A Real Madrid érvényesítette opcióját, így Casemiro aláírt 2017-ig, akit az első csapatnál vehetnek számításba a következő szezontól!
Ez hivatalos ?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. június 10., hétfő 19:44
A Real Madrid érvényesítette opcióját, így Casemiro aláírt 2017-ig, akit az első csapatnál vehetnek számításba a következő szezontól!
HozzászólásSzerző: Dragóner » 2013. június 10., hétfő 19:41
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. június 10., hétfő 19:38
Nem "vagy", hanem "és" az elvárás. A páratlan játékú galaktikusok 4 évig nem nyertek semmit...Ráadásul a múlt sok mindent megszépít, a balett mellett emlékszem a kínos zakókra is...amikor látvány helyett rémálmot kaptunk. Rajtunk röhögött az egész világ.Jim írta:de nagyon látványos volt a játék,Figo-Beckham-Zidane; Raúl-Ronaldo-Owen... ki is kaptunk csúfosan...)
Madridban sztem elvárás, vagy eredmény legyen, vagy fehér balett (legalább)
én inkább a kevésbé eredményes, de páratlan látványú játékot támogatom...
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. június 10., hétfő 19:22
amég Perez az elnök, addig szerintem ehhez hasonló horrortól nem kell tartani, igényesebb ő annál, hogy ilyen senkiháziakat idehozzon.azt a kurva de remélem hogy ennek semmi valóságalapja.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 10., hétfő 19:12
dzsiiim.Jim írta:de nagyon látványos volt a játék,Figo-Beckham-Zidane; Raúl-Ronaldo-Owen... ki is kaptunk csúfosan...)
Madridban sztem elvárás, vagy eredmény legyen, vagy fehér balett (legalább)
én inkább a kevésbé eredményes, de páratlan látványú játékot támogatom...
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. június 10., hétfő 19:06
de nagyon látványos volt a játék,Figo-Beckham-Zidane; Raúl-Ronaldo-Owen... ki is kaptunk csúfosan...)
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 10., hétfő 19:03
HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. június 10., hétfő 19:02
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 10., hétfő 18:44
Nem mer nem enged be a rendszerGalacticos írta:te átszoktál nézni az eurobarcára?morientes írta:Franszoát meg ne bántsátok,elég objektivan nézi ő a dolgokat,csak most véletlenül megtévedt...
ott kb a legnagyobb antimadridista.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 10., hétfő 18:34
te átszoktál nézni az eurobarcára?morientes írta:Franszoát meg ne bántsátok,elég objektivan nézi ő a dolgokat,csak most véletlenül megtévedt...
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 10., hétfő 18:33
Jah, az odavágón meg égtünk 3-0-ra... A lényeg, hogy konstans szopás volt mind BL fronton, mind a Barcával szemben az az időszak. Xavi boldog lenne, ha azok az idők visszajönnének. Mert Capello óta ugyan szar a foci a Realnál, de azóta nem igazán volt olyan el classico, ahol az esélytelenség nyugalmával léptünk pályára, kivétel talán a 2-6, de az előtt a meccs előtt is reménykedhettünk a csapat bajnoki formájában.miró írta:csak megjegyzem hogy ezzel a reallal tönkre vertük a barcelonát otthon,és azóta is az volt a legjobb el classico.Figo-Beckham-Zidane; Raúl-Ronaldo-Owen... ki is kaptunk csúfosan...)
igen,a 4-2-re gondolok.
de igazad van,biztos jó lehetett ellenük játszani,csak olyan szempontból hogy ők futballoztak.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 10., hétfő 18:32
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. június 10., hétfő 18:30
Hű a mindenit, ezt megnéztem volna...azért RC se rontott a színvonalon. Hát egy darabig ilyet fehér mezben nem fogunk látni. gómez.Csodás este a Bernabéuban; Figo, Zidane, Redondo, Nedved, és Davids újra varázsoltak…
HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 10., hétfő 18:04
ebben igazad van,de mourinho munkás csapatot csinált a realból,kontrás,néhol rugdosódó csapatot.Mourinho jövetelekor se volt már meg az a stílus, úgyhogy ő nem vert szét semmit
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 10., hétfő 18:01
Mourinho jövetelekor se volt már meg az a stílus, úgyhogy ő nem vert szét semmitmiró írta:„Idegesítő volt látni, hogy a Real Madrid így játszik, mivel korábban volt egy eszme, egy felfogás… Zidane, Roberto Carlos… Ők hihetetlenek voltak.”
nem szeretem xavi nyilatkozatait,de ebben igaza van.
itt volt egy stílus,mourinho ezt jól elb*szta....
és szépen a föld alá vitte a real jó hírét..
de,végre elment.
HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 10., hétfő 17:58
csak megjegyzem hogy ezzel a reallal tönkre vertük a barcelonát otthon,és azóta is az volt a legjobb el classico.Figo-Beckham-Zidane; Raúl-Ronaldo-Owen... ki is kaptunk csúfosan...)
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 10., hétfő 17:52
Menj haza francois, részeg vagy.micsoda dominencia megszüntetés volt azzal az egy nyamvadt bajnoki címmel
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 10., hétfő 17:51
Az az eszme halálos beteg lett 2004-ben, és utána agonizált 2 évig, majd Capello kiírtotta az amúgy is megbukott eszmét végleg. Mourinho nem gyalázott porba semmit, amit elődei ne tettek volna meg.miró írta:„Idegesítő volt látni, hogy a Real Madrid így játszik, mivel korábban volt egy eszme, egy felfogás… Zidane, Roberto Carlos… Ők hihetetlenek voltak.”
nem szeretem xavi nyilatkozatait,de ebben igaza van.
itt volt egy stílus,mourinho ezt jól elb*szta....
és szépen a föld alá vitte a real jó hírét..
de,végre elment.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 10., hétfő 17:49
Lesz az 3 millió is, maximum 5.Los Blancos írta:Én meg ha elviszik ingyen. kb 10M szabadul fel évenként.
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 10., hétfő 17:45
A fichajes.net szerint az AS Monaco Kakát szemelte ki magának. A középpályás hosszú ideje szerepel az eladó játékosok között, azonban eddig egyetlen klub sem tudta teljesíteni a fizetési igényeit, azonban Dimitry Rybolovlev hajlandó lenne biztosítani a brazil játékosnak azokat a feltételeket, amiket jelenleg a Real Madrid is.
Ha legalább egy 10est adnak érte én már boldog leszek
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem