Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

tubatibi

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. június 10., hétfő 19:44

A Real Madrid érvényesítette opcióját, így Casemiro aláírt 2017-ig, akit az első csapatnál vehetnek számításba a következő szezontól!

Ez hivatalos ?
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Dragóner

HozzászólásSzerző: Dragóner » 2013. június 10., hétfő 19:41

A Real Madrid érvényesítette opcióját, így Casemiro aláírt 2017-ig, akit az első csapatnál vehetnek számításba a következő szezontól!

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. június 10., hétfő 19:38

Jim írta:
Figo-Beckham-Zidane; Raúl-Ronaldo-Owen... ki is kaptunk csúfosan...)
de nagyon látványos volt a játék,
Madridban sztem elvárás, vagy eredmény legyen, vagy fehér balett (legalább)
én inkább a kevésbé eredményes, de páratlan látványú játékot támogatom...
Nem "vagy", hanem "és" az elvárás. A páratlan játékú galaktikusok 4 évig nem nyertek semmit...Ráadásul a múlt sok mindent megszépít, a balett mellett emlékszem a kínos zakókra is...amikor látvány helyett rémálmot kaptunk. Rajtunk röhögött az egész világ.
Fontos a szép játék, naná, de nem az eredményesség kárára.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. június 10., hétfő 19:22

azt a kurva de remélem hogy ennek semmi valóságalapja.
amég Perez az elnök, addig szerintem ehhez hasonló horrortól nem kell tartani, igényesebb ő annál, hogy ilyen senkiháziakat idehozzon.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 10., hétfő 19:12

Jim írta:
dzsiiim.
kérlek írd már le nekem hogy te a nyáron hogy alakítanád a keretet, de maradj a realitásoknál. :) és mondjuk van 120milkád elkölteni.
nagyon kíváncsi vagyok hogy mit hoznál ki. :D

az első suarezes hírnél ha jól emlékszem egy olyan költői túlzással éltem hogy:"hamarabb adnék higuainnak élete végéig szóló szerződést." dezt most hivatalosan visszavonom, és gomezre ez igaz. gomezhez képest higuain akkora zseni mint vanczák vilihez képest és marcelo.
ha goemz beteszi ide a lábát... értem hogy benne van a gól. de könyörgöm milyen áron? leszarom hogy gólra játsszák a focit, őt nem. hozzanak ide bármilyen nímandot de őt ne. azt a kurva de remélem hogy ennek semmi valóságalapja.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2013. június 10., hétfő 19:06

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 10., hétfő 19:03

sahinnak még van egy éve dortmundban. nem tudom miért másfél évre adtuk nekik kölibe.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

ganjaman89
Kedvenc játékosaid: Raphael Varane
Kedvenc csapatod: real madrid cf

HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. június 10., hétfő 19:02

Szerintem az új edzővel új taktika meg felfogás lesz és lehet akik a kontrákban meg egyáltalán Mourinhonál nem játszottak (szó szerint és átvitt értelemben) sem,most hasznos vagy esetleg meghatározók lesznek (sahin,coentrao)

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 10., hétfő 18:44

Galacticos írta:
morientes írta:Franszoát meg ne bántsátok,elég objektivan nézi ő a dolgokat,csak most véletlenül megtévedt...
te átszoktál nézni az eurobarcára?
ott kb a legnagyobb antimadridista.
Nem mer nem enged be a rendszer :lol:
Szal nemtom,lehet,de ezt itt én még nem vettem észre.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 10., hétfő 18:34

morientes írta:Franszoát meg ne bántsátok,elég objektivan nézi ő a dolgokat,csak most véletlenül megtévedt...
te átszoktál nézni az eurobarcára?
ott kb a legnagyobb antimadridista.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 10., hétfő 18:33

miró írta:
csak megjegyzem hogy ezzel a reallal tönkre vertük a barcelonát otthon,és azóta is az volt a legjobb el classico.
igen,a 4-2-re gondolok.
de igazad van,biztos jó lehetett ellenük játszani,csak olyan szempontból hogy ők futballoztak.
Jah, az odavágón meg égtünk 3-0-ra... A lényeg, hogy konstans szopás volt mind BL fronton, mind a Barcával szemben az az időszak. Xavi boldog lenne, ha azok az idők visszajönnének. Mert Capello óta ugyan szar a foci a Realnál, de azóta nem igazán volt olyan el classico, ahol az esélytelenség nyugalmával léptünk pályára, kivétel talán a 2-6, de az előtt a meccs előtt is reménykedhettünk a csapat bajnoki formájában.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 10., hétfő 18:32

Jó látni hogy pörögnek ugyan azok a körök.... :mrgreen:
Én azt mondon:-1 azaz egy darab edző
-1!azaz egy darab középpályás,aki leveszi a terhet Xabiról,aki birja tüdővel,ha meg egy kicsit lát is a pályán,az már csak non+ultra...ja ha padrateszi a herceget az meg maga lenne a csúcs :D
-1 azaz egy darab szélső,hogy valami agyféle is legyen a jobboldalon,aki nem a 90gurigás Bale.Mögé aztán lehet felhozni Jesé Rodriguezt,aki akár csatárnak is jó lehet.
Aztán itt van ez a csatárkérdés....na ez itt már kicsit árnyaltabb téma.Vagy Benzema MÖGÈ igazolni egy kisebb nevet,nem sztárt,úgyértem(Cavani,Falcao,Suarez)vagy ha nem,akkor egyértelmű Suarezt favorizálom,az okokat már leírták sokan,de ha ő jönne,akkor Benzemat el lehet felejteni,mer nem csípi a versenyhelyzetet,ez afféle művészmizéria,ha zavarják nem tud alkotni :mrgreen: ez olyan hogy Özil nyakára is hiába hoznának valakit,a német nem küzdene a kezdőért,hagyná inkább a francba...
Épp ezért én azt gondolom,hogy maradjon mindkettő még egy idényt,a francia mögé hozni kell valakit,ha ne aggy isten történne vele valami a szezonba...valami jó brazil csatárt... :hmmm: (ja olyan most nincs :mrgreen: )na mind egy talán Pato,mondaná hehe :D

