egy életre el kell tiltani, és elelktromos szék...megnéztem volna a sajtóvisszhangját ha ezt pepe csinálja.
Premier League
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Premier League
nem azért, de akinek ilyen fordul meg a fejében az kis tulzással már klinikai eset, pláne, hogy nem is először csinál ilyent. még megértem, ha lerúgja, leüti, lefejeli, de ezt nem tudom hova tenni, lejáratta magát elég szépen.
- Galacticos
én sem értem cassonál ezt a felfogást, mintha ez egy semmi eset lett volna.Realista24 írta:Spontán beleharap valakibe a meccs közben és fölösleges eltiltani?Fölösleges.
űCasso írta: Elnézést is kért.
Láttam egy képet ahol a meccs végén már együtt röhögtek az eseten.
de mit mond? bocs véletlen HARAPTALAK MEG? véletlen bele lehet menni vkibe, véletlen meglehet lökni, ha nem nézel oda még meg is fejelheted(neki mehetsz fejjel) de beleharapni valakibe. ha meg annyira provokálta volna akkor nem nevetnének rajta utána, lásd zidane-materazzi. elég gáz ez a suarez.
megnéztem volna a sajtóvisszhangját ha ezt pepe csinálja.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Spontán beleharap valakibe a meccs közben és fölösleges eltiltani?Fölösleges.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem fogják eltiltani. Fölösleges. Elnézést is kért.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Casso 2013. április 21., vasárnap 23:18-kor.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Megérdemelné az eltiltást is meg a diétát is.Kerlon írta:Dehogynem. Eltiltják meg kap egy ember barát diétát.Nzedge írta:Amúgy simán eltudom képzelni,hogy nem lesz eltiltás,de ha lesz akkor az nagy szerepet fog játszani a góllövőlista alakulásába.
De valamiért azt érzem,hogy meglehet nem tiltják el.
Dehogynem. Eltiltják meg kap egy ember barát diétát.Nzedge írta:Amúgy simán eltudom képzelni,hogy nem lesz eltiltás,de ha lesz akkor az nagy szerepet fog játszani a góllövőlista alakulásába.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Nzedge
Amúgy simán eltudom képzelni,hogy nem lesz eltiltás,de ha lesz akkor az nagy szerepet fog játszani a góllövőlista alakulásába.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Szezon végéig el is tiltanámateeemadrid írta:na, legalább Suarez bocsánatot kért, mondjuk ez a minimum.
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... -m-sorry-1
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- ateeemadrid
na, legalább Suarez bocsánatot kért, mondjuk ez a minimum.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Nem, nem tiltották el.defoe-t ezután pl eltiltották? mert ha nem akkor itt sem lesz szankció
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 076094.stm
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Nzedge írta:Sírok..___Samy___ írta:welbeck is that you?
Fergie új megfigyelője
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Jolvan haver ne huzzad fel magad ennyire, en jot rohogten a szitun. A gyerek rendesen lejaratta magat az egesz vilagon, asszem elintezte, h ne kelljen egy jobb csapatban jatszania.Galacticos írta: ennyivel elintézitek hogy beleharapott nem történt semmi? ez nem az első ilyen hsz. mintha egy elkésett belépő lett vonla ami van minden meccsen..
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
mascherano a szabálytalanságért kapta a sárgát. de persze bele lehet magyarázni...sucre írta:http://www.youtube.com/watch?v=7Ji7MkT7Fig
Defoe pár évvel ezelőtt Még Mascherano kapott sárgát
defoe-t ezután pl eltiltották? mert ha nem akkor itt sem lesz szankció
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
az hát!
én is tennap előtt,kimentem a zutcára,oszt a szomszéd böske farába olyat haraptam,azóta is fáj az álkapcám :Đ
Szemi
na elmehetsz te a
csóri gyerek,mintha Harlemből szabadult volna
komolyan má csak DM kéne mellé fél kilós aranynyaklánccal
én is tennap előtt,kimentem a zutcára,oszt a szomszéd böske farába olyat haraptam,azóta is fáj az álkapcám :Đ
Szemi
na elmehetsz te a
csóri gyerek,mintha Harlemből szabadult volna
komolyan má csak DM kéne mellé fél kilós aranynyaklánccal
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Nzedge
Sírok..___Samy___ írta:welbeck is that you?
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- L.Miki
Casso írta:Azért na... Nem történt semmi. Beleharapott, elestek és folytatták tovább a játékot.Galacticos írta:simán túltesz pepén.
Bárkivel megesik.
Hát végül is hétköznapi dolog, hogy valakinek tátva marad a szája, és véletlenül testmeccs közben ráharap a másik felkarjára...
Mindegy is, azért a büntetés kijárna neki, hiszen ha harapni akar, menjen ki a kutyafuttatóra és ott szabadon csinálhatja,
- Galacticos
pepe csinált két hülyeséget, suarez meg minden évben el van tiltva 5-8 meccsre, mert idióta.sucre írta:Nem akarom szítani a tüzet, ezért csak ennyi a válaszom:
pepenek meg egy komolyabb eltiltása volt.
és még egy dolog hogy szerintem miért nem provokálta ivanovic. ha provokálta volna akkor utána ő is meg a csapattársai is ott reklamáltak volna, mert mi másért provokálná ha nem azért hogy eldurranjon az agya és utána kiállítsák? szerintem még mindig nem érti iva hogy mi volt ez. ha értené vagy reklamált vonla vagy fordulásból tüdőn rúgja azt a c t.
ennyivel elintézitek hogy beleharapott nem történt semmi? ez nem az első ilyen hsz. mintha egy elkésett belépő lett vonla ami van minden meccsen..Azért na... Nem történt semmi. Beleharapott, elestek és folytatták tovább a játékot.
Bárkivel megesik.
- Nzedge
Casso írta:Azért na... Nem történt semmi. Beleharapott, elestek és folytatták tovább a játékot.Galacticos írta:simán túltesz pepén.
Bárkivel megesik.