Mozi, filmek
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Re: Mozi, filmek
Szerintem is a Gyűrűk Urával kezdd, úgy az igazi.
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért a Gyűrűk Urával kezdje, mert a Hobbitban utalnak rá, és nem a Gyűrűk Urában a Hobbitra.Remy írta:De minek kezdje azzal, ha már meg tudja nézni a Hobbit trilógiát is?
Mondjuk megnézi a Gyűrű szövetségét, és rájön, nem kell ez neki még 20 órában.
Pontosan. Volt szerencsém olvasni A hobbitot és az eredeti trilógiát is, és én csalódtam az új 3 filmben, számomra ég és föld a kettő. Igen, tudom, más a könyv és más a film, de ez az új történet a pénzszerzés motivációján túl kívül kicsit öncélú faszverésnek éreztem Jackson részéről, aki köztudottan nagy Tolkien-fan, így szerintem megpróbált úgy belenyúlni, hogy a sajátjának is érezhesse a történetet. Persze, ez rengeteg embernek tetszik/tetszhet, és ez így is van jól, nálam ez nem jött át. Pedig az első rész nagyon rendben volt, azt élveztem, de a fake-karakterek behozása után, ez az utolsó film nagyjából le is rombolta, amit a nyitó felépített.Remy írta:(oké-oké tudom, nincs igazam)
Az öt sereg csatája sikeresen fordult át önmaga paródiájává, köszönhetően a klisés jeleneteknekSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!(ez a tünde-törp szerelem mi a faszom?), a nem túl erős színészi játékoknak, és a bugyuta párbeszédeknek. Pedig mondom, a ferdítések ellenére csíptem az eredeti sztorikat, de itt az első részt követően exponenciálisan csökkent a minőség a szememben.
Ennek ellenére kellemesen szórakozhat rajta az ember, amennyiben nem ismeri a könyvet, vagy elvonatkoztat tőle. Nekem nem sikerült.
Elég érdekes film. Nekem egészen bejött.Ez a Frank mi akart lenni? Nem tudom hova rakni. Látta már valaki?
- soadroli
Ez a Frank mi akart lenni? Nem tudom hova rakni. Látta már valaki?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De minek kezdje azzal, ha már meg tudja nézni a Hobbit trilógiát is? És amúgy elég sok infót tartalmaz, és elég sok utalást észre lehet venni, ha az ember a Hobbittal kezdi, és nem a LOTR-al. Ez nem a Star Wars, itt azért akkora szakadnék nincs a két trilógia között. (oké-oké tudom, nincs igazam) Mert bár a LOTR zseniális, top 3-as trilógia, de a Hobbit is egy minőségi cucc akárhonnan is nézem.BBarni írta:A Hobbit a Gyűrűk Ura előtt játszódik, viszont annyi új infót nem tartalmaz, néhány dolog részletesebben kiderül!Teljesen érthető a Gyűrűk Ura történései akkor is ha azzal kezded!sebydani írta:Ha már Hobbit-Gyűrűk Ura, nagyon eljött az ideje, hogy végignézzem a két trilógiát, melyikükkel kezdjem, van valami cselekménybeli folytonosság közöttük, vagy nem kapcsolódnak egymáshoz szóval mindegy ?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Köszi Remy! Ha lesz időm a két ünnep között neki is ülök majdRemy írta:Hobbitot nézd meg előbb, mert így észre fogod venni az utalásokat a LOTR-ban.
Köszi BBarni neked is !BBarni írta:A Hobbit a Gyűrűk Ura előtt játszódik, viszont annyi új infót nem tartalmaz, néhány dolog részletesebben kiderül!Teljesen érthető a Gyűrűk Ura történései akkor is ha azzal kezded!
Nem tudom, kinek mennyire jött be a Förtelmes Főnökök első része, a héten néztük meg barátnőmmel moziban a folytatást, szerintem nagyon jó lett, annak akinek bejött az első rész stílusa mindenképp tudom ajánlani, végig vicces és szórakoztató, párszor tényleg majdnem lefordultam a székről, összességében pedig jobb mint az első. Szerintem
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2014. december 21., vasárnap 22:56-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
amúgy ezek a túlzott utalások már zavartak a hobbitokban..nem kell ennyire a szánkba rágni, felfogtuk hogy ezek összefüggnek igen
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lásd hobbit 3...keresd meg a VÁNDORT...ARASZORN FIÁT...NEM MONDOM A NEVÉT...SOKRA VISZI MÉG...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lásd hobbit 3...keresd meg a VÁNDORT...ARASZORN FIÁT...NEM MONDOM A NEVÉT...SOKRA VISZI MÉG...
