Sorozatok, TV műsorok
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
Re: Sorozatok, TV műsorok
ha jól vettem észre, akkor ma jelentek meg 3. évados banshee origins részek, akit érdekel
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Black Mirror: Special White Christmas
Megneztem ezt a karacsonyi kulonkiadast, megint odatettek.
Megneztem ezt a karacsonyi kulonkiadast, megint odatettek.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Közben bedaráltam a Marco Polo első évadát.
A hangulat és a látvány elvitte a hátán, helyenként kifejezetten grandiózus volt az egész, már-már film kategória, de volt hiányérzetem bőven. Egyrészt nem igazán tudták mihez kezdjenek a címszereplővel, valamint maga a sorozat hangvétele is elég hullámzó volt. Bele-bele kóstoltak a Spartacus-vonulatba, meg a hatalmi játszmákba is, de egyiknél sem tették le a voksukat. Kicsit olyan kihagyott ziccernek tűnt, de egyáltalán nem bántam meg, hogy végignéztem. Ha lesz második évad egy normális showrunnerrel, akkor simán jó lehet. Így olyan: 7,5/10
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Fogalmam sincs mi értelme volt kiírni az évad legjobb karakterét, Sidaot. Főleg ilyen B-kategóriás kung fu film módjára...
A hangulat és a látvány elvitte a hátán, helyenként kifejezetten grandiózus volt az egész, már-már film kategória, de volt hiányérzetem bőven. Egyrészt nem igazán tudták mihez kezdjenek a címszereplővel, valamint maga a sorozat hangvétele is elég hullámzó volt. Bele-bele kóstoltak a Spartacus-vonulatba, meg a hatalmi játszmákba is, de egyiknél sem tették le a voksukat. Kicsit olyan kihagyott ziccernek tűnt, de egyáltalán nem bántam meg, hogy végignéztem. Ha lesz második évad egy normális showrunnerrel, akkor simán jó lehet. Így olyan: 7,5/10
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Fogalmam sincs mi értelme volt kiírni az évad legjobb karakterét, Sidaot. Főleg ilyen B-kategóriás kung fu film módjára...
- Boky
nekem bejött, ugyanaz a beteg humor mint tavaly.h3x0r írta:Na milyen volt? Most nezem, hogy ma meg jon a kovetkezo 2 reszBoky írta:elvileg itt lehet nézni 10 perc múlva a wrong mans 2. évad első részét, ha más is akarja rajtam kívül nézni és nincs bbc 2-je
viszont a mait már nem fogom élőben nézni, inkább majd holnap.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Homeland évadzáró:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pöppet csalódás volt. Az oké, hogy James Rebhorn-tól elbúcsúztak, de amúgy nagyon lagymatag lett az előző részekhez képest.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pöppet csalódás volt. Az oké, hogy James Rebhorn-tól elbúcsúztak, de amúgy nagyon lagymatag lett az előző részekhez képest.
- h3x0r
Na milyen volt? Most nezem, hogy ma meg jon a kovetkezo 2 reszBoky írta:elvileg itt lehet nézni 10 perc múlva a wrong mans 2. évad első részét, ha más is akarja rajtam kívül nézni és nincs bbc 2-je
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azt sejtettem, hogy a végén a vágás nélküli pár perc be fog jönni te kis adrenalinhuszár.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hiba vagy sem. Ha felirattal neznem, jovo karácsonyig sem végeznek vele. Anno is ugy kezdtem el, háromszor aludtam bele az elso részbe.
A negyedik részre tudom irni azt viszont, hogy fasza volt.
A negyedik részre tudom irni azt viszont, hogy fasza volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nagy hiba.Realista24 írta:Megkönnyítettem a magam dolgát, bűnbe estem és szinkronosan nézem.
En meg nemsokara vegere erek a Person of Interest elso evadjanak. Kezdenek elokerulni a foszalak Kicsit aggodom is emiatt, eddig teljesen korrekt konnyed kikapcsolodas volt.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nem rossz ez a Black Mirror, gyorsan lepörgettem az első évadot, köszi annak, aki felhozta korábban.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Na, annak nagyon örülök, hogy nem szinkronosan kezdtem nézni. McConaughey mikor rekedtesen cigizik és sörivás közben meséli a storyt, hát még most is beleborzongok. És a főcímzene.
Az egyik kedvencem eddig a sorozat.
Az egyik kedvencem eddig a sorozat.
"And my heart will leave you never."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
jó hát szinkronnal...az mínusz 3 pontRealista24 írta:Helyzetjelentés zironak.
3. rész végén vagyok, továbbra sem élvezek el a sorozattól...de folytatom, mert kell
Megkönnyítettem a magam dolgát, bűnbe estem és szinkronosan nézem.
amúgy tudom hogy tetszik csak kéreted magad
Nem illik.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Így az ünnepek alatt belekezdtem a The Blacklist-be.. Egyelőre magával vitt.. Alakul.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Helyzetjelentés zironak.
3. rész végén vagyok, továbbra sem élvezek el a sorozattól...de folytatom, mert kell
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Boky
elvileg itt lehet nézni 10 perc múlva a wrong mans 2. évad első részét, ha más is akarja rajtam kívül nézni és nincs bbc 2-je
- El Tigre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Vagy csak azt akarták,hogy maradjon kakaó a kövi évadra is.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Úgy néz ki, ez az akciódúsabb, 24-re hajazó tematika bejött nekik, ezt lehet folytatni jövőre is.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Úgy néz ki, ez az akciódúsabb, 24-re hajazó tematika bejött nekik, ezt lehet folytatni jövőre is.
- h3x0r
Homeland
4x1-11: CIA, terroristak, osszeeskuvesek, arulasok
4x12: csaladi drama, unalom
Ez meg megis mi a franc volt? Most ez komoly, hogy egy szinte tokeletes evadot egy ilyen semmi resszel zarnak le? Az utolso 5 percen kivul az egesz resz ertekelhetetlen volt.
4x1-11: CIA, terroristak, osszeeskuvesek, arulasok
4x12: csaladi drama, unalom
Ez meg megis mi a franc volt? Most ez komoly, hogy egy szinte tokeletes evadot egy ilyen semmi resszel zarnak le? Az utolso 5 percen kivul az egesz resz ertekelhetetlen volt.
- realmadridfan
homeland évadzáró
Remek az egész évad, erre egy ilyen résszel zárnak. Dögunalom.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De most komolyan, Carrie apja sem volt egy pillanatig érdekes, nemhogy a még sosem látott anyja, erre az egész epizódot ennek szentelik??!! Szó szerint semmi nem történt a részben. Quinn+Carrie szerelmi szál? na menjenek a picsába
1-11-ig 9/10, évadzáró 5/10
Remek az egész évad, erre egy ilyen résszel zárnak. Dögunalom.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De most komolyan, Carrie apja sem volt egy pillanatig érdekes, nemhogy a még sosem látott anyja, erre az egész epizódot ennek szentelik??!! Szó szerint semmi nem történt a részben. Quinn+Carrie szerelmi szál? na menjenek a picsába
1-11-ig 9/10, évadzáró 5/10
1-2 "hibát", vagy hiányosságot tényleg javítottak, kicsit lassan haladunk, de már kötelezően kivárom a végét. Lehet ez még jobb is.messideco írta:Halt and catchfire E8-ig
- h3x0r
true detectivemessideco írta:Melyik sorozatról van szó?
Na de holnap Homeland finale