FIFA
- Chancee9
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Ramos, Modric, Xabi Alonso, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: FIFA
nálam 4-3-3: iker-carvajal,ramos,varane,marcelo-modric,kroos,isco-cristiano,benzema,bale/james
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én épp nagyon ráfüggtem az Ultimate Teamre vizsgaidőszak alkalmával Black Friday keretein belül vettem meg a játékot,előtte a 14-el toltam sokat.Eleinte ez a védekezés sehogy se akart működni nekem se..amióta a 11 v. 12-ben megjelent ez a taktikus védekezés mindig átállítottam sima játék alkalmával hagyományosra, csak hát az UT-ben azt nem lehet,úgyhogy sokáig szenvedtem. Fura volt,hogy a régi egygombos védekezési rendszer után nem elég csak egy gombot lenyomva tartani,meg legfeljebb becsúszni,hanem tényleg okosan kell megoldani. https://www.youtube.com/watch?v=pXH7HU7WkC4 Itt egy videó, szerintem jobban bemutatja, mintha elkezdeném leírni milyen gombokat nyomogass meg mikor, ha látod jobban átmegy szerintem Annyit tudok tanácsolni, hogy magát a szerelés gombot csak akkor nyomd amikor közvetlen közelben vagy a labdáshoz, mert amúgy csak tesz egy mozdulatot a vakvilágba a labdát vezető meg simán elfuthat melletted,szóval az időzítés fontos. A videóból meglátod, de nagyon hasznos amikor területet próbálsz levédekezni és nem támadod meg egyből, akkor a passzt jó százalékban letudod fülelni, ha meg rádvezeti akkor egyből lehetőséged van szerelni. Én épp a második ligában járok, de nekem is vannak nagyon fura meccsek, amikor egyszerűen a legrövidebb passzok ütemtelenek, nem indulnak a játékosok, elpattan a labda, az ellenfél pedig szétszed 2-3 góllal a 65-ös bronz csapatával Szerintem ebben cheatelni nem lehet, csak tényleg van pár olyan játékos aki ellen tökmindegy hogy Ronaldoval viszed rá a labdát vagy Messivel elfogja venni aztán csak pislogsz, mert olyan ütembe mozdul, hogy nagy százalékban ő fogja nyerni a párbajt. Ami még nagyon fontos, hogy a 100-as összhang az sokat dob a csapaton, meg kell találni a jó taktikát, és nem feltétlenül a legdrágább legjobb értékelésű játékosok a legjobbak Közben ez elég hosszúra nyúlt Nem vagyok egy nagy szakértő, de ha gondolod szívesen segítek bármiben később is, meg ha valami nem világos írj nyugodtan
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
UT-ben jártasoktól kérdezném, hogy mit csinálok rosszul?
Első idényem, úgy hogy még csak tanulom. 5. ligában vagyok, néha egészen jól is megy, de néha egyszerűen nem értem mi történik a pályán. Lassúak, ügyetlenek a játékosaim, olyan, mint ha taszítaná őket a labda (például kaptam már úgy gólt, hogy 1 percig gurult a gólvonalon a labda, a kapus meg állt felette, és bármit nyomtam, nem csinált rá semmit), alig tudok szerelni, stb. Kicsit, olyan, mint ha az ellenfél valami cheatet használna
Illetve arra nem tudtam még rájönni, hogy csinálják azt, hogy 1 cm-re a játékosaim seggében védekeznek, egyenesen a labdát támadják, mindig elérik, mindig ott vannak, az én játékosaim meg 5-10 méter távolságban vannak az ellenféltől mindig. Kicsit olyan, mint a régi védekezési mód, hogy nyomom a szerelés gombot, a védő meg odamegy, üldöz, szerel.
Ja ui.: intel i5 4460, GFX 660 ti, 8gb RAM (ha már Samy kérdezte)
Első idényem, úgy hogy még csak tanulom. 5. ligában vagyok, néha egészen jól is megy, de néha egyszerűen nem értem mi történik a pályán. Lassúak, ügyetlenek a játékosaim, olyan, mint ha taszítaná őket a labda (például kaptam már úgy gólt, hogy 1 percig gurult a gólvonalon a labda, a kapus meg állt felette, és bármit nyomtam, nem csinált rá semmit), alig tudok szerelni, stb. Kicsit, olyan, mint ha az ellenfél valami cheatet használna
Illetve arra nem tudtam még rájönni, hogy csinálják azt, hogy 1 cm-re a játékosaim seggében védekeznek, egyenesen a labdát támadják, mindig elérik, mindig ott vannak, az én játékosaim meg 5-10 méter távolságban vannak az ellenféltől mindig. Kicsit olyan, mint a régi védekezési mód, hogy nyomom a szerelés gombot, a védő meg odamegy, üldöz, szerel.
Ja ui.: intel i5 4460, GFX 660 ti, 8gb RAM (ha már Samy kérdezte)
- ___Samy___
egy kérdés:
ti milyen gépeken gyűritek a fifa 15-t? milyen proci, mennyi ram, stb.
olyasmi érdekelne, hogy milyen koncepcióval fut még élvezhető minőségben (nem szaggat meg ilyenek)
ti milyen gépeken gyűritek a fifa 15-t? milyen proci, mennyi ram, stb.
olyasmi érdekelne, hogy milyen koncepcióval fut még élvezhető minőségben (nem szaggat meg ilyenek)
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Köszi a tippeket, ha lesz ismét plus-om akkor kipróbálom a tippeket. Fifa 13 sokkal könnyebben ment egyébként. De itt már a 9. ligában full arany (és nem is akármilyen) csapatok jönnek, én meg mehetek a bronz csapatommal, kb esélyem sincs.ferni írta:a fifa főmenünüjében van olyan, hogy Katalógus, ott vannak olyanok, hogy zsetonlöketek, azokat vedd meg amiket tudsz.
lehet játékost is kölcsönözni pl.
és érdemes olyan játékosokból összeállítani a csapatot, akik közel vannak a gyorseladási árukhoz.
nonrare aranynál 300, rare aranynál 600 és ha elfogy a szerződése/megsérül gyorseladás és megveszed újból az embert és így kb ingyen van a csapatod és gyűjtheted a pénzt.
ha meg már lesz elég tőkéd tegyél össze 2 csapatot és váltogasd majd őket, hogy megspórold a fitness lapokat meg sérülés esetén se kelljen szívnod a gyógyító lapokkal.
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
helo:)
egy kerdesem lenne nekem: szoval meglehet oldani azt, hogy kezdek egy career modot es 2 csapatot iranyitok? haverommal szeretnenk igy jatszani, en reallal, o pedig barcaval szeretne lenni. Emlekeim szerint a regebbi fifakba volt erre lehetoseg ( 2005-2006?), az ujabb fifaknal van erre lehetoseg? (15, 13, 12)
egy kerdesem lenne nekem: szoval meglehet oldani azt, hogy kezdek egy career modot es 2 csapatot iranyitok? haverommal szeretnenk igy jatszani, en reallal, o pedig barcaval szeretne lenni. Emlekeim szerint a regebbi fifakba volt erre lehetoseg ( 2005-2006?), az ujabb fifaknal van erre lehetoseg? (15, 13, 12)
carvajal.bale.vidal.jesé
a fifa főmenünüjében van olyan, hogy Katalógus, ott vannak olyanok, hogy zsetonlöketek, azokat vedd meg amiket tudsz.volt írta:Valami tipped adjatok ,h kell az Ultimate teamet elkezdeni. Mert adott 20 bronz playert, de ezek passzolni nem tudnak és kb olyan gyorsak mint én.
A játékot így egyáltalán nem élvezem, a meccsek nagyon szarok. Pénzt nem tudok szerezni normális játékosokra.
lehet játékost is kölcsönözni pl.
és érdemes olyan játékosokból összeállítani a csapatot, akik közel vannak a gyorseladási árukhoz.
nonrare aranynál 300, rare aranynál 600 és ha elfogy a szerződése/megsérül gyorseladás és megveszed újból az embert és így kb ingyen van a csapatod és gyűjtheted a pénzt.
ha meg már lesz elég tőkéd tegyél össze 2 csapatot és váltogasd majd őket, hogy megspórold a fitness lapokat meg sérülés esetén se kelljen szívnod a gyógyító lapokkal.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Valami tipped adjatok ,h kell az Ultimate teamet elkezdeni. Mert adott 20 bronz playert, de ezek passzolni nem tudnak és kb olyan gyorsak mint én.
A játékot így egyáltalán nem élvezem, a meccsek nagyon szarok. Pénzt nem tudok szerezni normális játékosokra.
