Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Real Madrid lead Barça 79 titles to 78
Mondjuk azóta azt keresem, mi van benne ebben, de valahogy a Barca trófeák száma nő, a Realé csökken vagy stagnál
Mondjuk azóta azt keresem, mi van benne ebben, de valahogy a Barca trófeák száma nő, a Realé csökken vagy stagnál
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azt nézem, hogy az új csodakatalán generáció fele afrikai.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Aki egy másik meccsen is rúgott egy olyan gólt, amellyel 5-0 lett az eredmény. Talán még emlékszel rá.ziro4vr írta:mármint melyik?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
mármint melyik?GT37 írta: Érdekesség, hogy Jeffrén szerezte az ötödik gólt. Igen, az a Jeffrén.
Nem illik.
- GT37
Igen, ott van. Más kérdés, hogy egy idióta az edzőnk, akivel Zubiék már párszor hosszabbítottak, miközben kinevezhettük volna tavaly nyáron a korábban Tito stábjában dolgozó Rubit, aki most a Valladolid edzője. Nagyon remélem, hogy ezután a szégyen után végre kirúgják Eusebiót.Csabi írta:a jövő a la masiában van.
Érdekesség, hogy Jeffrén szerezte az ötödik gólt. Igen, az a Jeffrén.
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
ne foglalkozzatok velük,nagyon sokan teljesen sötétek. természetesen vannak normális barcások és realosok de a legtöbbjük(főleg a barcások 2009 óta) idióta. nem értem miért zavar az valakit h cr7 tiziből is lő gólokat. 2 éve 2 meccsen 4 tizit kaptunk, messi 50 bajnoki gólt lőtt abban a szezonban, akkor egy barcástól sem olvastam olyat h pessi..kettős mérce..a gól az gól akárhogy,akármiből szerzik. sem messi sem ronaldo nem egy mariogomez vagy müller féle söpredék hanem ZSENI. örülök h az EB-t csak olvasom és nem regisztráltam odaGéci írta:Közben látom volt egy marha aki felrázta az állóvizet :ĐGéci írta:Amógy mi ez a nagy csend odaát a Barca vs Real topikban?
kép
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Pont ezért fogják az egészet eltörölni, és kapnak egy kis pénzbüntit... Majd támadnak a Matyiők!GT37 írta: nagyobb esélye lehet bekerülni a nagycsapatba, legalábbis nem fognak megint hozni pár középszerű játékost Zubiék, akik elvehetnék a játékperceket a fiatalok elől.
Közben látom volt egy marha aki felrázta az állóvizet :ĐGéci írta:Amógy mi ez a nagy csend odaát a Barca vs Real topikban?
- GT37
Így van, ez az egyik dolog, amiért örülnék, ha érvényben maradna az eltiltás. A másik pedig az, hogy így az új generáció legtehetségesebb tagjainak (Samper, Grimaldo, Adama stb.) is nagyobb esélye lehet bekerülni a nagycsapatba, legalábbis nem fognak megint hozni pár középszerű játékost Zubiék, akik elvehetnék a játékperceket a fiatalok elől.BH710 írta:nem lényeges h igazolhatunk vagy sem. ameddig ez a vezetés marad addig jönnek a félmegoldások és a csapat sem fog előre haladni egy métert sem. szerintem tárgytalan a dolog,alves megy nyáron zubi meg kb hozna egy ivanovicot jhv-nek kp-ra senkit mert jó lesz xavi előre pedig 'ázárt mert annyira szükségünk van rá.
(természetesen nem gondoltam komolyan de az igazolási politikánkat elnézve ilyen kaliberek érkeznének az adott csapatrészekbe)
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Erre gondoltam én is...akar vóna,akar nem...BH710 írta:nem lényeges h igazolhatunk vagy sem. ameddig ez a vezetés marad addig jönnek a félmegoldások és a csapat sem fog előre haladni egy métert sem. szerintem tárgytalan a dolog,alves megy nyáron zubi meg kb hozna egy ivanovicot jhv-nek kp-ra senkit mert jó lesz xavi előre pedig 'ázárt mert annyira szükségünk van rá.
(természetesen nem gondoltam komolyan de az igazolási politikánkat elnézve ilyen kaliberek érkeznének az adott csapatrészekbe)
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Engem nem zavar, ha igazolnak... Zubiék úgy is fogalmatlanok.
Amógy mi ez a nagy csend odaát a Barca vs Real topikban?
Amógy mi ez a nagy csend odaát a Barca vs Real topikban?
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
nem lényeges h igazolhatunk vagy sem. ameddig ez a vezetés marad addig jönnek a félmegoldások és a csapat sem fog előre haladni egy métert sem. szerintem tárgytalan a dolog,alves megy nyáron zubi meg kb hozna egy ivanovicot jhv-nek kp-ra senkit mert jó lesz xavi előre pedig 'ázárt mert annyira szükségünk van rá.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BH710 2014. december 21., vasárnap 16:50-kor.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Igazolhatnak majd,ez nem kérdés...Fellebbezés blablabla,tárgyalják blablabla...R.M.C.F írta:Donát írta:Lehet mar tudni, h mi lesz a barca igazolasi tilalmaval?
Nem hiszem, hogy ez nagyon kérdéses lehet.
Mondjuk én nem vagyok híve a szankciónak,ha csak a futball népszerűségét veszem alapul.Hagy igazoljanak csak.Így is meg úgy is csak a másodikok
LEGIO PATRIA NOSTRA
- GT37
Én úgy tudom, hogy az érintett játékosok közül "csak" 9 játszhat ismét tétmérkőzéseken. Köztük például Ayoub Abou, akit elég tehetséges középpályásnak tartanak.palesz77 írta:Olvastam olyat, hogy karácsony előtt még kihirdetik. Amúgy érdekesség, hogy azok az ifik, akik miatt volt ez az ügy, már játszhatnak hivatalosan tudtommal a korosztályos csapatokban, úgyhogy emiatt bizakodó a vezetés. Kíváncsi leszek..
These players were given temporary bans while FIFA investigated their transfers. Turns out nothing was wrong in those cases.
De azoknak a játékosoknak az esetében, akik miatt eleve kirobbant a botrány (Lee Seung Woo, Takefusa Kubo stb.), továbbra is érvényben van az eltiltás.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Donát írta:Lehet mar tudni, h mi lesz a barca igazolasi tilalmaval?
Nem hiszem, hogy ez nagyon kérdéses lehet.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Alakul...palesz77 írta:Olvastam olyat, hogy karácsony előtt még kihirdetik. Amúgy érdekesség, hogy azok az ifik, akik miatt volt ez az ügy, már játszhatnak hivatalosan tudtommal a korosztályos csapatokban, úgyhogy emiatt bizakodó a vezetés. Kíváncsi leszek..Donát írta:Lehet mar tudni, h mi lesz a barca igazolasi tilalmaval?
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Olvastam olyat, hogy karácsony előtt még kihirdetik. Amúgy érdekesség, hogy azok az ifik, akik miatt volt ez az ügy, már játszhatnak hivatalosan tudtommal a korosztályos csapatokban, úgyhogy emiatt bizakodó a vezetés. Kíváncsi leszek..Donát írta:Lehet mar tudni, h mi lesz a barca igazolasi tilalmaval?
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Lehet mar tudni, h mi lesz a barca igazolasi tilalmaval?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért tetszett az a Cordobás passz Messihez 4-0-nál MINDIG lő egy ilyet.... elképesztő.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Nagyon érezhető Neymar hiánya.A baloldal nélküle kb. halott.Pedro próbál valamit csinálni,de közel sem hoz le olyan szintet mint a brazil.