Bundesliga
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bundesliga
az örménnyel nagyon lyukra futottak, gyengén játszik és nem is eredményes..Klopp viszont alapkezdőként számít rá, érdekes
Gündogan feljebb játszatása valóban hiba, ő mélységben és középen az igazi..csak Klopp szerelmes valamiért a 68 éves Kehlbe amit szintén nem értek. Gündogan-Bender az alap, Kehl meg Sahin meg a cserék
Immobile, Ramos szintén nem jelentenek megoldást, közepes játékosok, akkor megy nekik ha a csapat is villog, a valahogy begyötrős stílusban meg nem jók
aki bevált az Aubameyang, ő fasza kis játékos..amúgy én a helyükben Bellarabira mennék rá, meg elhoznám cserébe gomezt, egy ilyen típusú csatár elférne a padon
Gündogan feljebb játszatása valóban hiba, ő mélységben és középen az igazi..csak Klopp szerelmes valamiért a 68 éves Kehlbe amit szintén nem értek. Gündogan-Bender az alap, Kehl meg Sahin meg a cserék
Immobile, Ramos szintén nem jelentenek megoldást, közepes játékosok, akkor megy nekik ha a csapat is villog, a valahogy begyötrős stílusban meg nem jók
aki bevált az Aubameyang, ő fasza kis játékos..amúgy én a helyükben Bellarabira mennék rá, meg elhoznám cserébe gomezt, egy ilyen típusú csatár elférne a padon
Nem illik.
Pont most nézegettem a játékát és van benne lehetőség
Az örményt meg küldhetik vissza Donyeckba, mert hiába van benne tehetség nagyon buta játékos
Götze Kagava szerű középső tamadó még érkezhetne. Gündogant nem pazarolnám el azon a poszton, Kagava nem tudja hozni magát, az örményt már leírtam
Az örményt meg küldhetik vissza Donyeckba, mert hiába van benne tehetség nagyon buta játékos
Götze Kagava szerű középső tamadó még érkezhetne. Gündogant nem pazarolnám el azon a poszton, Kagava nem tudja hozni magát, az örményt már leírtam
Jobb oldali TKP, gondolom már Reus pótlás féle. Sőt arra is merek gondolni, hogy megint az olcsó tehetséges vonulat felé fordulnak, mert a drágák nem igazán jöttek be.Ferencváros írta:A Bundesligában kieső helyen telelő Borussia Dortmund hivatalos honlapján jelentette be, hogy Kevin Kampl, a Red Bull Salzburg szlovén válogatott támadója 2019-ig szóló szerződést kötött a klubbal.
Nagyon jó igazolás. Több Salzburg meccset is láttam, a csapat húzóembere mind a bajnokságba, mind az EL-be. Szimpatikus játékos, remélem sok lehetőséget fog kapni, és él is vele.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
A Bundesligában kieső helyen telelő Borussia Dortmund hivatalos honlapján jelentette be, hogy Kevin Kampl, a Red Bull Salzburg szlovén válogatott támadója 2019-ig szóló szerződést kötött a klubbal.
Nagyon jó igazolás. Több Salzburg meccset is láttam, a csapat húzóembere mind a bajnokságba, mind az EL-be. Szimpatikus játékos, remélem sok lehetőséget fog kapni, és él is vele.
Nagyjából 1 hónapja mondta ezt, kicsit benéztem a dátumot....
nagyon érik a Pool- Klopp kapcsolat. attól már nem kell tartani hogy Reus marad, ha BL helyezést ér el a BVB
"Ez volt az utolsó meccsünk hazai pályán a szünet előtt. De lehet, hogy nemsokára eljön az az idő is, amikor nem én leszek a BVB edzője. Egy dolog azonban biztos, nagyon fognak hiányozni a fanatikusok. Hihetetlen, hogy milyen szurkolóink vannak, egészen fantasztikus. Vannak stadionok, ahol remek a hangulat, de csak kevés olyan, ahol egy 16. helyezett csapatot is ennyire szeretnek."
Klopp irányában rendületlen a bizalom a csapat elöljárói felől is, de ő kilátásba helyezte, hogy szívesen edzősködne Angliában. "Meglátjuk, hogy alakul a jövőm. Ha valaki felhív, beszélhetünk róla" - mondta a 47 éves mester, akit a Wolfsburg elleni meccs lefújását követően is hangosan éltetett a publikum, mire ő is tisztelgett az ezerfejűnek.
Ui: azért az megnyugtató, hogy nem Spanyolországban vállalna munkát...
Klopp irányában rendületlen a bizalom a csapat elöljárói felől is, de ő kilátásba helyezte, hogy szívesen edzősködne Angliában. "Meglátjuk, hogy alakul a jövőm. Ha valaki felhív, beszélhetünk róla" - mondta a 47 éves mester, akit a Wolfsburg elleni meccs lefújását követően is hangosan éltetett a publikum, mire ő is tisztelgett az ezerfejűnek.
Ui: azért az megnyugtató, hogy nem Spanyolországban vállalna munkát...
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
szerintem sok valasztasa nem volt, ha csak nem akart nepharagot. Eltudom kepzelni,h Pep nem igazan birja Robbent meg most sem.messideco írta:Termel Robben is. 18 meccsen 12 gól Jól tette Guardiola, hogy végül nem adta el senkinek, általában nem boldogul a nagy egyéniségekkel.
Akkor ujra targyalhatjuk, h a Dortmund nem fogja elerni a BL-s helyezest....amit korabban is mondtam.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem elég, hogy hullámvölgyben vannak és sok a sérültjük, még minden hétvégén rájuk fogadsz.Remy írta:Ez a Dortmund az év vicce
Gündi sajnos iszonyat öregfiúsan mozog, ez a Grosskreutz meg...
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Az lenne még csak az igazi, hogy Berlinben őket elverne nyernénk meg a tizenegyediket, ők meg kizúgnak a Bundesligából. Alapjába véve sajnálom hogy, így állnak, sok szimpatikus játékosuk van, nem is értem, hogy még az alsóházhoz tartozó csapatok ellen is képesek szenvedni és rúgott gól nélkül kikapni, sok sérülés ide vagy oda. Nem vagyok jártas annyira a német bajnokság csapatainak kezdő tizenegyében, de szerintem egy sérülésekkel teletűzdelt Dortmund kezdője nem a Werder,Paderborn,Freiburg szintű csapatokkal kéne, hogy egy szinten legyen. Fura..
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
nem is értem, h minek hasonlítgatja bárki is össze a 2 csapatot.sebydani írta:Nem is lehet csodálkozni, hogy a Bayern márciusra megint megnyeri a ligát. A Dortmund ha ma is veszítenek 10 vereségnél jár majd, a Bayern meg majd legfeljebb 1-2 vereséggel zárja majd az egész szezont,vagy veretlenül.. A többiek ráadásul szépen körbe is verik egymást.
rendesen ellehet gondolkodni azon, h a dortmund a kiesés ellen fog küzdeni. persze közrejátszik ebbe sokminden, sérülés, klopp, stb.. de most ez van.
nem egyedi eset. ott van pár éve a villarreal. jó az nem volt ennyire radikális,h 2 évvel előtte bl döntőt játszottak volna, de akkor is..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nem is lehet csodálkozni, hogy a Bayern márciusra megint megnyeri a ligát. A Dortmund ha ma is veszítenek 10 vereségnél jár majd, a Bayern meg majd legfeljebb 1-2 vereséggel zárja majd az egész szezont,vagy veretlenül.. A többiek ráadásul szépen körbe is verik egymást.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez a Dortmund az év vicce
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Termel Robben is. 18 meccsen 12 gól Jól tette Guardiola, hogy végül nem adta el senkinek, általában nem boldogul a nagy egyéniségekkel.
"And my heart will leave you never."
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
ziro4vr írta:előző meccsen összeszedett valami kisebb sérüléstKAG írta:Xabi amúgy sérült vagy, hogy-hogy még a keretben sem volt ott?
amúgy full alap kezdő
Köszi, igen azt tudtam, hogy kezdő! Illetve, hogy bezsebelt már pár egyéni díjat
Ezért is csodálkoztam, de a sérülésről nem tudtam.
ZIDANE
- ziro4vr
előző meccsen összeszedett valami kisebb sérüléstKAG írta:Xabi amúgy sérült vagy, hogy-hogy még a keretben sem volt ott?
amúgy full alap kezdő
Nem illik.
- ziro4vr
legvégére kapcsoltam oda, a sebhelyest meglökték hátulról, hempergett egy sort, fel akarták segíteni az meg felpattant arcoskodni a 165 centijével gusztustalan egy ember és nem a külseje miatt
Nem illik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
néztem a meccset, nagyon gyenge volt ma a bayern, csak kijött a szokásos "kiscsapat vs nagycsapat" szindróma a végén.
neuer ma bemutatott egy piszok nagy bravúrt, de egyszer csúnyán kiejtette a labdát és a gólt is elég csúnyán kapta bőrbe éles szögből.
neuer ma bemutatott egy piszok nagy bravúrt, de egyszer csúnyán kiejtette a labdát és a gólt is elég csúnyán kapta bőrbe éles szögből.