Ha Real-al kezdtetek karriert és eladtátok Pachecot ajánlom, hogy nézzetek rá kb. 2 év múlva.
Most böngészgettem a felderítőim jelentését és nem értettem, mit keres ott, mivel beállítottam, hogy csak világklasszis kapusokat mutasson. Megnéztem és 25 évesen 82-es!!!
még kb 68-as volt, amikor eladtam 1 millió körül, most 40 és 70 millió között tudom visszavásárolni...
Pont jó lesz Casillas utódjának.
Most böngészgettem a felderítőim jelentését és nem értettem, mit keres ott, mivel beállítottam, hogy csak világklasszis kapusokat mutasson. Megnéztem és 25 évesen 82-es!!!
még kb 68-as volt, amikor eladtam 1 millió körül, most 40 és 70 millió között tudom visszavásárolni...
Pont jó lesz Casillas utódjának.
Köszönöm a válaszokat
Végül úgy döntöttem, hogy mindkettőt megveszem
Szélre ahova játékost kerestem mehet Hazard
Reus pedig jöhet a csalódást keltő James helyére
Bale, Cr, Reus, Hazard tamadónégyes
Végül úgy döntöttem, hogy mindkettőt megveszem
Szélre ahova játékost kerestem mehet Hazard
Reus pedig jöhet a csalódást keltő James helyére
Bale, Cr, Reus, Hazard tamadónégyes
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Igaz. Reus jobban lo (sokkal) es jobb befejezo,ami nekem fontos.(Amugy kb 1 szint,kinek mi a fontosabb. Mondjuk az vicc hogy Hazard 88as Reus meg 86,de hat a ratingek nem tukrozik a valosagot)
Ha hosszutavon gondolkodsz karriermodban akkor viszont a belga. O fejlodik tovabb,o a fiatalabb.
Ha hosszutavon gondolkodsz karriermodban akkor viszont a belga. O fejlodik tovabb,o a fiatalabb.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Nagyon hasonlóak a játékban. Reus hatékonyabb a befejezéseknél, míg Hazard inkább a labdavezetésben és gyorsaságban, egyensúlyban jobb kicsivel, mint a német.wxyz írta:Hazard vagy Reus?
Nem tudom eldönteni melyiket igazoljam le
Én Reust jobban szeretem, de Hazard mellet szól az is, hogy 2 évvel fiatalabb. Ha UT akkor Reus, ha karrier mód akkor Hazard szerintem.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Ázár.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Szerintem Reus.wxyz írta:Hazard vagy Reus?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- MadridistaGabee
- Kedvenc játékosaid: CR7,GB11,JR10,IC1,SA16,TC17,DG19
- Kedvenc csapatod: RM,ManCity,NYRB,Juve,Roma,Chelsea
Hazard szerintem sokkalta jobb,FIFA-Worldben megvan,de iszonyat szabadrúgásokat lehet vele lövöldözni 25-30m-ről
• Cristiano Ronaldo • Sergio Ramos • Iker Casillas • Gareth Bale • James Rodríguez
OTHER: • Francesco Totti • Sergio Agüero • Andrea Pirlo • Thierry Henry • Tim Cahill • Diego Costa
OTHER: • Francesco Totti • Sergio Agüero • Andrea Pirlo • Thierry Henry • Tim Cahill • Diego Costa
Hazard vagy Reus?
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Online idényeknél be lehet valahol állítani, hogy ne játszhassak egy bizonyos csapat ellen? Természetesen a Realról van szó. Elég idegesítő, hogy ötből négyszer ők jönnek szembe, ráadásul legtöbbször tökéletesen ugyanazzal a kezdőcsapattal. Már kezd unalmassá válni...
FIFA15, XBox 360.
Köszi előre is.
FIFA15, XBox 360.
Köszi előre is.
- MadridistaGabee
- Kedvenc játékosaid: CR7,GB11,JR10,IC1,SA16,TC17,DG19
- Kedvenc csapatod: RM,ManCity,NYRB,Juve,Roma,Chelsea
Nekem Playstation-n van meg a FIFA-15,de az a grafika *o* Mindent megadnék érte+ a magyar nyelvért!
• Cristiano Ronaldo • Sergio Ramos • Iker Casillas • Gareth Bale • James Rodríguez