Jó látni hogy pörögnek ugyan azok a körök....
Én azt mondon:-1 azaz egy darab edző
-1!azaz egy darab középpályás,aki leveszi a terhet Xabiról,aki birja tüdővel,ha meg egy kicsit lát is a pályán,az már csak non+ultra...ja ha padrateszi a herceget az meg maga lenne a csúcs
-1 azaz egy darab szélső,hogy valami agyféle is legyen a jobboldalon,aki nem a 90gurigás Bale.Mögé aztán lehet felhozni Jesé Rodriguezt,aki akár csatárnak is jó lehet.
Aztán itt van ez a csatárkérdés....na ez itt már kicsit árnyaltabb téma.Vagy Benzema MÖGÈ igazolni egy kisebb nevet,nem sztárt,úgyértem(Cavani,Falcao,Suarez)vagy ha nem,akkor egyértelmű Suarezt favorizálom,az okokat már leírták sokan,de ha ő jönne,akkor Benzemat el lehet felejteni,mer nem csípi a versenyhelyzetet,ez afféle művészmizéria,ha zavarják nem tud alkotni
ez olyan hogy Özil nyakára is hiába hoznának valakit,a német nem küzdene a kezdőért,hagyná inkább a francba...
Épp ezért én azt gondolom,hogy maradjon mindkettő még egy idényt,a francia mögé hozni kell valakit,ha ne aggy isten történne vele valami a szezonba...valami jó brazil csatárt...
(ja olyan most nincs
)na mind egy talán Pato,mondaná hehe
Franszoát meg ne bántsátok,elég objektivan nézi ő a dolgokat,csak most véletlenül megtévedt...