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
A Hobbit a Gyűrűk Ura előtt játszódik, viszont annyi új infót nem tartalmaz, néhány dolog részletesebben kiderül!Teljesen érthető a Gyűrűk Ura történései akkor is ha azzal kezded!sebydani írta:Ha már Hobbit-Gyűrűk Ura, nagyon eljött az ideje, hogy végignézzem a két trilógiát, melyikükkel kezdjem, van valami cselekménybeli folytonosság közöttük, vagy nem kapcsolódnak egymáshoz szóval mindegy ?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na ezért járna a warn én azt mondom...bár R24et ismerve hasonló lehet a véleménye neki is..Kerlon írta:Szerintem a Gyűrűk Ura trilógia is csak egy vontatott kaki halmaz
Nem illik.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hobbitot nézd meg előbb, mert így észre fogod venni az utalásokat a LOTR-ban.sebydani írta:Ha már Hobbit-Gyűrűk Ura, nagyon eljött az ideje, hogy végignézzem a két trilógiát, melyikükkel kezdjem, van valami cselekménybeli folytonosság közöttük, vagy nem kapcsolódnak egymáshoz szóval mindegy ?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Szerintem a Gyűrűk Ura trilógia is csak egy vontatott kaki halmaz, fasza látvánnyal és történettel. A hobbit dettó. Szóval soha nem tudtam eldönteni, hogy jó, hogy sokáig csodálhatom a filmet vagy a faszom dobd már bele azt a qrva gyűrűt eset van. Mondjuk eddig a Hobbit 2 adta a legjobban. De nálam amúgy ezek max 8-as filmek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ha már Hobbit-Gyűrűk Ura, nagyon eljött az ideje, hogy végignézzem a két trilógiát, melyikükkel kezdjem, van valami cselekménybeli folytonosság közöttük, vagy nem kapcsolódnak egymáshoz szóval mindegy ?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Remy
- Kapcsolat:
Amilyen megosztó a Hobbit trilógia, annyira nem kell más szavára adni ebben a témában. Nem nagyon láttam még olyan filmet, trilógiát, aminél ennyi különböző vélemény született. Szóval ja... holnap este meglesem, aztán remélem erre is megy a 9 pont, mint ahogy az első kettőre is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
teljesen jó volt. az előző kettő valszeg jobb, de élvezetes a befejező rész is.Géci írta:Ne már... Annyira várom, hogy lássam, hogy az nem igaz! Ne csesz fel, hogy ennyire szar!Zsombor írta:Hobbit 3. rész
Nagyon gyenge, aki kedveli a Gyűrűk Urát, annak sem ajánlom ezt moziban, pénzkidobás.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ne már... Annyira várom, hogy lássam, hogy az nem igaz! Ne csesz fel, hogy ennyire szar!Zsombor írta:Hobbit 3. rész
Nagyon gyenge, aki kedveli a Gyűrűk Urát, annak sem ajánlom ezt moziban, pénzkidobás.
Hobbit 3. rész
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Meglessük majd
I Origins
Ismét egy remek film.
Nagyon tetszett, lekötött. Amikor éreztem, hogy leül, akkor egy teljesen új történet indul. Nagyon jól megoldották az átmenetet, és minden fontos.
Érdemes megnézni, a tudomány iránt érdeklődők meg talán jobban átérzik majd.
I Origins
Ismét egy remek film.
Nagyon tetszett, lekötött. Amikor éreztem, hogy leül, akkor egy teljesen új történet indul. Nagyon jól megoldották az átmenetet, és minden fontos.
Érdemes megnézni, a tudomány iránt érdeklődők meg talán jobban átérzik majd.
"And my heart will leave you never."
- soadroli
Hát nemtom, szerintem nem egy szájbarágós cucc, egy csomó teóriát láttam fent neten.Anyaka írta:Nekem úgy rémlik elég egyszerű, követhető szálon ment az eseménysoadroli írta: Another Earth