Aranylabda

Foci a Real Madridon túl...
Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Aranylabda - 2014

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. december 16., kedd 19:53

és miért van kiemelve a neve?

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 16., kedd 1:53

"How can anybody else but Ronaldo win this?" Schmeichel asked in an exclusive interview with Goal. "It's great that one of the three nominees is a goalkeeper, but I don't think Neuer can win it this time.

"I think Ronaldo has been too good so I think he's going to run away with it.

(link)

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 12., péntek 15:39

Enrique írta:
wZoLee7 írta:Teljesen mind1, az egész ahogy van korrupt
Szerintem nagyon egyszerű felfogás ez a 'mindenki korrupt'.
Ha csak a focit nézem, az általános vélemény szerint korrupt az MLSZ, korruptak a bírók, a spanyol szövetség, a Fifa-Uefa, a sorsolások, az aranylabda, a teljes média, gyakorlatilag minden és mindenki, és akkor még csak a fociról beszéltem.
Most ez eléggé off,de az internet mindamellett,hogy tele van egy rakás szennyel az egyetlen létező platform, amit nem tudnak(még) teljesen cenzúrázni.Az oké ,hogy belekontárkodnak sokan olyan dolgokba amikhez nem értenek, de rengeteg logikus elgondolás is van olyanoktól akik utánajártak a dolgoknak,akik értik azt a területet amiről habognak.

Előfordulhat,hogy bármi is normálisan működik.De szerinted úgy fest ez a világ ahol élünk ami normálisan működik?

Gyakran összemosódik a sok szenny a valós logikus "összeesküvés elmélettel" és vegyítve nevetségesnek hat.

De maradjunk a focinál,a FIFA maga hányszor bizonyította,hogy korrupt? Nem győznek már mosakodni,meg mint mondtam ha valamihez értesz,követed napról napra érdekel a téma utánaolvasol,nem kell neked doktor-nak lenned,vagy szövetségi kapitánynak vagy FIFA elnöknek,hogy lásd ,hogy valami nincs rendben.

Ezért csinálnak "odafent" azt amit akarnak(és ez most lehet foci vagy a való világ) mert sokan úgy gondolják ők a szakértők biztos tudják mit csinálnak mi nem láthatunk bele ezekbe a dolgokba, ők meg köszönik szépen és röhögnek.

Szerintem ugyanolyan egyszerű rávágni valamire,hogy összeesküvés elmélet, mint a másik verzió,hogy minden és mindenki korrupt.Ha valami érdekel utána tudsz járni,ez az internet óriási előnye,szinte mindent megtalálsz ha valamelyik téma érdekel,utána meg már csak a saját logikádra vagy bízva.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. december 12., péntek 14:53

wZoLee7 írta:Teljesen mind1, az egész ahogy van korrupt
Szerintem nagyon egyszerű felfogás ez a 'mindenki korrupt'.
Ha csak a focit nézem, az általános vélemény szerint korrupt az MLSZ, korruptak a bírók, a spanyol szövetség, a Fifa-Uefa, a sorsolások, az aranylabda, a teljes média, gyakorlatilag minden és mindenki, és akkor még csak a fociról beszéltem.
Az emberek nagy része otthon a gép elől összerakja a nagy konspirációkat, megfejti a világ nagy igazságait, mert az ugye véletlenül sem fordulhat elő, hogy bármi is normálisan működik. Mindig mindenhol mindenki pontosan tudja mit kellene csinálni, csak pont azok nem akik a döntéseket hozzák, ez végtelenül érdekes.
Ez nem ellenetek szól, vagy nem csak ellenetek, de mióta van net, vannak fórumok, hozzászólások, azóta elképesztő méreteket ölt a lenézés, okoskodás, fikázás, a négy elemis traktoros gazda, meg a 12 éves raj gyerek is jobban tudja a dolgokat mindenkinél.
Ennél az aranylabdánál is minden felmerült már, hülyék a szavazók, csal a Fifa, bármi lehet, csak az nem, hogy tiszta a dolog.
Hát nem lehet könnyű így élni.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2014. december 12., péntek 13:19

dzsi91 írta:Ez az új rendszer teljesen kiismerhetetlen...
dzsi91 írta:...annyit látok,hogy vagy Messi kapja,vagy ha nem megy neki akkor adjuk oda Ronaldonak.
Messi vagy CR, nekem ez nem úgy tűnik, hogy kiismerhetetlen. :D

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. december 12., péntek 13:18

csak én nem látom ,hogy kevésbé számítanának a kupák
Ha még mindig azok számítanának, akkor az előzőt nem kapta volna CR, 2010-ben spanyol kapta volna vagy Sneijder.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 12., péntek 13:14

jó ezt tényleg én se gondolhattam komolyan :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. december 12., péntek 13:09

FIFA útmutatás ? Akinek a klubja többet fizet az győz . :shifty: :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 12., péntek 13:09

a FIFA igazán adhatna valami útmutatást már...
Most Tata szavai után nem mindegy, hogy van-e útmutatás vagy nincs? :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. december 12., péntek 13:08

Teljesen mind1, az egész ahogy van korrupt. Az kapja akinek az adott pillanatban jó a marketing értéke, vagy ami a legnagyobb elégedettséget váltsa ki a világban...ne legyen kétség, ha tavaly megkaphatta volna Messi az nélkül, hogy a fél világ a vezetők fejét követelte volna, megkapta volna. Adták CR-nek, hogy mindenki befogja. Legnagyobb pechjükre idén mégjobb szezont hozott le. Már az nevetséges, hogy Messi az első 3-ban is benne van, szarul játszott, alig volt kiemelkedő, a vb-n biztos nem. Klub szinten is nem egyszer lehetett érezni, hogy Neymar az aki inkább húzza a csapatot. Lehet, hogy én látom rosszul, de én nem hiszek ebben a szavazás dologban

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 12., péntek 13:06

CS0ki írta:
Azt viszont adom,hogy nem szabadna hazaszavazni,de igazából semmi szükség nem volt bevonni a buliba a kapitányokat meg a csk-kat...Volt pár meredekebb húzás a France football-tól (Owen,Cannavaro) de összességében jó helyre kerültek a bogyók.