Franszoát meg ne bántsátok,elég objektivan nézi ő a dolgokat,csak most véletlenül megtévedt... :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. június 10., hétfő 18:30

Csodás este a Bernabéuban; Figo, Zidane, Redondo, Nedved, és Davids újra varázsoltak…
Hű a mindenit, ezt megnéztem volna...azért RC se rontott a színvonalon. Hát egy darabig ilyet fehér mezben nem fogunk látni. gómez.

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 10., hétfő 18:04

Mourinho jövetelekor se volt már meg az a stílus, úgyhogy ő nem vert szét semmit
ebben igazad van,de mourinho munkás csapatot csinált a realból,kontrás,néhol rugdosódó csapatot.
de mind1 is..lényeg hogy eltűnt innen.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 10., hétfő 18:01

miró írta:
„Idegesítő volt látni, hogy a Real Madrid így játszik, mivel korábban volt egy eszme, egy felfogás… Zidane, Roberto Carlos… Ők hihetetlenek voltak.”

nem szeretem xavi nyilatkozatait,de ebben igaza van.
itt volt egy stílus,mourinho ezt jól elb*szta....
és szépen a föld alá vitte a real jó hírét..

de,végre elment. :)
Mourinho jövetelekor se volt már meg az a stílus, úgyhogy ő nem vert szét semmit

Xavinak meg lehetne akár igaza is, de őt egyáltalán nem érdekli a Real stílusa, mert csak kötözködni akar. Ha olyan focink lett volna idén, mint akkoriban, más indokkal kötekedne

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 10., hétfő 17:58

csak megjegyzem hogy ezzel a reallal tönkre vertük a barcelonát otthon,és azóta is az volt a legjobb el classico.
igen,a 4-2-re gondolok.
de igazad van,biztos jó lehetett ellenük játszani,csak olyan szempontból hogy ők futballoztak.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 10., hétfő 17:52

micsoda dominencia megszüntetés volt azzal az egy nyamvadt bajnoki címmel
Menj haza francois, részeg vagy.

Csak azt nem értem, hogy akik nem tudnak objektíven véleményt formálni a real vs barca ügyben, mint te meg sok társad(talán shutter az egyedüli kivétel), miért kell idejönni és benyögni az ilyen bicskanyitogató hülyeséget, mint ez. Megaláztunk a Camp Nouba, utána a b csapattal is megvertünk, és akkor még van pofátok itt verni az asztalt... :taps:

Ha utálod a Realt, és nem tudsz veszíteni, ne gyere ide.
Én is utálom a barcát, de nem megyek az eurobarcára köpködni, meg elfogadtam pár évvel ezelőtt, hogy kikaptunk a barcától, nem szánalmas kifogásokat kerestem.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 10., hétfő 17:51

miró írta:
„Idegesítő volt látni, hogy a Real Madrid így játszik, mivel korábban volt egy eszme, egy felfogás… Zidane, Roberto Carlos… Ők hihetetlenek voltak.”

nem szeretem xavi nyilatkozatait,de ebben igaza van.
itt volt egy stílus,mourinho ezt jól elb*szta....
és szépen a föld alá vitte a real jó hírét..

de,végre elment. :)
Az az eszme halálos beteg lett 2004-ben, és utána agonizált 2 évig, majd Capello kiírtotta az amúgy is megbukott eszmét végleg. Mourinho nem gyalázott porba semmit, amit elődei ne tettek volna meg.

Xavinak meg egyáltalán nincs igaza. Savanyú a szőlő, mert idén kikaptak párszor tőlünk, és érzik ők is, hogy Villanovával ez nem fog működni. Persze, hogy szép idők voltak számukra, mikor mi középpálya nélkül álltunk fel Zidane-ostól, Beckhamestől, és úgy aláztak szét minket, ahogy akartak. Én is visszasírnám a helyében azokat az éveket... (Még emlékszem arra a meccsre, amikor kptól felfelé így álltunk fel: Figo-Beckham-Zidane; Raúl-Ronaldo-Owen... ki is kaptunk csúfosan...)

A távozó Mourinho után könnyű a sarat dobálni, mert nincs itt, hogy visszadobjon. Persze előbb nem mert sarat dobálni, mert akkor eloszlott volna a felsőbbrendűség mítosza. Szánalom ez az ember. Dumált volna ilyeneket akkor, amikor még itt volt Mourinho... Csak hát a szájkaratét Mourinho jobban tolja. Akkor nem mert megszólalni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Matt009 2013. június 10., hétfő 17:53-kor.

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 10., hétfő 17:49

Los Blancos írta:Én meg ha elviszik ingyen. kb 10M szabadul fel évenként. :roll:
Lesz az 3 millió is, maximum 5. :roll:

Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 10., hétfő 17:45

A fichajes.net szerint az AS Monaco Kakát szemelte ki magának. A középpályás hosszú ideje szerepel az eladó játékosok között, azonban eddig egyetlen klub sem tudta teljesíteni a fizetési igényeit, azonban Dimitry Rybolovlev hajlandó lenne biztosítani a brazil játékosnak azokat a feltételeket, amiket jelenleg a Real Madrid is.
Ha legalább egy 10est adnak érte én már boldog leszek

Én meg ha elviszik ingyen. kb 10M szabadul fel évenként. :roll:

Vissza: