lordgabi írta:Ezt már láttam évekkel ezelőtt, az HBO adta talán, ugyanekkor viselt hasonló szakállt Iker is, akkor nagyon hasonlított nálam a kettő.
Egyébként tényleg jó film, mindenképp újrázni fogom.
Ezt írtam röviden a
Cserbenhagyásról, most újráztam, a régi oldalon is írtam róla néhány sort, akkor megjegyeztem az értékelésben, hogy picit túlértékeltem, maximálisan így volt, mert akkor egy kerek nyolcas volt (talán 8,5 is), most reálisan egy erős
7/10, köszi.
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
Bővebben nem nagyon tudok mit kiemelni, az első fele hatásosabb volt, ha mindenre emlékeztem volna belőle, akkor többet kap, de a végével nem voltam képben, azóta rengeteg jó/rossz filmet láttam már, volt, hogy ipari mennyiségben ment a dara, reálisan ennyit ért most nálam. A végén lehet emelkedik felet, ha pl. mathers ajánlása csökken, kihasználom majd az egyik módosítási lehetőséget a végén, az már most tuti.
RR77 ajánlása pedig eléggé ismert darab, új korában valahogy nem terveztem a megtekintését, most kötelező lesz, ezért a jó ajánlások közé sorolom, mivel nem láttam még ezelőtt, mint pár filmet már ebben a turnusban.