Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Karim Benzemát választották a meccs legjobbjának.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Carvajalra nyomtam, mert meccsek óta bombaformában játszik. Rajta kívül Casillas érdemel dicséretet (csak kifogott két tizenegyest a két legutóbbi meccsünkön), Benzema, CR a két gólpasszáért és Pepe. Isco szerintem gyengébb volt a szokottnál, bár a gólja az nagyon tetszetős volt ismét.
Khedira kapufájáért kár, ha bemegy, tuti lehetett volna rá itt is szavazni aki Bale-re szavazott, az vagy elvakult Bale-fan (hogyan?), vagy nem látta a meccset
Khedira kapufájáért kár, ha bemegy, tuti lehetett volna rá itt is szavazni aki Bale-re szavazott, az vagy elvakult Bale-fan (hogyan?), vagy nem látta a meccset
- terry76
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM
Pepe ismét jó volt.így tovább.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Carvajalra nyomtam.
Egyébként szerintem Bale most nem volt olyan rossz.
Mármint az első félidőben nagyon gyenge volt, a második játékrészben viszont egész jó..
Szóval olyan felemás meccse volt ez. Az első 45 percben azt hozta amit idén .. sajna.
A második félidőben már hasonlított tavalyi önmagára.
szerintem.
Egyébként közel mindenkivel elégedett vagyok, kivétel Illaramendi Ő végig nagyon sovány produkciót nyújtott.
Sztem Isco sem volt összességében gyenge. Az első félidőben igen, a másodikban már sok jó passza volt, fontos labdaszerzései, és a gólját is akkor rúgta.
Egyébként is úgy éreztem, hogy a második félidőben sokkal jobban játszik a csapat.
Amit CSOki ír azzal egyetértek.
Mármint a szabadrúgásokkal. Most azért van egy Kroos, sőt ugye James is (bár ő jelenleg sérült)Rúghatná más is a szabadokat nem csak ugyanaz a 2 arc.
Egyébként szerintem Bale most nem volt olyan rossz.
Mármint az első félidőben nagyon gyenge volt, a második játékrészben viszont egész jó..
Szóval olyan felemás meccse volt ez. Az első 45 percben azt hozta amit idén .. sajna.
A második félidőben már hasonlított tavalyi önmagára.
szerintem.
Egyébként közel mindenkivel elégedett vagyok, kivétel Illaramendi Ő végig nagyon sovány produkciót nyújtott.
Sztem Isco sem volt összességében gyenge. Az első félidőben igen, a másodikban már sok jó passza volt, fontos labdaszerzései, és a gólját is akkor rúgta.
Egyébként is úgy éreztem, hogy a második félidőben sokkal jobban játszik a csapat.
Amit CSOki ír azzal egyetértek.
Mármint a szabadrúgásokkal. Most azért van egy Kroos, sőt ugye James is (bár ő jelenleg sérült)Rúghatná más is a szabadokat nem csak ugyanaz a 2 arc.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
hát ezen besírtam! Nagyon jóCr 2 assist,vagy ez verseny abbamaradt amikor ebben is megelőzte Messit?
Bale 20%, Casillas 22% Ez mindent elmond gyerekek... szánalmas ez jól mutatja,hogy azért itt is tévúton jár pár ember...
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Casillasra nyomtam. Úgy érzem így ki tudom fejezni a köszönetem neki, hogy ki fogta a büntetőt. :Đ
Azért az félelmetes, hogy a legtöbb csapat ellen a minimum 3 gólt meglőjük.
Azért az félelmetes, hogy a legtöbb csapat ellen a minimum 3 gólt meglőjük.
Amennyiben marad a formája egész szezonban, nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy ne kerüljön padra, legalább átmenetileg. Nem létezik, hogy Pereznek ne legyen fontosabb a BL címvédés, mint az, hogy a sok ázsiai lássa játszani a walesit. (persze a James transzfer pont nem ezt támasztja alá, de a remény hal meg utoljára ) Ráadásul, ha a manchesteri klubok tényleg ekkora összeget kínálnak érte, és Reus hozható "aprópénzért" akkor bűn lenne nem meglépni a cserét, mondom ezt annak ellenére, hogy Reus-ban benne van a sérülésfaktor, bár amekkorát kapott legutóbb, nem csodálom, hogy megint ki kell hagynia, azért azt nem írnám a "hajlama" számlájára. De ha nem is a német, valaki mást a helyére, mert nem engedhetjük meg azt a luxust, hogy egy ilyen értékű játékos emberhátrányt jelentsen. Mindenesetre én kívánom neki a legjobbakat, és lendüljön formába, mert szükség lenne a képességeire.dzsi91 írta:Ha bélabarátunk nem lesz csúcsformában tavaszra ne is nagyon álmodozzunk címvédésről,max ha padra szorul.Itt valami van a háttérben,ilyen szintű visszaesést még nemláttam.Szörnyű.
