Mozi, filmek
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Mozi, filmek
Tervezem a Nightcrawlert. Meg még vagy 10-15 filmet, de majd közvetlen az Oscar gála előtt jut csak rájuk sor szerintem.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Michael Keaton. Sőt... Nortonnak is összejöhet idén az Oscar. Birdman nagyon erős.realmadridfan írta: Az év filmje nálam a Nightcrawler. Hatalmas meglepetés, Gylenhaal Oscar-gyanúsan hozza a szociopatát, ha nem kapja meg, az sajnos azért lesz, mert nem elég jó a neve, de nagyon megérdemelné. 9/10. Nézzétek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- realmadridfan
Az év filmje nálam a Nightcrawler. Hatalmas meglepetés, Gylenhaal Oscar-gyanúsan hozza a szociopatát, ha nem kapja meg, az sajnos azért lesz, mert nem elég jó a neve, de nagyon megérdemelné. 9/10. Nézzétek.nmate írta:Hát nálam sima 9-es... Interstellarral együtt magasan az év filmje, és szerintem mindegyik abszolút elit kategória.
- nmate
...és a Hold árnyékos oldala alatt nem azt értem
- nmate
Abban, hogy Fincher. Nem a neve miatt, hanem mert ott ültem a moziban és közel ugyan azt éreztem, mint a Hetediknél. Feszültség, majd a gyomorba markoló vége. Meg amiért megmutatta nekünk a Hold árnyékos oldalát. Ha sikeresen "beleéli" magát az ember, akkor ez egy odabaszós kis film.
- András93
Itt vagyok, lazán elmenne egy tévéfilmnek.sonic írta:Van meg valaki rajtam kivul aki szerint a Gone Girl egy oriasi nagy baromsag?
Megneztem tegnap, de a vegen azon az allasponton voltam hogy tobbet ertem volna ha 2.5 oraval tobbet alszok inkabb... Eddig az ev csalodasa nalam.
Semmi extra, olyan, mint a többi Fincher film a Fight Club óta, az meg már nem tegnap volt.
Ott volt a Pánikszoba, az is ugyanilyen volt. Amire azt mondja az ember, hogy oké, ez nem rossz, de miért Fincher? Na jó, az ettől is egy fokkal gyengébb volt.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem full atlagos, semmilyen szempontbol nem kiemelkedo. Mondjuk en nem voltam tisztaban vele hogy 12 vagy hany evig forgattak, de oszinten szolva ez kit erdekel? Csak a vegtermek szamit nem az hogy hogyan keszult. Az meg szerintem semi extra. Nekem szemely szerint unalmas is volt.danianevem írta:A lényeget meg sikerült lehagynom: a Boyhood-ot érdemes megnézni? Oké, hogy különleges, ahogyan elkészítették, de maga a film kegyetlen hosszúnak tűnik a témájához képest, én meg nem szoktam félbehagyni egy megkezdett filmet. 165 percet meg sok másra is eltudok pazarolni...
Valahol olvastam olyat is hogy a jelenkor Forrest Gump-ja, vagy a Forrest Gump ota a legnagyobb alkotas vagy valami hasonlo butasagot, mar nem emlekszek pontosan... Hat, minden tekintetben kategoriakkal gyengebb. Persze nem fair egy ilyen kult filmmel parhuzamot vonni, de ha mar valaki megtette, akkor......
En hasznosabban is el tudtam volna tolteni azt a 165 percet igy utolag.
Miben elit a Gone Girl? Nem kotekedni akarok, csak kivancsi vagyok. Nalam egy viszonylag jol kivitelezett krimi egy rettento bena sztorival.Hát nálam sima 9-es... Interstellarral együtt magasan az év filmje, és szerintem mindegyik abszolút elit kategória.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A lényeget meg sikerült lehagynom: a Boyhood-ot érdemes megnézni? Oké, hogy különleges, ahogyan elkészítették, de maga a film kegyetlen hosszúnak tűnik a témájához képest, én meg nem szoktam félbehagyni egy megkezdett filmet. 165 percet meg sok másra is eltudok pazarolni...
