Azért bőven voltak most nála jobbak..Ezüst: Cé
Ezt kicsit vigasz díjnak érzem.
HozzászólásSzerző: miro » 2014. december 20., szombat 22:44
Azért bőven voltak most nála jobbak..Ezüst: Cé
HozzászólásSzerző: Bencze » 2014. december 20., szombat 22:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 20., szombat 22:43
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. december 20., szombat 22:40
tőccsetek nekiKerlon írta:Amúgy a legjobbunk Isco volt. Aki nem így gondolja az kapja be.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. december 20., szombat 22:40
Marad a stream...fontosabb a bronzmeccs ismétlése.dzsi91 írta:Ezabuzi jurosport mérnem mutatta a trófeaátadást?
22 győztes meccs zsinórban a világ tetejéről nézelődni kellemes dolog.Ramos a legnagyobb király,legalább volt egy edzőmeccsünk az Atletico trógerfociára,MerriKriszmöszmindenkinek
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 20., szombat 22:35
Kerlon írta:Amúgy a legjobbunk Isco volt. Aki nem így gondolja az kapja be.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 20., szombat 22:34
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 20., szombat 22:34
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 20., szombat 22:33
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 20., szombat 22:30
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 17., szerda 22:53
Az ilyen arcokat kerüld messziről! Még a végén elkapsz valamit...Kerlon írta:Egyik Realos ismerősöm szerint Benzema tegnap Illarraval együtt magasan kilógott LEFELÉ a csapatból. HMMMMM.
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. december 17., szerda 21:07
Hat a kora alapjan amugy is most kovetkezik elvileg a 4 legjobb eve, legalabbis tamadoknal idealis esetben 26 es 30 kozott van a peak. Tenyleg sokat fejlodott, es kezd kiteljesedni. Meg a vegen kihozza magabol a maxot es lesz egy klasszis csatarunk.doncsontos írta:Carvajalra nyomtam de Benzema is megérdemelte, hogy hivatalosan ő lett a MOM. ebben az évben szerintem szintet lépett a francia. céltudatosan, motiváltan játszik. tavalyhoz képest ég és föld az emberünk. úgy látszik ő is a "tipikusan későn érők" táborába tartozik! most lesz majd neki egy igazán jó 2-3 éve, figyeljétek meg
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 17., szerda 17:22
Ezt már akkor is így gondoltuk páran,mikor sokan zavarták volna a p**ba,de szerencsére igazunk lett.doncsontos írta:Carvajalra nyomtam de Benzema is megérdemelte, hogy hivatalosan ő lett a MOM. ebben az évben szerintem szintet lépett a francia. céltudatosan, motiváltan játszik. tavalyhoz képest ég és föld az emberünk. úgy látszik ő is a "tipikusan későn érők" táborába tartozik! most lesz majd neki egy igazán jó 2-3 éve, figyeljétek meg
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. december 17., szerda 17:18
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 17., szerda 13:44
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. december 17., szerda 13:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 17., szerda 11:28
Mindegyik oldalról Toni teszi be, de lehet mindenkinek a jobb oldalról áll rá jobban a feje a fejelésre. Amúgy biztos, hogy többet fejeltünk onnét, de én emlékszem jó pár veszélyes fejesre a másik oldalról is.CS0ki írta:Egyébként mikor adja át a lehetőséget a két faszgyerek a szabadrúgásoknál? Persze félrevezető lehet, hogy minden meccset látok, más csapatoknál meg esetleg inkább az összefoglalókat, de sorban csak azt kell nézni, hogy nálunk CR szétbombázza a sorfalat, bale meg kilövi a francba a bogyót. A kaput eleve alig találják el, nemhogy gólt lőjenek. Persze a lövés stílusból adódóan ha eltalálják jól, akkor rohadt nagy gól, meg szétszakad a háló, de lehet jobban járnánk, ha inkább Kroos-ék nyesnék rá a labdát a sorfal fölött. Pláne a kicsit közelebbi szabadrúgásoknál.
Egyébként csak nekem tűnik úgy, hogy a jobbról beívelt szögleteknél jön a gólok nagy része? A másik oldalon sokszor inkább csak kis szöglet van. De szerintem biztos, hogy lényegesen több gólt szereztünk jobb oldali szöglet után. Persze, Kroos.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. december 17., szerda 10:54
tucsoki írta:Sajnos nem láttam a meccset, csak összefoglalót néztem. Isco-ról viszont nem nagyon írtatok, ennyire semmilyen lett volna a játéka? Ahogy láttam tőle indult az akció amikor CR beadta Bale-nek, a gólja is pazar volt.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 17., szerda 10:27
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. december 17., szerda 10:24
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem