccerfame.hu/team/manchester-city/squadEnrique írta:Egyszer a Citynek is kijöhet a lépés, pláne hogy náluk pszichés gátról lehet beszélni szerintem, az állományuk egyáltalán nem rossz. Ha ez a gát átszakad, sokáig juthatnak, mondjuk Pellegrini szerintem is nagy fék.
Mindenki akkor döntse el,hogy ez mire elég a barca ellen...
tavaly is demikélisz nullázta le az esélyeiket.
- morientes
http://www.soccerfame.hu/team/manchester-city/squadEnrique írta:Egyszer a Citynek is kijöhet a lépés, pláne hogy náluk pszichés gátról lehet beszélni szerintem, az állományuk egyáltalán nem rossz. Ha ez a gát átszakad, sokáig juthatnak, mondjuk Pellegrini szerintem is nagy fék.
Mindenki akkor döntse el,hogy ez mire elég a barca ellen...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
2008: Celtic
2009: Lyon
2010: Stuttgart
2011: Arsenal
2012: Leverkusen
Barca's contract with UEFA ended in 2012 and they forgot to renew it. And Uncle Flo seized the opportunity.
Egyszer a Citynek is kijöhet a lépés, pláne hogy náluk pszichés gátról lehet beszélni szerintem, az állományuk egyáltalán nem rossz. Ha ez a gát átszakad, sokáig juthatnak, mondjuk Pellegrini szerintem is nagy fék.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
- Kedvenc csapatod: real
Úgy tudom Yaya az első meccsen még eltiltott lesz ....