nmate írta:Abban, hogy Fincher. Nem a neve miatt, hanem mert ott ültem a moziban és közel ugyan azt éreztem, mint a Hetediknél. Feszültség, majd a gyomorba markoló vége. Meg amiért megmutatta nekünk a Hold árnyékos oldalát. Ha sikeresen "beleéli" magát az ember, akkor ez egy odabaszós kis film.
Jo akkor lehet nem tudtam "beleelni" magma.
Az elso feleben voltak jo pillanatai a filmnek, de a tortenet egyszeruen akkora oltari nagy baromsag, foleg a masodik fele, hogy mar inkabb kinomban nevettem, es kifejezetten idegesitett mintsem hogy feszult lettem volna. A vegen meg nem szorult ossze a gyomrom, hanem kb ez volt a reakciom:
Na mindegy, tulvagyok rajta hala a jo egnek. Neztem mar vegig szarabb filmet is.
(A hetedik amugy klasszisokkal job film.)
realmadridfan írta:Az év filmje nálam a Nightcrawler.
Arra nagyon kivancsi vagyok. Fellelheto mar valahol neten is, vagy meg cask mozi?
realmadridfan írta:Norton meg tagja a phoenix, Pitt, di caprio gittegyletnek sajnos.
Nalam Norton azert nem fer oda. Legalabbis Pittnel es DiCaprional boven gyengebb. Meghat vannak olyan fos hakni moziai ami a filmet nem eri meg amire felvettek, illetve van sok kozepes, felejtheto alakitasa a nehany kivalo melle. Ez azert Pittrol es DiCap[riorol sokkal kevesbe mondhato el, ok altalaban konstans hozzak a tutit.