Előre is köszönöm.
Előre is köszönöm.
Persze, egyetértek. Csak rám jött a trollperc.ziro4vr írta:Jogos, hülyén fogalmaztam, a lényeg hogy az ilyen Fincher, Nolan-szerű arcok amíg ott vannak és hagyják őket dolgozni addig van remény.danianevem írta:A Gone Girl is adaptáció. Azért kíváncsi vagyok mit szólt a könyvhöz az írónő férje, már ha van még neki.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jogos, hülyén fogalmaztam, a lényeg hogy az ilyen Fincher, Nolan-szerű arcok amíg ott vannak és hagyják őket dolgozni addig van remény.danianevem írta:A Gone Girl is adaptáció. Azért kíváncsi vagyok mit szólt a könyvhöz az írónő férje, már ha van még neki.
Nem illik.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A Gone Girl is adaptáció. Azért kíváncsi vagyok mit szólt a könyvhöz az írónő férje, már ha van még neki.
- ziro4vr
addig örüljünk, amíg a sok adaptáció, reboot, erőltetett folytatás mellett vannak még ilyen minőségi filmek
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mondjuk batmanből kissé többet láttam sajna mint amennyit akartam volna
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mondjuk batmanből kissé többet láttam sajna mint amennyit akartam volna
Nem illik.
- nmate
Hát nálam sima 9-es... Interstellarral együtt magasan az év filmje, és szerintem mindegyik abszolút elit kategória.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Csak kivancsisagbol kerdem, bar a pontszamokbol gondolom hogy egyedul leszek a velemenyemmel:
Van meg valaki rajtam kivul aki szerint a Gone Girl egy oriasi nagy baromsag?
Megneztem tegnap, de a vegen azon az allasponton voltam hogy tobbet ertem volna ha 2.5 oraval tobbet alszok inkabb... Eddig az ev csalodasa nalam.
Van meg valaki rajtam kivul aki szerint a Gone Girl egy oriasi nagy baromsag?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Az útvesztő (2014)
Jó kis film, az alapkoncepció nagyon jó, szeretem az ilyen rejtélyes filmeket. Kocka is mai napig egyik kedvencem, nagyon hasonló kategória, mint ez.
Amit sajnálok: nagyon kevés dologba avattak be minket, egy-két elejtett morzsa, de örültem volna, ha jobban kifejtik a részleteket. Illetve néha azért nagyon gáz részek voltak benne, gagyin volt megcsinálva, irreális is volt némelyik, de összességében tetszett. A második részre kíváncsi leszek.
7,5/10
Jó kis film, az alapkoncepció nagyon jó, szeretem az ilyen rejtélyes filmeket. Kocka is mai napig egyik kedvencem, nagyon hasonló kategória, mint ez.
Amit sajnálok: nagyon kevés dologba avattak be minket, egy-két elejtett morzsa, de örültem volna, ha jobban kifejtik a részleteket. Illetve néha azért nagyon gáz részek voltak benne, gagyin volt megcsinálva, irreális is volt némelyik, de összességében tetszett. A második részre kíváncsi leszek.
7,5/10
- ziro4vr
kegyetlen kaksi lett ez az új hobbit
gone girl viszont kb az év filmje, nagyon fasza..fincher
gone girl viszont kb az év filmje, nagyon fasza..fincher
Nem illik.
- András93
Hogy rájöjj mennyire gyenge film.hala real írta:koszi a tippeket.
gladiatort mar lattam regen, de ideje ujranezni.
-
Stalingrad (a 93-as)tortenelmi filmeket keresek
Minden idők legjobb filmje.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Quo Vadis, A rettenthetetlen, Agora, Hét év Tibetben (ez kicsit kilóg, de remek film), Az utolsó szamuráj,hala real írta:tortenelmi filmeket keresek, de nem dokumentumot...olyanra gondolok, mint pl a 300
"And my heart will leave you never."
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
koszi a tippeket.
szerk.: trojat is lattam.
szerk.: trojat is lattam.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo