Nem mintha eddig lett volna rá reális esély... fel kellene dolgozni, hogy alappillér és szereti is a klubját, ergo mozdíthatatlan.numberone1 írta:Vidalra akkor keresztet vethetunk, az eletben nem lesz a mi jatekosunk.
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Vidalra akkor keresztet vethetunk, az eletben nem lesz a mi jatekosunk.A Sky Sport Italia értesülése szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus chilei középpályása, Arturo Vidal a 10-es számú mezben akarja folytatni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Galacticos
the special one, el unico
....
...
..
.
the happy one.
....
...
..
.
the happy one.
én kurvára örülök neki hogy így fogadtuk. meg így fogadunk egy új játékost, optimistán. jobb lenne ha most a fél fórum verné a fejét a falba hogy mekkora nímandot hoztunk? vagy ha már menne a szitkozódás? én utoljára varanenál voltam ilyen tanácstalan, de casemirot egyszer láttam játszani. még bőven fejlődhet.BBarni írta:Casermiro meg EDDIG semmivel sem bizonyította, hogy jobb lenne Saminál, de néhányan úgy örülnek neki mintha nem tudom ki jött volna..érdekes nah!
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Az tény, hogy Khedria nem Real Madrid "szint", de azért én csipázom őt vagy legalábbis jobban mint azokat akik szarok, de még pluszban beleszarnak az egészbe...
Casermiro meg EDDIG semmivel sem bizonyította, hogy jobb lenne Saminál, de néhányan úgy örülnek neki mintha nem tudom ki jött volna..érdekes nah!
Casermiro meg EDDIG semmivel sem bizonyította, hogy jobb lenne Saminál, de néhányan úgy örülnek neki mintha nem tudom ki jött volna..érdekes nah!
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ok. Akkor nincs tobb kerdesem.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- numberone1
Khedira meg kettot sem tud egyeneset belerugni.Remy írta:
Azért jobb, mert Khedirát úgy utálják itt a fórumon, és úgy lenézik, mintha valami megye 3-as valaki lenne. És aki 2 egyeneset bele tud rúgni a labdába, az már is jobb, mint Khedira.
Mar azert bant osztanak azoknak akik itt tartanak
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Khediránál még Varga Józsi is jobb, nem tudtad? Egy ilyen brazil nímand, aki még a Castillából se tűnt ki az meg egyenesen főnyeremény hozzá képest...sonic írta:Bocs mar hogy ilyeneket kerdezek, de ezt mibol szuritek le? Neztetek a Castilla meccseit vagy honnan tudjatok hogy jobb?
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A többség szerintem csak egy meccsen (vagy azon se) látta, mikor a nagycsapatban játszottsonic írta:Bocs mar hogy ilyeneket kerdezek, de ezt mibol szuritek le? Neztetek a Castilla meccseit vagy honnan tudjatok hogy jobb?tubatibi írta:Welcome Casemiro, már most jobb vagy, mint Khedira.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért jobb, mert Khedirát úgy utálják itt a fórumon, és úgy lenézik, mintha valami megye 3-as valaki lenne. És aki 2 egyeneset bele tud rúgni a labdába, az már is jobb, mint Khedira.sonic írta:Bocs mar hogy ilyeneket kerdezek, de ezt mibol szuritek le? Neztetek a Castilla meccseit vagy honnan tudjatok hogy jobb?tubatibi írta:Welcome Casemiro, már most jobb vagy, mint Khedira.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ehhez nem kellet látnunksonic írta:Bocs mar hogy ilyeneket kerdezek, de ezt mibol szuritek le? Neztetek a Castilla meccseit vagy honnan tudjatok hogy jobb?
Erdekes hogy iden majdnem a fel kezdocsapat fajdalommal jatszott... perezek ennyire vakok hogy ez a sanitas egy undorito csocselek?
Erről miért is a Sanitas tehet?Ez most olyan volt mint amikor a múltkor valaki a Sanitast okolta amiatt amiért gyengék a játékosok fizikálisan.
Amúgy szerintem ebben az évben nem volt gond a Sanitassal.Akik kisebb sérülést szenvedtek viszonylag hamar vissza is tértek.Nem voltak olyan 2-3 hetes csúszások mint ezelőtt 2-3 évvel.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Bocs mar hogy ilyeneket kerdezek, de ezt mibol szuritek le? Neztetek a Castilla meccseit vagy honnan tudjatok hogy jobb?tubatibi írta:Welcome Casemiro, már most jobb vagy, mint Khedira.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Legkisebbtobi
Erdekes hogy iden majdnem a fel kezdocsapat fajdalommal jatszott... perezek ennyire vakok hogy ez a sanitas egy undorito csocselek?Realista24 írta:Úgy írta a hír, hogy már régebb óta játszik ezzel a fájdalommal.Benzivel mi van? tegnap meg jatszott(serulten?), v a Luiz fele alattmos rugas miatt kerult kes ala?
Remelem Zizou meggyozi Perezt es Benzi lesz NO1., csak ne lazsalja el a szunetet.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Talpra Copacabana!!!hivatalos, cASEMIRO ALÁÍRT!
Na most már meg vagyok nyugodva a kp-t illetően
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
casemiro topikot kapunk?
Welcome Casemiro, már most jobb vagy, mint Khedira. :Đ
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- numberone1
de akkor nem ertem, h miert jatszattak tegnap. Deschamps is mar kezdi hozni az elodei formajat. Eddig nagy remenyeket fuztem hozza, remelem nem folytatja ezt a melyrepulest.Realista24 írta:
Úgy írta a hír, hogy már régebb óta játszik ezzel a fájdalommal.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
ők is ám emberek.a balett mellett emlékszem a kínos zakókra is...amikor látvány helyett rémálmot kaptunk.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Úgy írta a hír, hogy már régebb óta játszik ezzel a fájdalommal.Benzivel mi van? tegnap meg jatszott(serulten?), v a Luiz fele alattmos rugas miatt kerult kes ala?
Remelem Zizou meggyozi Perezt es Benzi lesz NO1., csak ne lazsalja el a szunetet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
hivatalos, cASEMIRO ALÁÍRT!