A többi mind istenkirály,alázzuk a világot idén,hasonlókat 2015re.Cr 2 assist,vagy ez verseny abbamaradt amikor ebben is megelőzte Messit?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha bélabarátunk nem lesz csúcsformában tavaszra ne is nagyon álmodozzunk címvédésről,max ha padra szorul.Itt valami van a háttérben,ilyen szintű visszaesést még nemláttam.Szörnyű.
A többi mind istenkirály,alázzuk a világot idén,hasonlókat 2015re.Cr 2 assist,vagy ez verseny abbamaradt amikor ebben is megelőzte Messit?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Egyébként mikor adja át a lehetőséget a két faszgyerek a szabadrúgásoknál? Persze félrevezető lehet, hogy minden meccset látok, más csapatoknál meg esetleg inkább az összefoglalókat, de sorban csak azt kell nézni, hogy nálunk CR szétbombázza a sorfalat, bale meg kilövi a francba a bogyót. A kaput eleve alig találják el, nemhogy gólt lőjenek. Persze a lövés stílusból adódóan ha eltalálják jól, akkor rohadt nagy gól, meg szétszakad a háló, de lehet jobban járnánk, ha inkább Kroos-ék nyesnék rá a labdát a sorfal fölött. Pláne a kicsit közelebbi szabadrúgásoknál.
Egyébként csak nekem tűnik úgy, hogy a jobbról beívelt szögleteknél jön a gólok nagy része? A másik oldalon sokszor inkább csak kis szöglet van. De szerintem biztos, hogy lényegesen több gólt szereztünk jobb oldali szöglet után. Persze, Kroos.
Egyébként csak nekem tűnik úgy, hogy a jobbról beívelt szögleteknél jön a gólok nagy része? A másik oldalon sokszor inkább csak kis szöglet van. De szerintem biztos, hogy lényegesen több gólt szereztünk jobb oldali szöglet után. Persze, Kroos.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
miro írta:Èn hülye meg Carvajalra szavaztam...
Hát nagy hülye vagy
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Pápua új Guineai is van reggelve?
Nehogy beleharapjon a nagy lábujjamba.
Nehogy beleharapjon a nagy lábujjamba.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Èn hülye meg Carvajalra szavaztam...
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem vagyok ettől ideges, ne érts félre. Csak kíváncsi voltam, de sajnos az lett amit vártam. Fele troll, fele meg a meccset sem látta fogadom. Tiszta Aranylabda feelingR.M.C.F írta:Realista24 írta:Azért az komoly, hogy Carvajal kettővel kapott többet, mint Bale eddig
MIért adsz lehetőséget? Nem menne fel a cukrod ha nem teszed oda Bélt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Realista24 írta:Azért az komoly, hogy Carvajal kettővel kapott többet, mint Bale eddig
MIért adsz lehetőséget? Nem menne fel a cukrod ha nem teszed oda Bélt.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
jóég valaki indokolja már meg, hogy mért bélára szavaz? a trollkodás nem érv
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azért az komoly, hogy Carvajal kettővel kapott többet, mint Bale eddig
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Realista24 írta:Csak jutott mára is egy rekord:
Ez volt a Real Madrid 50. győzelme 2014-ben, ami új rekord. Az eddigi csúcstartó a Barcelona volt, akik 2012-ben 49 győzelmet arattak.
Egy másik, 176 gól a naptári évben, a Barcának 175.
Lassan el kell zavarni a gondolatokból azt hogy "barcelona"......nem mértékadó.
Ja,Ikerre nyomtam,ha valaki jó,az jó......ma ő volt,bár sok dolga nem volt,de azt kitűnően adta.,
Casillasra nyomtam, de ez inkább az utóbbi meccseknek is szól. Amúgy Carvajal továbbra is hozza az ellentmondást nem tűrő játékát és megy előre, mint akit felhúztak. Benzema és CR is elég korrektül játszottak, Illarranak volt egyedül egy vészes hátra passza meg Ramos tizije, de ők sem voltak rosszak, ma belefért a hibájuk is. A többiek korrektek voltak, kivétel a walesi csodát. Tényleg hihetetlen számomra, hogy abszolút semmit nem tud hozzátenni a játékhoz és sokszor nála hal el a támadás.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak jutott mára is egy rekord:
Ez volt a Real Madrid 50. győzelme 2014-ben, ami új rekord. Az eddigi csúcstartó a Barcelona volt, akik 2012-ben 49 győzelmet arattak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
azt hittem csak én szavazok a walesi bárdra..ki volt az az aljas...
Nem illik.