Cristiano Ronaldo
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Ronci most írta ki a facebookjára, hogy minden hír a hosszabbításával kapcsolatban hamis volt. Ez remélem nem azt jelenti, hogy nem is akar hosszabbítani...
Szerk.: Látom már ti is kiírtátok közben.
Szerk.: Látom már ti is kiírtátok közben.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
ne is mond.raj ez az új frizura.
hnap megyek fodrászhoz.
bár nem fogom ilyen rezesre beszínezni, csak a stílus kell.oldalt,hátul rövid, felül legyen hossza azért, hogyha úgy akarom akkor félrebaszhassam.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
raj ez az új frizura.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
azta k a..
nagyon jó.
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Szégyen a kukás, de hasznos.
Ez hülyeség, ez a logika abból indul ki hogy senki sem tudja megfizetni. Ha nem hosszabbít, akkor nem is kell senkinek megfizetnie minket, és bárhova mehet. Őszintén ilyen élethelyzetben lehet hogy én sem hosszabbítanék - azt amit alapból egy ilyen kaliberű játékos átigazolási összegeként egy másik klub szokott kapni, kapjam inkább én. Azért egy ilyen 50 milka ami minimum leesne így neki az mégis 4 éves fizuja.
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A futballban 1-2 hét alatt változnak a dolgok, nem hogy 2 év alatt, nem kell aggódni ,hosszabbítani fog , egyszerűen ahogy előttem is írták nincs hova menjen.
-
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
- Kedvenc csapatod: RMCF
Ha tenyleg megy, akkor szerintem csak a MU johet nala szoba. Nem tudnam mas csapatban elkepzelni...R.M.C.F írta: Mi lenne az a búbánatos dolog,vagy ki lenne az a csoda csapat akiért elmenne innen? Senki...semmi.....
Ő a realé....és jövőre ővé az aranylabda ha messi szól hogy mehet.
Azon gondolkodtam, hogy ha tenyleg nem fog hosszabbitani, akkor mi lenne a jo megoldas. Most nyaron eladni, jovore eladni vagy megvarni hogy lejarjon a szerzodese es szabadon igazolhato valjon (de legalabb ket evet meg nalunk jatszana).
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
LiamGallagher írta:Pózolt az új mezzel,szal 100%,hogy marad.
Mi lenne az a búbánatos dolog,vagy ki lenne az a csoda csapat akiért elmenne innen? Senki...semmi.....
Ő a realé....és jövőre ővé az aranylabda ha messi szól hogy mehet.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Higuaín is. Ebből ne következtess... Mondjuk Ronaldo lehet, hogy marad még egy évet, de nem biztos, hogy alá is ír...LiamGallagher írta:Pózolt az új mezzel,szal 100%,hogy marad.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Pózolt az új mezzel,szal 100%,hogy marad.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Grat a BL-gólkirályi címhez CR :-)
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
jobbos gyereknek nem volt másik pólója, amiben illik elmenni egy real edzésre.accel írta:ramos is lőtt egy képet velük.
- szurkolo
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Socrates
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan
Kerlon írta:A reklámbevételekkel meg a mezekkel meg minden szarral CR tuti profitot termel. Ezért nem értem, hogy miért nem sikerült még egy neki tetsző szerződést kitöltenünk... Az is lehet, hogy szóban megállapodtak, hogy kitölti a szerződését és 30 éves korában tovább áll. Átveszi Giggs helyét vagy valami.
Nem a fizetésben nem tudnak megegyezni, hanem a reklám bevételekben. CR nem akar annyit leadni a klubnak, amennyit az szeretne.
"Sosem akartam jobb lenni másoknál.
Csak egyszerűen jó akartam lenni." by Ronaldo
Csak egyszerűen jó akartam lenni." by Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ez nem túl bonyolult kérdés.....mivel közben megváltoztak az adózási törvények. Ha CR-el hosszabbít a madrid,akkor kb 2x esét kell majd fizetnie a 40%os adó miatt. Most kap kb bruttó 12-13 millát,ha hosszabbítunk akkor kb 20 milla lesz.Kerlon írta:A reklámbevételekkel meg a mezekkel meg minden szarral CR tuti profitot termel. Ezért nem értem, hogy miért nem sikerült még egy neki tetsző szerződést kitöltenünk... Az is lehet, hogy szóban megállapodtak, hogy kitölti a szerződését és 30 éves korában tovább áll. Átveszi Giggs helyét vagy valami.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
A nadrág se semmi.
- ___Samy___
őkMorataMartin írta: Mért kik ezek?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Mért kik ezek?accel írta:ramos is lőtt egy képet velük.
ramos is lőtt egy képet velük.