Ez az új rendszer teljesen kiismerhetetlen...
Nekem meg az új rendszer tetszik jobban. :) Ahol kevésbé számítanak a kupák talán.
Összességében nekem is, mert így tényleg a világ legjobbja kapja(mondjuk ezzel a kijelentéssel megvárnám még a januárt :mrgreen: ) , csak én nem látom ,hogy kevésbé számítanának a kupák.Igazából semmit nem látok,annyit látok,hogy vagy Messi kapja,vagy ha nem megy neki akkor adjuk oda Ronaldonak.De mindenki összevissza beszél,Platini a kupákról magyaráz,más az egyéni teljesítményről, a FIFA igazán adhatna valami útmutatást már...

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. december 12., péntek 12:55

Azt viszont adom,hogy nem szabadna hazaszavazni,de igazából semmi szükség nem volt bevonni a buliba a kapitányokat meg a csk-kat...Volt pár meredekebb húzás a France football-tól (Owen,Cannavaro) de összességében jó helyre kerültek a bogyók.

Nekem meg az új rendszer tetszik jobban. :) Ahol kevésbé számítanak a kupák talán.
Nem lesz nagyobb tudású, de mégiscsak megindokolta érvekkel,hogy miért Cé-re szavazott, míg a nagyobb szakember annyit tudott mondani,hogy messi mert messi és messi.
Mert Messi mellett nehezen lehetett volna érvelni. Mármint a győzelmet illetően. ekem nincs bajom azzal, hogy a háromban van.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 12., péntek 12:45

csababarca írta:csak annyit akartam jelezni,hogy ettől nem lesz "nagyobb tudású" valaki..
amúgy egyszerűen nem szabadna azonos nemzetbelire szavazni,se edzőnek,se csapatkapitánynak.
Mert úgyis hazaszavaznak,pl valószínűleg az angol kapitány betette Rooneyt a háromba, vagy az olasz valamelyik játékosát...
De épp ezért ezek kiegyenlítődnek, szavaznak elegen,hogy ne legyen ennek jelentősége.
Nem lesz nagyobb tudású, de mégiscsak megindokolta érvekkel,hogy miért Cé-re szavazott, míg a nagyobb szakember annyit tudott mondani,hogy messi mert messi és messi.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. december 12., péntek 12:34

Remy írta:
csababarca írta: ha véletlen oda kerülne tűz közelbe egy marokkói, vagy karakószörcsöki játékos,akkor egyből az edzője rá szavazna, ami teljesen természetes.
De nem kerül oda, így ezek a noname emberek talán objektívebben tudják megítélni a dolgokat. És nem baráti alapon döntenek.

csak annyit akartam jelezni,hogy ettől nem lesz "nagyobb tudású" valaki..
amúgy egyszerűen nem szabadna azonos nemzetbelire szavazni,se edzőnek,se csapatkapitánynak.
Mert úgyis hazaszavaznak,pl valószínűleg az angol kapitány betette Rooneyt a háromba, vagy az olasz valamelyik játékosát...
De épp ezért ezek kiegyenlítődnek, szavaznak elegen,hogy ne legyen ennek jelentősége.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 12., péntek 12:29

csababarca írta: ha véletlen oda kerülne tűz közelbe egy marokkói, vagy karakószörcsöki játékos,akkor egyből az edzője rá szavazna, ami teljesen természetes.
De nem kerül oda, így ezek a noname emberek talán objektívebben tudják megítélni a dolgokat. És nem baráti alapon döntenek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. december 12., péntek 12:27

dzsi91 írta:
Így van :D Csak furcsa,hogy sokszor az ilyen marokkó meg nemtudom milyen edzőket kérjük számon,hogy mit keresnek az aranylabda szavazáson,közben meg az úgymond elitben megy a bohóckodás,mindenki a cimbire szavaz stb... :D

ha véletlen oda kerülne tűz közelbe egy marokkói, vagy karakószörcsöki játékos,akkor egyből az edzője rá szavazna, ami teljesen természetes.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 12., péntek 12:18

nmate írta:Ha jól latom szarkasztikusan érti dzsi.
Így van :D Csak furcsa,hogy sokszor az ilyen marokkó meg nemtudom milyen edzőket kérjük számon,hogy mit keresnek az aranylabda szavazáson,közben meg az úgymond elitben megy a bohóckodás,mindenki a cimbire szavaz stb... :D

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 12., péntek 12:15

Ha jól latom szarkasztikusan érti dzsi.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. december 12., péntek 12:06

Tata mióta top edző? :lol:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 12., péntek 12:05

A marokkói szövetségi kapitány: “Cristianóra szavaztam, mert kiérdemelte. Van sok másik kapus, akik lenyűgözőbbek, mint Neuer mégsem kapnak ugyanolyan megbecsülést a Fifától. Arról nem is beszélve, hogy a 2013-14-es BL elődöntőben Cristiano Ronaldo kétszer is bevette a kapuját.” Forrás: Madridom.hu

Nesztek még a végén kiderül,hogy nem is a jajgatáni edzők-játékosok miatt vicckategória az aranylabda hanem a "top" edzők miatt mint Tata :lol:

Vissza: