Realista24 írta:Elhiheted, hogy olvasok ezt-azt.Hát ha kicsit körbe szimatolsz,kb láthatod,ezt a pöcsöt,ennyit még soha sehol ennyire nem szidták.
Akkor tudod,hogy ezen a szájton megy a legjobban a kulázása.Ez nyilvánvaló.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 20., szombat 23:14
Realista24 írta:Elhiheted, hogy olvasok ezt-azt.Hát ha kicsit körbe szimatolsz,kb láthatod,ezt a pöcsöt,ennyit még soha sehol ennyire nem szidták.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 20., szombat 23:11
Elhiheted, hogy olvasok ezt-azt.Hát ha kicsit körbe szimatolsz,kb láthatod,ezt a pöcsöt,ennyit még soha sehol ennyire nem szidták.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 20., szombat 23:10
Realista24 írta:Ne kezd a hülyeséget megint.Sehol a világon,ez csak ennek a fórumnak a kiváltsága,úgyhogy ma már jogvédett lett.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 20., szombat 23:08
Miért, Messi nem ért rá?Realista24 írta:Marokkói herceg.dzsi91 írta:Ki volt az a kis pöcs aki a trónon ült meccs közben? valami herceg vagy mi?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 20., szombat 23:07
Tény, viszont ha látják az ellenfelek, hogy nem lehet minket megverni, akkor fejben nehezebben tudják elviselni a meccs adta terhet. A barcának is ez volt a titka, az ellenfél félt tőlük. Legalábbis ez jött le a képernyőről. Fogunk bukni, Carlo se hülye, de nyomni kell, amíg lehet, nem szabad megállni. Ki kell alakítani egy képet magunkról, hogy verhetetlenek vagyunk. Csak mi maradjunk a Földön. Nehéz ez, de sose könnyű fennmaradni a csúcson.dzsi91 írta:Persze én is úgy vagyok vele,hogy verjünk rommá mindenkit.De nem szeretném,hogy kialakuljon ugyanaz a verhetetlen mítosz a csapatról mint korábban a barcáról vagy a bayernről.BL címet védeni szerintem,csak úgy lehet ha mindenki a földön marad és végig szem előtt tartják,hogy ők is halandók, különben könnyen úgy járunk mint a bajorok.Csússzon csak be akár vereség is,olyan amibe nem halunk bele.De a Valencia-t meg kell csapni,kell a jó év kezdés és a teher a barcára az atletico elleni meccsük előtt.Remy írta:Nagyon durva lesz a Valencia elleni meccs. De, ha ott nyerünk, az átlendíthet minket a mostani szürkés, csak behúzzuk valahogy mentalitáson. Kemény szériában vagyunk, de tolni kell, ezzel lehet még nagyobb tekintélyt szerezni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 20., szombat 23:07
Ne kezd a hülyeséget megint.Sehol a világon,ez csak ennek a fórumnak a kiváltsága,úgyhogy ma már jogvédett lett.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 20., szombat 23:06
Mert a média adja a mondandóját a szájába.viszont azt elismerte, hogy jelenleg a madrid a legjobb a vilagon.
Sehol a világon,ez csak ennek a fórumnak a kiváltsága,úgyhogy ma már jogvédett lett.ja es meg annyit, hogy ok nem savazzak ugy balet, mint itt a forumon.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 20., szombat 23:06
Nekem egyetlen egy Real játékos se vigyorogjon ezüst vagy bronz érmekkel trófeákkal.Elégedetlen volt magával és ez így a jó, ezért tart ott ahol tart, mert hányingere van a második helytől.hunmadridista írta:a díjátadónál is az a hiszti amit leművelt...
HozzászólásSzerző: Bullet T » 2014. december 20., szombat 23:06
kosszRealista24 írta:Realista24 írta:Bullet T írta:Valaki leirna ki melyik egyeni dijat kapta a meccs vegen ? (behalt a streamem a vegere)
Aranylabda: Ramos
Ezüst: Cé
Legjobb kapus: Iker
Fair Play: Real Madrid
Trófea: Real Madrid
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 20., szombat 23:05
Realista24 írta:Bullet T írta:Valaki leirna ki melyik egyeni dijat kapta a meccs vegen ? (behalt a streamem a vegere)
HozzászólásSzerző: András93 » 2014. december 20., szombat 23:05
2000-ben volt világkupa is. Egyiket sem nyertük meg.Realista24 írta:2002-ben Világkupa volt.
2000-ben már klub vb volt, de aztán törölték is, újra világkupa lett, majd 2005-től újra klub vb.
Ja, és a Marca is írta, hogy még nem nyertük meg a klub vb-t.
HozzászólásSzerző: Bullet T » 2014. december 20., szombat 23:04
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 20., szombat 23:03
Persze én is úgy vagyok vele,hogy verjünk rommá mindenkit.De nem szeretném,hogy kialakuljon ugyanaz a verhetetlen mítosz a csapatról mint korábban a barcáról vagy a bayernről.BL címet védeni szerintem,csak úgy lehet ha mindenki a földön marad és végig szem előtt tartják,hogy ők is halandók, különben könnyen úgy járunk mint a bajorok.Csússzon csak be akár vereség is,olyan amibe nem halunk bele.De a Valencia-t meg kell csapni,kell a jó év kezdés és a teher a barcára az atletico elleni meccsük előtt.Remy írta:Nagyon durva lesz a Valencia elleni meccs. De, ha ott nyerünk, az átlendíthet minket a mostani szürkés, csak behúzzuk valahogy mentalitáson. Kemény szériában vagyunk, de tolni kell, ezzel lehet még nagyobb tekintélyt szerezni.
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. december 20., szombat 23:02
Zombori szerint: Ali jafar oldalfasz királyR.M.C.F írta:dzsi91 írta:Ki volt az a kis pöcs aki a trónon ült meccs közben? valami herceg vagy mi?
Ali jafar jafasz király.
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. december 20., szombat 23:02
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 20., szombat 23:00
dzsi91 írta:Ki volt az a kis pöcs aki a trónon ült meccs közben? valami herceg vagy mi?
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. december 20., szombat 22:59
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 20., szombat 22:59
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 20., szombat 22:55
Persze,hogy húzta.Ő ilyen, cserébe kapunk tonnányi gólt.Deal.miro írta:Csak én látom azt hogy Ronaldo húzta a száját amikor átvette ezt az Ezüstöt...?
Mostanában szerintem ha nem lő gólt megint hisztis.
Hála Istennek ez nem sokszor fordul elő,de engem nagyon bosszant néha.
HozzászólásSzerző: miro » 2014. december 20., szombat 22:54
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem