Egyéb bajnokságok
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Egyéb bajnokságok
Abban az időszakban volt Zidane-R9 hatalmas szakadék és akkor Raúl-Henry-Del Piero-Totti stb... Legalább is nálam ezek a nevek egy szintet képvselnek.Nagy spíler volt Henry szerettem a játékát nagyon.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Thuram, Vieira...nálamPersze voltak jo kp- es vedojuk is.....de ez a ket jatekos kiemelkedett a mezonybol.
Egyébként semmi bajom Henryval, csak nálam közel sincs úgy a topban, mint sokaknál.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Neked Raúl, de egy Arsenal drukkernek Henry-nál nemigen van nagyobb.nmate írta:Raúl azert jobb focista volt. Remek befejező és előkészítő is volt a spanyol. RvN más kérdés, nem volt sokoldalú focista, de 16-oson belül, first touchban pl. Henrynal és Raulnal is jobb volt.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Azok voltak az igazi PL-s idol. Henry's Arsenal vs Nistelrooys MU.
Henryt tartottam vilag masodik legjobb csataranak Ronaldo utan. A francia valogatott nem csak Zizou miatt volt ilyen eredmenyes. Persze voltak jo kp- es vedojuk is.....de ez a ket jatekos kiemelkedett a mezonybol. Szerintem amikor Nedved es Sevcsenko kapta az aranylabdat, a ketto kozul vmelyik evben Henry jobban megerdemelte volna(v mindkettoben)
Henryt tartottam vilag masodik legjobb csataranak Ronaldo utan. A francia valogatott nem csak Zizou miatt volt ilyen eredmenyes. Persze voltak jo kp- es vedojuk is.....de ez a ket jatekos kiemelkedett a mezonybol. Szerintem amikor Nedved es Sevcsenko kapta az aranylabdat, a ketto kozul vmelyik evben Henry jobban megerdemelte volna(v mindkettoben)
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Raúl azert jobb focista volt. Remek befejező és előkészítő is volt a spanyol. RvN más kérdés, nem volt sokoldalú focista, de 16-oson belül, first touchban pl. Henrynal és Raulnal is jobb volt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Valakinél a holland van magasabban jegyezve, nálad nem. Ilyen egyszerű ez.Érdekes, hogy néhányan botlábúakhoz hasonlítják. Persze majd Nistelroy-yal van egy szinten...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
Érdekes, hogy néhányan botlábúakhoz hasonlítják. Persze majd Nistelroy-yal van egy szinten...BBarni írta:Én imádom Recobát de azon kívül, hogy ő többnyire támadó középpályást játszott, bőven Henry alatt van!Ha nem is képességekben, de teljesítményben igen!Nálam simán Raul és Rivaldo felett van, ha nem is sokkal, Rvn-ről ne is beszéljünk!A kétezres években nem nagyon volt jobb nála a posztján ezt tény!Nálam csúcskategória ez nem kérdés!
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Én imádom Recobát de azon kívül, hogy ő többnyire támadó középpályást játszott, bőven Henry alatt van!Ha nem is képességekben, de teljesítményben igen!Nálam simán Raul és Rivaldo felett van, ha nem is sokkal, Rvn-ről ne is beszéljünk!A kétezres években nem nagyon volt jobb nála a posztján ezt tény!Nálam csúcskategória ez nem kérdés!
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az elmúlt húsz év már csak azért is durva,mert 1999-ben mutatkozott be az arsenalban,onnan datálódik sztm az igazi karrierjének a kezdetehú, vagy 3x már tuti le voltak futva azok a körök, hogy titi klasszis volt e vagy csak egy jó atléta. :mrgreen:
hiányozni fog a futball világából, nagy alakja volt az elmúlt 20 évnek.
Hogy csúcskategória volt e vagy csak szimplán atléta...valahol a kettő között.Ha csak.a pályatársait nézem,nem volt olyan jó mint Rivaldo,vagy Raul,olyan jó meg pláne nem,mint Ronaldo.De jobb volt mint York vagy Cole,pl.Én Battistuta,RvN,vagy Alvaro Recoba szintjére tenném leginkább...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- alexoxladjackoxi
Tiszta humorherold lettél, hallod!Realista24 írta:Ez egy kérdőmondat.alexoxladjackoxi írta:Realista24: "Meg csúcskategória?" Ez most mi?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez egy kérdőmondat.alexoxladjackoxi írta:Realista24: "Meg csúcskategória?" Ez most mi?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
Realista24: "Meg csúcskategória?" Ez most mi?
Szerintem simán volt csúcskategória fénykorában. Volt egy jó 5-6 éve az elitben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a 20 az tényleg talán sok, de mióta én nézek focit, a 2000-es éveket nézzük, én nem sok nála jobb csatárt láttam.
aztán lehet, hogy kicsit túlértékelem.
aztán lehet, hogy kicsit túlértékelem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Elmúlt 20 évnek? Meg csúcskategória? Te jó ég...réges régen kilépett már az elitből, azóta csak bohóckodik.'shutterisland írta:hú, vagy 3x már tuti le voltak futva azok a körök, hogy titi klasszis volt e vagy csak egy jó atléta.Az utolsó csúcskategóriás csatár is szögre akasztja a csukát?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hú, vagy 3x már tuti le voltak futva azok a körök, hogy titi klasszis volt e vagy csak egy jó atléta.Az utolsó csúcskategóriás csatár is szögre akasztja a csukát?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Thierry Henry bejelentette visszavonulását
Egyet sajnálok csak, hogy nem láthattam Madrid mezben. Az utolsó csúcskategóriás csatár is szögre akasztja a csukát? Na jó nem... Benzema itt van.
Egyet sajnálok csak, hogy nem láthattam Madrid mezben. Az utolsó csúcskategóriás csatár is szögre akasztja a csukát? Na jó nem... Benzema itt van.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Totti pirosa után azért a képek elég csalókák. Az előtte lévő visszajátszáson látszik, ahogy a labdát rúgja el a csóka elsőnek.pátkán írta:https://www.youtube.com/watch?v=ZPd8YmFcvtQ
Volt hasonló mértékű csalás a futballtörténelemben? Még visszanézni is szörnyű, olaszokat legyalulták rendesen.. 3.49nél
Amúgy no komment, ami azon a tornán történt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
https://www.youtube.com/watch?v=ZPd8YmFcvtQ
Volt hasonló mértékű csalás a futballtörténelemben? Még visszanézni is szörnyű, olaszokat legyalulták rendesen.. 3.49nél
joabulicsak
http://www.csakfoci.hu/kulfold/vilagfoci/node/181991 Azt a rohadt. Kemény.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K